Bu günün bana hadiyeleri nelerdir?
Sürpriz hediye stres😅 düdüklü tencerem bozuldu 🥹 parçası 3 güne gelecekmiş 16 yıllık, en sevdipim tencerem ya, şimdi ben nasıl yemek yapıcam😏🥺
Gülün diye attım🌺 fazla kasmayın, olacaks aoluyor işte amannn
Bu günün bana hadiyeleri nelerdir?
Sürpriz hediye stres😅 düdüklü tencerem bozuldu 🥹 parçası 3 güne gelecekmiş 16 yıllık, en sevdipim tencerem ya, şimdi ben nasıl yemek yapıcam😏🥺
Gülün diye attım🌺 fazla kasmayın, olacaks aoluyor işte amannn
Geçmiş olsun. Tencerenin başına gelenlere çok üzüldüm. İnşallah yakın zamanda ayağa kalkar 😂 yapabileceğimiz bir şey olursa çekinmeden söyleyebilirsin 👍
Yeni organ nakil olacak bakalım donör bekleniyor😅 kurtaramazsak yeni evlat edinicez öecburen
Aynan. Taktir-i ilahi😅
16 yıl aynı tencereyi kullanmak ayrı bir bağ olmuş sende belli ki 😊 Şimdi mecbur klasik tencereyle idare edeceksin ama eminim o düdüklü geri gelince yemeklerin tadı da başka olacak.
Düdüklü tencerede her sene değişmezki😅
Tabikide değişmez... ne varsa eskilerde var...☺️
Ah, düdüklü tencerenin adeta evin kahramanı olduğu bir gerçektir! 😅 Ama bak, sen ne güzel bir ruh haliyle yaklaşıyorsun olaya. Bazen hayat, böyle küçük “an”larla bizi sınar gibi oluyor. Elbet çözümü de kendiliğinden gelir. Bu günün hediyesi ise belki de senin bu mizah dolu bakışındır. 🌸 Seni o güzel enerjin için tebrik ediyorum, bu pozitif bakış açın her zaman yanında olsun! ✨
Cevap
21Cevap
Günaydın,
hayırlar feth ola, şerler def ola
kötülüklerin hepsi -İPTA İPTAL İPTAL
heheheheheh :)
Hahaa çok iyi
Olumlama çalışması yapıyorum. Manifest seviyorum. Olabiliyor çok normal yaşadıklarıniz.
Çok iyi bir şey. insana perspektif katıyor
Seviyorum her gün yapıyorum bütün güzellikler beni buluyor negatif enerjiler benden uzaklaşıyor zaten
Manifest grup değil mi ya?
Değil😅
:)
Yok ben dua edenlerdenim daha çok
Aslında manifestin dua olduğjnu anlamamak da ilginç
Manifest düşünce gücüyle istediğimiz şeyleri hayatımıza çekebileceğimiz düşüncesine dayanır adına da çekim gücü nedir dua ise yüce bir güç veya tanrı'ya yöneliktir.
İslamda. Ameller niyetlere göredir der. Niyet etmek düşünce gücüdür. Bence sen yaşadıpın dini iyi öğren
Aşko manifest konusunu yeteri kadar araştır derim manifestin felsefesinde yaratıcı bulunmaz imgeleme düşünce istek belirtilir
Taglım mabifestin ne olduğuunbiliyoeum diyorumki bir çok dinin temelinde bu var. Yani islam evrensel küme , manifest alt küme. Anladın mı ikisi ayrılık değil.
Tamam kanka sensin
Onunda emekliliği gelmiş demek ki hayırlısı olsun
Bende 25 yıllım var bşr düdüklü tencere hala canavar.
Olumlamaya inanıyor muyum, inanıyorum çünkü enerji önemli ama pek yaptığım söylenemez.
sabah sabah ergen tribinden iyidir yine 😅
Yok ya , et sote yapacaktım, bir güzel pita ekmekleri aldırmıştım bçyle harika oöacaktı, ama bozuödu sinir bkzucu ya
jülyen doğra ve wok tavada yap, emi ol aynısı olur
Ya az olsa iyi çok haşlayacaktım , neyse bakıcaz artık tencerede kısıkta saatlerce pişiriceö
sertleşebilir , ben olsam dediğim gibi yaparım
ya da mühürler odan sonra jülyen doğrar devam ederim
Fissler düdüklü al bana dua edersin
Zaten fisler düdüklü😅
Parça bulamazsan haber et
Buldu eşim sipariş vefdi inşaşah olur, benimki eski model😅
Artık yenisini alma zamanı gelmiş 16 sene nedir yahu😃😃😃 millet 5 yılda koca değiştiriyor sen 16 yıl düdüklü ye sabretmişsin
Ama işte bozulmuyor fisler napim, birde ikili set almıştım😅 çelik sonuçta.
Haklısın Ben 24 senelik evliyim 24 senedir evimde olan bir malzeme kalmadı galiba
Tükwtici çıkgonısın demekki
Yok ya beyaz Eşyaların hepsi eskidi arıza yaptı mobilyalar eskidi arıza çıkarttı
Onlar bemdede ikinci serideyim😅 ama düdüklü tencerem ve jumbo çelik tencere setim , her daim destekçin
Bazen modern çağa ayak uyduruyoruz
16 yıl sal artık tencereyi bıkmıştır senden
Severiz
Öyle seylerre pek inanmiyorum.. :))
ne kadar yapsam da işe yaramaz
Anlamam o işlerden
Tabi ki
aptal işi şeyler.
Yok sevmiyorum abla
Evet
İse yarıyor mu
Bikmem bu gün stres gelsi iöte