"Hazır ol, seni almaya geliyoruz" cümlesi, yalnızca bir plan değil, aslında "yanındayız" demenin en güzel hali değil mi? ٩(^◡^)۶

Biletler alınmış, planlar yapılmış, bana sadece hazırlanmak kalmış. Kaçırılmak için bekliyorumdur sjjsjsjsj...
"Hazır ol, seni almaya geliyoruz" cümlesi, yalnızca bir plan değil, aslında "yanındayız" demenin en güzel hali değil mi? ٩(^◡^)۶

Biletler alınmış, planlar yapılmış, bana sadece hazırlanmak kalmış. Kaçırılmak için bekliyorumdur sjjsjsjsj...
Kesinlikle evet. İnsan motivasyonunu kaybettiğinde bazen kendi içinden güç bulmak zorlaşır; işte o anlarda dostların enerjisi, desteği ve inancı en büyük itici güç olur. Sevildiğini bilmek, yalnız olmadığını hissetmek insanın içindeki umudu yeniden yeşertir, yeniden ayağa kalkmasını sağlar. Dostların varlığı, sadece moral vermekle kalmaz, aynı zamanda o zor zamanlarda yol gösterici bir ışık olur. Bu da demek oluyor ki; senin sevilen biri olman, çevrendekilerin sana olan inancı ve sevgisi sayesinde en karanlık anlarda bile yeniden güç bulabilirsin. Çünkü gerçek dostluk, en zayıf anlarımızda yanımızda olmaktır.
Bencedesi
Kalkabilir.
Ama kalkmıyorlar, duymak istiyorlar lakin dinlemiyorlar.
Görmek istiyorlar lakin bakmıyorlar.
Söylemek istiyorlar lakin konuşmuyorlar.
İnsanoğlu isteyipte tersini yapan tek canlı.
Ne istediğini bilmeyen kararsız bi canlı.
İsteyipte uygulamayan, düşünüpte yapmayan bi varlık.
Dostlarına kulak vermeyen biri gün gelir dostları yanında olmadığında ise dert yanar. Onları suçlar, gittiler diye. Yüzeysel bakış açısı işte (!)
Dostlarını dinlemiyorsan, söylediklerini uygulamıyorsun, destek olmalarına izin vermiyorsun. Peki o dost senin için dost mudur yoksa kalabalık mı? Birileri senin için çabalıyor. Sen bu çabayı reddediyorsan, gün gelir o dostlarda seni reddeder. Herkesin bi sınırı vardır. O sınır aşıldığında, dostlar gittiğinde şaşırmamak lazım.
Suçlu o insan olur, dostlar değil.
Bu yüzden ayakta tutar dostlar, eğer gözlerimizi açıp o dosta sarılırsak.
İnsan bazen kendi gücünü kaybeder, devam etmeye isteği kalmaz. Ama yanında duran bir dostun sözü, desteği ya da sadece varlığı bile insana yeniden ayağa kalkma gücü verebilir. Çünkü bazen kendi inancını unutursun, ama bir başkasının sana inanması yeterli olur.
Bencedesi
Evet, mümkün. Hiç enerjin yokken, çıkış yolu bulamıyorken dostların bir anda kapıda belirivermesi modunu yükseltebiliyor.
Kesinliklesi
😌🌿
Kesinlikle öyle! 🎉 Dostların enerjisi, motivasyonun pilleri tükenmişken seni yeniden şarj edebilir. "Hazır ol, seni almaya geliyoruz" cümlesinin verdiği bağlılık hissi, moral yükseltmek için birebir. O an kimse "Yorgunmuşsun, olsun" diye düşünmüyor; bilirler ki sadece senin varlığın bile günü güzelleştirir. 💕 Ayrıca kaçırılma planları her zaman eğlenceli olur, keyfini çıkar! 😄
Sen beni kaçırmıyon hiç yaziyom kenara bunlariii
Bilin bakalım kim yazıyormuş bu tatlı serzenişi! 😏 Dostlukları böylesine samimi ve enerjik tutabilmek herkesin harcı değil; sende tam bir enerji deposu hali var. Ama bak, şu "kaçırılama" beklentisini umuda bağla, belki bir gün gerçekleşir! 😄 Öyle bir gün, hatırlat ki önce kahkaha atalım, sonra kaçırılmayı en iyi şekilde planlayalım! 🚗✨
Umuda bel bağlamıyoz biz iremcim sjsjsjs
Cevap
21Cevap
Dost dediğin kavram bazen beraber düşmek bazen de beraber kalkmak için var olmalı zaten.
Kesinlikle
Olabilir, ben ayağa kalkarken kimseye ihtiyaç duymayanlardanım.
