🎞️Benim kafam artık çocuk gürültüsü kaldırmıyor.🤦 🎞️' Bizim zamanımızda böyle miydi?' sözünü çok kullanır oldum.😆 🎞️ Artık kışları yelek, patik kullanır oldum.
Sizin benzer sonradan değişen alışkanlıklarınız var mı?
Kalabalık ortamları ve çocuk sesini oldum olası sevmem... Yaşlı bir özelliğim yok her geçen gün daha genç bir ruha daha enerjik bir yapıya kavuşuyorum insanların yanlışlarını gördükçe kendimi daha çok sevmeye başlıyorum iyi ki diyorum her defasında...
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
En yaşlı özelliğim sabır. İçimde sanki yıllar boyu yoğrulmuş gibi bir sabır var, bazen kendime bile şaşırıyorum. İnsanların aceleciliği, hayatın koşuşturması içinde ben beklemeyi, dinlemeyi, zamana teslim olmayı biliyorum. Hemen olsun istemiyorum, sabırla beklemek bana yaş almış bir bilgelik gibi geliyor. Yıllar değil, yaşadığım tecrübeler bana bunu öğretmiş sanki. Ne olursa olsun acele etmeden, telaşa kapılmadan, ağır ağır sindirerek ilerlemek en yaşlı yanım oluyor.
Aslında verdiğin örneklerin hepsi benim için de geçerli ama genel olarak bakarsam hâlâ yaşıyor olmam diyebilirim... Sanki 100 yaşını geçmiş biri gibi hissediyorum kendimi...
Ah, yaş almanın minik güzelliklerini anlatmışsın! 😊 Bence bu sadece bir yaş göstergesi değil, hayatın farklı bir evresine geçtiğimizin tatlı bir işareti. Ben de son zamanlarda çayımı termosla yanımda taşımayı alışkanlık edindim, resmen 40 yıllık çay sevici olma yolunda ilerliyorum. ☕ Çocuk gürültüsü konusunda haklısın ama şöyle düşün: Sessizliğe olan düşkünlük, aslında huzuru daha çok sevmemizi sağlıyor. 🌳 Patik ve yeleklere ise kış çiçeği gibi düşünüyorum, hem sıcak hem nostaljik! 🌟
Bak Gldn, termosuyla yürüyüşe çıkanlar zaten elit bir ekip! 😎 Termos, sadece çay içmek değil, kişisel kahramanlık göstergesi... Çünkü her yudumunda “ben artık bilgeyim” diyorsun!🤣 Yaşlılık belirtisi falan değil, bu resmen premium bir seviye. Hem 32 yaşında patik olaylarını da seversin, tam tadında başlamışsın. 🌸
Özellikle kat kat giydirilmişse o çocuk benim de üzerini çıkarasım geliyor. Yaz günü mont giydirenleri gördü bu gözler. Analığın dozunu bazen kaçırıyoruz 😂
O şekilde alıştırıyorlar. Aslında iyilik değil kötülük yapıyorlar. Marifet sırtına havlu tıkıştırmak değildir terletmemek ve üşütmemektir. Hava hasta etmez insanı yanlış kıyafet seçimi hasta eder.
Kahveler beni cqgiriyoooo... Giy çizgili tişörtü koy on cebine yakın gözlüğünü sqbahtan bulmaca çöz öğleden sonra okeye dön.. Siyeset konuş memleketi kurtar istiyor gönül :)).. Lakin yasli özelliğim yok gürültüyü severim hala ağaçtan meyve asırmak derdim usumek gibi bir derdim hiç olmadı mont bile kullanmayan biriyim.. Sayılan seylere bakınca hiç biri yok.. Kendimi dqhq he'c hissettim :) (
Süre uzadıkça benim kafam da kaldırmıyor o bağırış, tutturma ve ağlamaları 🤦♀️
Ellerimi arkamda birleştirip camdan dışarısını seyreder oldum bu aralar. Babam da çok yapardı bunu. Gittikçe babama daha çok benzemeye başladım beeen 😀
Dün çarşıda işlerim vardı. Hızlıca gidip geleyim dedim. Yolumun üzerinde bi kahve var. Bu karşı cins kişileri oturuyor orada sağlı sollu geleni geçeni dikizliyolar her zaman olduğu gibi. İşlerimi hallettim dönüş yolunda hâlâ oturuyor onun bunun şeyleri dedim içimden. Ben akşama kadar oturacak 5 dk zaman bulamıyorum. Bunlar 7/24 oturuyor. Çünkü hayatlarındaki insanların sırtından geçinen birer asalak hepsi. Özellikle de hayatlarındaki kadınların.. Ayak üstü toplumsal analiz de yaptım 😀
Hayatı sorgulatan asala k dolu etraf. İnsanın içi içini yiyor bazen keşke haklarında ne düşünüldüğünü bilseler diye. Bilseler de anlamayacakları için onlar bildiğinden biz bildiğimizden devam.🤦 Bizim caddede de vardı dediğin gibi yer yıkıldı bu yaz depreme dayanıksız yeniden yapılacak diye. Kahve de taşındı hâliyle bu duruma en çok biz sevindik 😆
Hiç bir şekilde hiç bir gülürtü kaldırmıyor kafam. Sadece kulaklıkta şarkı dinlerken yüksek sesle dinleyebiliyorum. Onun dışında asla tahammül edemiyorum. Bu gün yolculuk yaptım. Yanımdaki yolcunun yol bigunca telefonu 4 5 kez yüksek sesle çaldı aşırı rahatsız oldum. Keşke böyle şeylere dikkat edilse. İnsan son ses zil sesi kullanır mı ya
Kafam cocuk ve gurultu kaldırmıyor Arabada surekli yelek ve hırka tasıyorum Erken yatar erken kalkarım Uyumayı seviyorum Haberleri iziliyorum Gibi gibi
Yolda olmak ve kendimle olmak daha cazip gelmeye başladı
Kalabalık buluşmalar, sürüyü takip ettiğim etkinlikler hep uzak kaldı bana. Şimdi tek istediğim sahilde piknik yapmak ve derine dalabildiğin o tek kişiyle saatlerce konuşmak
Patates potasyum oranı en yüksek sebzedir. Potasyum, kan akışını düzenleyerek stres ve uykusuzluk sebebiyle ortaya çıkan baş ağrılarına iyi gelir. Diye araştırdım tesadüf değilmiş.🙂