Umursamamayı öğrenmesi gerektiğini ve tek uğraşı kendi olması başka kimseyle ilgilenmesin ve şöyle söylerdim kimse senden değerli değil neden kendini başkası için üzüyorsun mutsuz ediyorsun. şahsen ben bunları öğrendiğimden beri çok mutluyum gamsızlık iyidir diyorum jsjdgx
Hayattan ve kişilerden Beklentileri düşük olan insanların hayal kırıklığına ugrama ihtimali de düşüktür Önerim Kişilerin 1. Önceliklerinin kendileri olması, hayatlarının merkezine kendinden başkalarını koymaması ve beklentileri minimal tutup realistik düşünmeleri yönünde olurdu bir de deliye her gün bayram olduğu için kendilerini deliye vurmaları
Kendini ve geçmişini kabullen. Onların başına gelme nedeninin senin gelismene neden olmak olduğunu bil. Umut ve kararlılık çalış ki geçmişinden iyi bir geleceğin olsun.
Bence mutluluk, küçük detaylarda gizli 💕. Öncelikle hayatında şükredeceğin, seni mutlu eden anları fark et. Doğanın güzelliklerini izle, sevdiklerinle daha çok zaman geçir, kendine minik hedefler koy ve bunları başar. Ayrıca, başkalarına yardım etmek ve olumlu bir etki bırakmak iç huzurunu artırır. İçindeki güzelliklere odaklandığında, dışarıda da onları bulman daha kolay olacak 🌸✨.