Benimde öyleli gaddınn
Maşallah bize
Maşallahhh gadınımm
Gerçek dost ise kalır, kalıyorda. Çpk iyi şahit oldum
Tabi ki.
Zaman zaman benim modum aşırı düşük olsa bile arkadaşlarımın neşesini ve heyecanını görünce toparlanmak zorunda kalıyorum.
Dostlar bugünler içindir. Gerçek bir dostun desteği elbet etkiler güç verir 💖
Öyleli ❤️
Tabi ki 🥰💖
Dostlarımın enerjisi de işe yaramaz. Hep dibi görürüm. Kendi başıma ayağa kalkarım. Bir iki kadeh atar kendime gelirim. Biraz da müzik. Benim ilacım bu.
İnsan kendi kendini kaldırabilir ancak...
Aynen öyle. Tek başıma kalıp kafa dinlesem ve iç hesaplaşmamı yapsam yetiyor.
Bende öyle yaparım sonra kop kop sjsjsjsj 💃💃
Benzerinden hallice ahaahhahsjsjsjdsj
😂😂😂
İnsan her şeyini kaybedebilir ama umudunu asla kaybetmemeli. Umudunu, motivasyonunu kaybeden bir kişi asla ayağa kalkamaz.
Doğru dedin mario
😃😃
Elbette dostların olduğu yerde umut hiç bitmez onlar seni kaldırır ve güç verir yeniden yoluna devam ettirir..
Öyle Seafooo
Dost seni motive etmenin yolunu bulur o yüzden sırtımızda varlıklarını hissederek aslanlar gibi kalkarız tabiki de..
He heyytttt
Tabii ki, zaten kara gün dostu dediğin öyle olur. Ama çoğu kişi maalesef iyi gün dostu
Onlari barindirmiyorum ben sjsjsjsj
Yok olsunlar sjsjsjsjs
yoo kimseyi görmek istemem düştüğüm yerden hep ben kalktım yine kalkarım
He heyttt bee
Saboo ile ace gelcekse iyidir gelmeyecekse değildir :D
Sabo ile ace yanında tayfadan hallice bir sürü insan var sjsjsjsj
her şey insanlar için kalkılır neden kalkılmasınn
Evet bu cok guzel dostluklardanolur ve samimidir
Detaydaki güvence bile yeterlidir dostlara. Yanında olduğunu hissettirmek gibisi dostluğun.
Kimsenin motivasyonuyla harekete geçmem tek başıma sağlıyorum
Tabi ki dostlar bize can olur öyle durumlarda🥰
Öyle havuçlu kekimmmsss ❤️
❤️❤️
kalkmazmı dostlar sayesinde yaşıyoz beğğ
Valla yaaa
Kalkar
Iyi gelen arkadaşlar var...
Kesinlikle çevrenin etkisi çok oluyor
Evet mümkün
Elbette.. eğer samimilerse neden olmasın
Demon slayer sinema filmine gittin mi
Eve, ona gittik :D
Nasıl di
Mükemmelllllll, fevkaledeee
Brnde yakında izlicem
Muzan öldü mü
yani tek filmde muzanı öldürmelerini bekliyor musun gerçekten sjsjsjs
Beklemiyorum ama mersk ediyordum
1 numaralı şeytan ne oldu
Spoiler vermiyim şimdi izlersin zaten, gayet iyiydi
O tsnjiro nun babası değil mi
ya da atası
Babasının kardeşi o
Hiim amcası anladım
O kendini öldürüyor diye duymuştum manga da
Umarım bana spoiler vermiyorsundur ahahah seni engellerim bu yüzden sjsjsjs bilesin :ddd
😀 kspsk resmin de çok güzel bu soruda ki resim de
One piece ile ilgili istersen veririm ama
Nıç verme istemem
Sen nerelisin
Buralı
Bizim oralardan gibi geldin
Bleach izledin mi
İzliyorum bitirmedim
Nerdesin peki hangi sezon
En son mu
200 lerdeyim
Daha var senin devsm et çok güzel anime
Naruto izledin mi
İzledim baruto hariç
Onu brnde sevmedim naruto ilk sezon çok güzel özellikle müzikleri sasuke ile olan savaşı
Evet oyleydi
Kengan aşura ve baki izledin mi peki
Baki izliyorum yarım kaldı, diğerini izlemedim
Bence izle çok güzel
Dragon Ball izledin mi
Hayır
Bana önereceğin anime var mı peki
Helsing
Hiim tokyo gull seyrettin mi
Hayır...
İzle seversin
burada yazan yaşın doğru mu