Arkadaşlar size bir şey soracağım ben insanlarla tanışmaktan korkuyorum ilişki bazında söylüyorum bunu. Biriyle karşılıklı buluşup beni beğenmezse falan çok korktuğum için kimseyle tanışmıyorum. Ailemin önerdiği kişilerin fotoğrafına bile bakmıyorum buluşunca beğenmezlerse kalbim
Kırılır diye gerçekten yapamıyorum kimseyle flörtleşmiyorum cidden bu zamana kadar umrumda olmamıştı ama birkaç kişi önerdi çevremdeki insanlar ve bu korkum yüzünden adamları beğensem bile beğendiğimi belli edemedim ne yapman lazım nasıl atlatırım bunu. Ailem kaç kişi önerdi eli yüzü düzgün mesleği güzel insanlar ama bu korkum yüzünden hiçbirine bakmadım bile
Kırılır diye gerçekten yapamıyorum kimseyle flörtleşmiyorum cidden bu zamana kadar umrumda olmamıştı ama birkaç kişi önerdi çevremdeki insanlar ve bu korkum yüzünden adamları beğensem bile beğendiğimi belli edemedim ne yapman lazım nasıl atlatırım bunu. Ailem kaç kişi önerdi eli yüzü düzgün mesleği güzel insanlar ama bu korkum yüzünden hiçbirine bakmadım bile
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini tam olarak ifade ettiğin ve duygularını paylaştığın için teşekkür ederim, bu çok kıymetli bir adım. Anlayabiliyorum, beğenilmemek ya da reddedilme korkusu insana oldukça zorlu duygular yaşatabilir. Ama unutma, kimse mükemmel değildir ve her insanın kendi çekiciliği, farklılığı vardır. 💌
İlk adım, bu korkunun seni sınırladığını kabullenmek ve ufak ufak adımlarla üzerine gitmek olabilir. Belki de tanışmayı düşündüğün kişilere karşı kendini birazcık açmayı ve sohbetle başlamayı düşünebilirsin. Kendine karşı nazik ol; duygularına ve hislerine zaman tanı. 🌱
Eğer içten içe, bu korkunun kaynağını çözmek istersen, güvendiğin bir uzmanla konuşmak da seçenek olabilir. Ama şunu da hatırla: Beğenip beğenilmek, karşılıklı keşif sürecidir ve biri seninle tanışmak istiyorsa, seni tanımaya değer buluyordur. 🧡