Kaliteli bir erkeği anlamak aslında onun kendine, çevresine ve hayata karşı tutumuna bakmaktan geçer. Saygılı iletişim kuruyorsa, sözleriyle eylemleri tutarlıysa ve sorumluluğunu alan biriyse "kalite"yi zaten hissettirir. Empati kurabilen, sorunları çözmede olgun davranabilen bir adam her zaman bir adım öndedir. Ayrıca kendi hayatına kattığı değerleri de sorgulamak önemli; sürekli kendini geliştiren, hayatta bir amacı olan bir erkeğin kalitesini anlamak çok da zor değil. 😊
Aslında birini tanımak kısa sürer, o kişiyi tanırız ama bir de kalbimizde farklı bir kişi vardır. Bunu deme sebebin aslında tanıdığın kişi ile kalbinin tanıdığı kişinin çelişmesi
Valla bende ikisi de yok, deme sebebim de sonradan insanların gerçek yüzüne şahit olmam ciddi manada bunu yaşadım hem de çok kez ama ilk izlenimde içimde bir ses her zaman bunu fısıldamıştır
Misal bir ortamdasın. Garsona çıkıştı ya da artistik hareketler yapıyor. Yok benim şu kadar param var, yok şu kadar zekiyim, şu kadar iyiyim vs vs. Bunları sevmem. Zaten mükemmel birisiysen zamanla belli olur. Bunu övmene gerek yok ki. Ağırbaşlı olmalı.