Ben başlıyorum, kurduğu cümleler ve aramızdaki seviyeye göre samimiyeti ne kadar dengeli tuttuğu, kendisine ve çevresine ne kadar saygısının olduğu, duruşuyla ben kadınım kendine gel diyen birisi.
Bunu bir insan olarak cevapliyim çünkü kadın erkek aynı bence.
Üslubundan, davranışından hatta giyimi nden bile anlarsın kişiliğini. Sessizliği tercih edişi güldükleri hatta üzüldükleri. Hepsi o kişi hakkında çok büyük bir sır taşır. Bunu fark ettikten sonra kimde nasıl bir kalite var anlamak mümkün. Bazen kullandığı bir aksesuardan bazen tercih ettiği yoldan anlarsın kalitesini
kadın varlıkta yokluğu yoklukta varlığı bilen, konuşmadan önce düşünen, giyimi-tavrı dengeli ve ölçülü olan, otantik (doğal-orjinal) yani özenti olmayan (mesala kadınlar genelde ne yapıyorsa onu yapmayan./ damadın kahvesine tuz atmak gibi), erkekden anlayan kadın kalitelidir.
Redflags:
-herkes böyle yapıyor diyorsa
-çok açık giyiniyorsa
-parayı tutamıyorsa
-erkeği kendisine çalışacak köle olarak görüyorsa
-özgüvensiz-kendğini beğenmiyor veya aşırı kendini beğenmişlik
-feminist-vegan-sosyatik vb modern saçmalıklardan hepsi
-aşırı narin ve kırılgansa
-probleme odaklı ise (çözüm odaklı olması gerekir)
Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.
Üslup ve tavırlar önemli ama kişilik bundan ibaret değil bir kadını gerçekten basit ve varoş gösteren bir çok detay var küfürbaz olması sigara içmesi sokak jargonuyla konuşması filan vb bunlar kadının asaletini bitiriyor Kadın her zaman ölçülü bir prenses havasında olmalı bence
Bakış açısı, üslubu, duruşu, tevazusu bir insanın kalitesini belirleyen unsurlardır. Bu konu çok daha detaylandırılıp ele alınabilir ama ana başlıklar böyle diyebiliriz.
Bana göre bu devirde artık kaliteli kadın kalmadı, burada o kadar çok f bady ilişkisi yaşadığını anlatan kadın görüyorum ki bu bana artık kadınların gerçekten çok ucuz olduklarını gösteriyor bu kadar basit olmamalı
Benzer bir şeyi de kadınlar bizim hakkımızda düşünüyorlar, bence iki taraf da artık önyargılarını kırmalı. Yoksa gerçekten sevilmeye değer insanları kaçıracağız