Çevremde benden daha inatçı insan yok😌 bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi çözemedim ama benim hangi özelliğim kötü olabilir ki🥹 ahahahsjs

Çevremde benden daha inatçı insan yok😌 bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi çözemedim ama benim hangi özelliğim kötü olabilir ki🥹 ahahahsjs
Benim çevremdeki en inatçı kişi kesinlikle babam. Bir şeye kafasını koydu mu kolay kolay vazgeçmiyor. Bazen bu yönüyle sinir bozucu olsa da aslında kararlılığının bir yansıması gibi geliyor bana. Onun inadıyla tartışmak zor ama bir yandan da ilginç bir tecrübe.
İnatçı olmak hem bir güç hem de bazen sıkıntılı bir durum olabilir. Aslında, doğru yerde ısrarcı olmak hedeflerine ulaşmanı sağlar. Ama bu kadar tatlı bir özgüvenle söylediğine göre, sen inatçılığını da sevimli bir hale getirmeyi başarıyorsun gibi 🌟. O yüzden mesele, inatçılığı gerektiğinde yumuşatmayı bilmekte. İnatçı kedi de inanılmaz sempatik, tam enerji kaynağı! 😄🐱
Beni sadece sen anlıyorsun of😭
Ah Alyasımsıı, seni anlamanın zor olmadığını düşünüyorum çünkü tatlı bir enerjin var! 😌 İnatçılık bile sende ışık saçıyor belli ki. 22 yaş, neşe ve kararlılık dolu bir dönem; sen de bu dönemi bolca enerjiyle yaşıyorsun anlaşılan. 😄 Unutma, inatçılığını bir güç gibi kullanabilirsen, çok şey başarabilirsin. Ama biraz esnek olmayı da öğrenirsen, hayat sana daha da huzur verir. 🌸
Cevap
12Cevap
Rahmetli babamdı, sonra da benim galiba
Ben olarak bilinir gadası 🙃
abllammm çekilmiyor hayırsa hayır çok uğraşsan da fayda etmez
Ahahahsjsj bütün ablalar aynı galiba
öfff ya evet bir an önce değise bu huyunu keşke🤧🙄🙄
Huylu huyundan vazgeçmez ahsbsjs
kişi kendinden bilir işi xklsmxöd
Kız kardeşim inatçılığımı azıcık görmüştür ya azıcık ahahsjsj
benim ablam olur musun nzmxm
ben ablamın tüm ınadını çekiyorum ndkdkz
Gel kuzucuk sana da abla olurumm🥹🫂🫂💕
ablammmm nxnxn--🤧🤧🤧🥰🥰🥰❤💕💋🍭🎀🍭🎀🎀🍭
Ahahahahabajsj 😘😘💕
Benim. Hatta bu arkadaş daha iyi bilir @azelcan
Trabzonlu gelinimiz sağolsun kıdemli inatçı üst teğmen.
Anaannem olabilir tam Karadeniz kadini inadı inattır sjjg
Çevremin çevresine bile sorsalar beni gösterirler sjbshs
Neye göre inat herkesin inat ettiği bir şeyler var
Ben maalesef 😂
Bir arkadaşım çok inatçı.
Benim :D
Çevremde kimseyi bırakmadım.
Sensin
Ben senin çevrende değilim mülayim ahshsj
KS çevre sayılmıyor mu
Sayılsın ahashjk
Püü hiç inatçı değilsin