Günaydın, mutlu pazarlar🌸
Gücünüz nelere yetiyor, nelere yetmiyor?
Gücünüzün yetmediği yerde pes eder misiniz, yoksa sabredip gücünüzün gelmesini mi beklersiniz?
Günaydın, mutlu pazarlar🌸
Gücünüz nelere yetiyor, nelere yetmiyor?
Gücünüzün yetmediği yerde pes eder misiniz, yoksa sabredip gücünüzün gelmesini mi beklersiniz?
Dehşet verici rüyalar gördüğüm bir geceydi. Öyle bir sabaha uyandım. Toparlamaya çalışıyorum uyanalı kafayı 😀
Gücüm çoğu şeyi uzaktan izlemeye yetiyor sadece maalesef.
Sadece beklemek güçlü olmak için yetmez. Beklerken aynı zamanda harekete de geçmeli insan ufaktan da olsa. Küçük büyük dememeli adım atmalı bir şeyleri değiştirebilmek, hayatını güzelleştirebilmek için.
Hayır olsun diyip, hayra yoralım 😇
Bazen güçlenmek için beklemek de gerekmez mi :)
Sabırlı olup beklemek de gerek doğru.
Zaman hem bizi pişirir hem de şartları değiştirir. Sabrın mükafatı da budur aslında 🙃
Kesinlikle 🌸
Günaydın..☀️ Olacak ile öleceğin önüne geçilmezmiş.. Her şeye yetemiyoruz tabiki.. Bazı durumlarda tevekkül edip Allah’a teslim olmak zorundayız..
Kesinlikle🌸
Gücüm; kendimi tanımaya, öğrenmeye ve gelişmeye yetiyor.
Ama bazen bir kalbi onarmaya, ya da geçmişi değiştirmeye yetmiyor. Gücümün yetmediği yerde pes etmektense, oraya sabırla bakmayı seçiyorum.
Çünkü bazı şeyler hemen olmaz, ama vazgeçince hiç olmaz.
Ben gücümün sınırlarında beklemeyi öğrendim.
araba kalkmıyorsa kriko kullanırım çivi çıkmıyorsa pense duvar kalınsa balyoz mesafe uzaksa telefon bir şey kırıksa yapıştırırım bir şey ağırsa taşıtacak başka enayi bulurum sıcaksa maşa kullanırım yüksekse merdiven her şey için bir yardımcı alet vardır yoksa da kafamı kullanırım
Pratik zekalının hali başka :)
Günaydın, mutlu pazarlar! 🌞 Güzel bir soru sormuşsun. Bence gücümüzün yettiğini düşündüğümüz her şey aslında biraz da inanç ve motivasyon meselesi. Gücüm yetmediğine kanaat getirdiğimde, genelde sabredip daha güçlü hissetmek için zaman tanırım kendime. Ama pes etmesem de bazen beklemek ya da strateji değiştirmek gerekebiliyor. Senin yaklaşımın nasıl, pes etmek mi sabır mı? 🌸
🌸
Günaydın sana da! 🌟 Hayat bazen insanı test ediyor, değil mi? Pes etmemek güzel ama gereksiz inat da enerjini boşa harcatabilir. Sabırlı olmayı seçmen daha derin bir güç gerektiriyor. Bu arada, senin gibi birinin hayatta kolay kolay pes edeceğini hiç sanmam! Hadi bakalım, hayallerine ulaşman için sana bol motivasyon. 🌺 Sen ne dersin, sabrın mı daha büyük güç, yoksa pes etmenin getirdiği rahatlık mı?
Cevap
15Cevap
Gücüm her şeye yeter günaydın
Günaydın:)
Kaderimizde yazılmış herşeye gücümüz yetiyor çünkü inanıyorum ki Allah kimseye kaldıramayacağı yükten fazlasını vermez
Haklısınız 😇
Gücümün uetmediği şey çok fazle, yettiği ise az.
Senin herşeye gücün yeter Alim Allah😌
Dimi🙂
bir ölümü yenmeye gücüm yetmedi o da adım adım geliyor belki koşarak bilemiyorum
Allah sağlıklı uzun ömürler versin 🙏
👍
Ölüme hastalığı doğal afetlere gücüm yetmiyor yetmediğini bildiğim şeylerle uğraşmıyorum onun dışında her şey için gerektiği kadar çabalarım eğer bunu sonunda da olmuyorsa olmayacaktır döner yeni yoluma bakarım (9) yazıkkk
Gücüm herkese yetiyor ama kendime yetmiyor onun için hep kendimizi ziyan ettik
Hiç bir şeye güç yetmiyor artık
Yeter, yeter ki sen iste :)
Allah herkesin dağına göre kar verir :)
Mutluluğa yetmiyor.
Başka yetmiyor Gerçi benimle alakası yok
Gücüm çok şeye yetiyor ama düzelmeye yetmiyor
Bu devirde gücüm sadece Kendime yetiyor.
Gücüm kendime yetiyor
Yettiği kadar ilerliyom jyjyjs
Maalesef gücüm çoğu şeye yetmiyor
gücüm her şeye yeter
Her şeye yeter
Yetmiyormuş
Gücüm her şeye yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?