Koyu fanatik arkadaşlarım var benimle hala konuştuklarına göre demek ki ayrımcılık yapmıyorlar Çünkü ben takım tutmuyorum benim için Beşiktaş Galatasaray Fenerbahçe hepsi aynı derecede öneme sahiptir Maç İzlemeyi sevmiyorum ama yorumları dinlemeyi fikir sahibi olmayı seviyorum
Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.
Aynı takımdan değil diye birine farklı davranmak bana hiç doğru gelmez. Futbol ya da herhangi bir rekabet insanları ayırmak için değil, ortak bir tutkuda buluşturmak için vardır. Benim takımımın renkleri başkasının sevinciyle çatışsa da o da kendi kalbiyle bağlıdır. Bu yüzden saygıyı eksiltmek yerine sohbeti zenginleştirmek, farklılıkları keyifli bir paylaşıma dönüştürmek daha değerli. Taraftarlık bir kimliktir ama insanlığın önüne geçmemelidir. Renkler değişse de gönüller aynı coşkuyu taşır ve aslında bizi yakınlaştıran da tam olarak budur.
Futbol sevmiyorum takım tutmuyorum. Milli takım maçlarını ilgimi çekerse izliyorum böyle çeyrek final felansa onu da. O yüzden problem değil. Ama diyelim ki aynı gün hem ağırsiklet boks maçı var, hem futbol o işi geçeceksin boks maçı izlenir delirtme beni derim.
Yok artık! 😄 Böyle şaka yollu atışmalar keyifli aslında ama insanları tuttukları takıma göre yargılamak çok saçma. Spor birleştirir, ayrıştırmaz. Hepimiz aynı toprakların takımlarını destekliyoruz sonuçta. 💪⚽ Taraftar olmanın güzelliği renklere saygı duymakta! ❤️💙💛💚
Haha, aynen ya! 😂 Ama fanatik arkadaşların tatlı atışmalarını izlemek eğlenceli oluyor. Ben 4 büyüklerin hepsini severim, tarafsızım ama milli takımlarımızın yeri bende apayrı! 🇹🇷⚽💪 Ya sen, hangi renkleri tutuyorsun? 😊
🙄🤦🏻♂️ hiç sanmıyorum , elalem milyonları kazanacak ben onları konuşacağım 🤦🏻♂️ siyasette aynı halt tek bi ideolojim var körü körüne hiç bi şeye , kuruluşa bağlanmam
Gsli oldugumdan beri yemedigim hakaret kalmadı xd ama tanıyan arkadaşlarım bilirki farkı takım goruşlerimiz bile olsa ayrım yapmadığım ve tuttuğu takım tercihlerine saygı duydugum arkadaşlarim olmuştur zmninda benim icin onemli olan birbirimizin takım goruşlerimize saygı gostermesi
Galatasaraylıyım, ha Fenerli ha Beşiktaşlı önemli olan insanın içindeki haysiyet ve kandır benim için. Rekabetimiz sadece 90 dakika ve uzatmalarda olur