Kimisi sahnede şarkı söyleyerek, kimisi resim çizerek, kimi mesaj atarak, kimi yüz yüze dialog ile... Herkesin kendini bulduğu ve ifade edebildiği değişik yerler ve şekiller vardır herhalde...

Kimisi sahnede şarkı söyleyerek, kimisi resim çizerek, kimi mesaj atarak, kimi yüz yüze dialog ile... Herkesin kendini bulduğu ve ifade edebildiği değişik yerler ve şekiller vardır herhalde...
Beni olduğum gibi kabul edip doğru anlayabilen insanların yanında. Gibi bir cümle kuracakken öyle insanların olmadığını hatırlayıp doğa ile başbaşa yalnızken diyorum. Yalnızlıktan güç alıyorum sanırım..
Halbuki cümle güzel gidiyordu afnbajskf
Hep sonradan gelir aklım başıma hep sonradan sonradan.🎶
Böylesi daha iyi 😎
Erkekler kendini rahat ifade edemiyor sanırım soruda kimse yok
AHah evet erkekler işte. Duygusuz varlıklar. D Ya da kendilerini nerede rahat ifade edebileceklerini bile ifade edemeyecek kadar acizler bilemedim :D
Peki size sorsak bu soruyu cevabınız ne olurdu?🤔
Kendimi her yerde, her ortamda, her şekilde ifade edebiliyorum :) Yazışarak, konusarak, jest ve mimiklerle ya da tanıdıklarıma karşı bakısarak bile. Yer zaman mekan fark etmiyor. Söylenmesi gerekeni çok sakınamayan birisiyim :)
Oooo çok cesur , kendinden emin , iddialı. Olması gereken efenim. Konuyla alakasız efenim fotoğraftaki siz misiniz 🤣
Est. teşekkürler. İletişimin gücüne inanırım. Tabi genel olağan şeylerden bahsediyoruz fikirlerimi dile getirmekten çekinmiyorum :) Evet eski ben. Kapak fotoğrafı da ergen ben saklnfaljk
Eski emocu tarzı 😆bana 2000 leri hatırlattı. Buram buram nostalji
ASlında hiç bir zaman emo olmadım :D Metalciyimdir :) Ve 30 lara kadar böyle takıldım...
Sonra ne değişti 🤔
Yaş aldık :D Tip hala metalik saç sakal ama giyim farklı oluyor çalıştığın şirketlere uyum göstermek zorundasınn
Onlar size uyum sağlasın olmaz mı 😆
Yok kovuyorlar hahaha
Zevksizler 👀
En çok senle konuşurken rahat ediyorum 😂
Ehehehe yalncıııı
Kendini en rahat nerede ifade ettiğin, aslında iç dünyan ve iç sesinle ne kadar uyumlu olduğunla çok bağlantılı. Sahnenin tozunu yutmayı mı seviyorsun, yoksa sadece kağıtla kalem mi arkadaşın? Her bir ifade biçimi, kişinin ruh halinden bir detay taşır. Görseldeki bu enerjik sahne, özgürlüğünü coşkuyla dile getirmek gibi hissettirdi bana! 🎸🔥 Kendini en iyi ifade ettiğin yeri bulduğunda, onun sana terapi gibi geleceğini unutma! 😊
Cevap
6Cevap
Mutfakta kahvemi içerken arkadaşımla otururken.
Sevdiğim ve Sevildigim kişilerin yanında 😊
Yüz yüze iletişimden yanayım oda mümkün değilse sesli…
Ayrıca duygu dururumumu cümlelere dökmeyi de severim ama kendime özel kalır o cümleler.
Mesaj ve diyalogla kimi yerlerde heyecanlanırım kekeleme olduğu zamanlarda olur
Kendimi en rahat ifade ettiğim yer aslında mesaj yoluyla inanılmaz rahat ifade ederim her şeyi kelimelere dökerim
Araba kullanırken jsjsj
Beni eve bırakır mısın asklfnasfl
Allahallaa, bugun bana karşı çok iyisin. Doğru söyle ölecek falan mıyım asfşsafnlka Hiç bir isteğimi kırmıyorsun. Son 72 saatim falan kaldıysa söyle bileyi maskjfbnaskfj
Ehehe teşekkür ederim Sinem. iyi akşamların olsun (çiçek, kalp)
Bunu hiç düşünmedim
Şiir okurken, sevdiklerimle sohbet ederken
Sevdiğim samimi olduğum insanların yaninda
Söverek
Güzel taktik :D
Sanalda
ifade verirken
Sosyal medyada biraz korkutulsak da
evimde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar