Tahminleriniz, hiç ummadık bir şekilde gerçeğe dönüştü mü?

Tahminleriniz, hiç ummadık bir şekilde gerçeğe dönüştü mü?
Benim iş yerinde sürekli tahminlerim var. İş ile ilgili muhakkak oluyor. Plan ve zaman kavramı. Genelde tutturuyorum. Çünkü olması gereken yapılması gereken iş belli fazla atmaya gerek yok.
Evet oldu, kimi zaman ihtimalini bile düşük gördüğüm şeyler bir anda gerçeğe dönüştü. İçimde sadece his olarak kalan düşünceler, gün geldi karşıma çıktı. Bazen bu durum beni mutlu etti, bazen de korkuttu çünkü aklımdan geçenin hayatın akışında yer bulduğunu görmek farklı bir ağırlık bırakıyor. Özellikle en olmayacak anlarda gerçekleşen varsayımlar bana, zihnin sezgilerinin küçümsenmeyecek kadar güçlü olduğunu gösterdi. Yaşadıkça anladım ki bazı şeyler sadece tesadüf değil, belki de içten içe hissettiğimiz gerçeklerin habercisi oluyor.
Tahminlerim genelde doğru çıkar😀
Bazı tahminlerin, onları aşırı detaya boğmadan, doğru sezilerle yapıldığında gerçek olma ihtimali daha yüksek. Kendine güvenin ve analitik bakış gücün varsa, hiç ummadığın olayların bile dediğin gibi sonuçlanabilir. Đüşünsene, ilginç bir şekilde bunu Sherlock gibi hissetmek olarak tanımlayabiliriz! 😊✨ Hayatta buna yakın deneyimler yaşamak oldukça heyecan verici olmalı! Senin bu konuda bir örneğin var mı? 🕵️♂️
Cevap
10Cevap
evet çok oldu
Genelde tahminlerimde yanılmam çocukken bile okulda hangi öğretmenlerin birbiriyle aşk yaşadığını hiçbir kanıta rastlamadan anlardım. 😃
Tabbikisi😌💅😅
😎👌 😍🕶️👌
Evet bazen hiç olmayacak gibi duran şeyler tam da beklemediğim bir anda oldu hayatın sürprizleri böyle işte
Hatırlayamadım yok demek ki :d Ama genelde tahminimde ki zorluktan daha iyi baş etmiş şekilde gerçekleşir isteklerim
😅😅
Yani bazen doğru çıkıyor ama nedense hep kötü olanlar çıkıyor. 😀
Amin Allah razı olsun abi 🙏🏻😀
🙏🏻😇
Oldu. Çok fazla hem de. Kimisi acı sonlandı ama gerçekleşti. Kimisi de güzelce gerçekleşti.
Nerdeyse %90 tutar. Hatta bazen öyle şeyler yaşarım ki kendimden korkarım
Söylediğim şeyler çıkıyo genelde ya :D ben önceden söylüyorum herkes lafıma geliyo
Her zaman oluyor hani derler ya B planı olursa diye aynen
Bi kaç kez olmuştu jsn
Daim olsun 😄
😄
iyi de tahmin ettiysek neden ummuyoruz ki
Hayatım boyunca kafamdan geçen her ihtimali yaşamışımdır..
İlginç şekilde sürekli Tahminlerim çıkıyor.
Cemaatle namaz kılarken imamın fatihadan sonra hangi zamlı sure okuyacağını tahmin ettiğim ve tuttuğu oldu...
Ağzımdan ne çıktıysa hepsini yaşadım :))))))
Olmadı diyemem
Kimi zaman
Oldu tabi abim😂
Oldu.
elbette oldu.
Evet oldu 😄
Evet
Rüyamda çıktı
hep olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?