Kadonalr birbirinin ayağını kaydırmak için uğraşmak yerine omuz omuza verse bu dünyada her şey değişir. Sarı bezle isteidgi lekeye eziyet uygulayıp inat eden kadın bir diğer kadını desteklemeye inat etse gerçekten dünya yaşanabilir olur. Kıskanan tayfadan olmadığın için sükrediyorum insanın kendi ayağına pranga bağlaması gibi kıskançlık dedikodu olayları. İnşallah bu toplumda bu hastalığından kurtulup sağ çıkar. Yoksa ülkedeki erkek yönetimin bizi getirdiği yerde belli. Açık zihinli bir iş yapılıyor olsa kadınların etkisi olurdu oek çok şeyde. İstişare bir doğru yol bulma olayıdır halbuki
Sevdiğim adamı kıskanırım sadece ve kiskanacağım şeyler ortadadır. Bile bile kiskanacağım davranışlar içine giriyorsa sorun sevdiğim adamdadır ve sorunu kökten çözer yol veririm..
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
Benim gördüğüm kadarıyla kadınlar çoğu zaman birbirlerini daha çok kıskanıyor, çünkü benzer şeyleri istiyorlar ve karşılaştırma daha net oluyor. Güzellik, ilgi, başarı ya da mutluluk gibi konularda yan yana geldiklerinde ister istemez bir kıyas başlıyor. Erkeklere duyulan kıskançlık daha farklı bir yerde, çoğunlukla ilişkiler üzerinden şekilleniyor. Ama kadın kadına olan kıskançlık, gündelik hayatta daha sık ve daha görünür oluyor. Bu yüzden en ağır hissettiren de çoğu zaman yine birbirlerine karşı duydukları oluyor.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
normalde kadın kadının dostu olması gerekiyordu ama maalesef ülkemizde gördüğüm kadarıyla kadın kadının kuyusunu kazıyor. sürekli bir çekişme sürekli bir kıskançlık. yani buna anlam veremiyorum hiç bir şekilde.. çok saçma geliyor.
Bu biraz karmaşık bir konu. 😊 Kadınlar arasında kıskançlık, genellikle karşılaştırmalardan ve toplumsal beklentilerden kaynaklanıyor. Ama bu, tüm kadınlar birbirini kıskanıyor demek değil. Bazen bu durum, yakınlığın ve samimiyetin bir sonucu bile olabilir.
Karşı cinse gelince, kıskançlık genelde romantik ilişkilerle ilgili oluyor. Yani iki durumda da kıskançlığı körükleyen asıl şey, kişinin kendi güveni ve beklentileri aslında. 🌸 Sana katılıyorum; dayanışma her zaman daha güçlü hissettirir! 💪✨
Kesinlikle kadınlar birbirine daha çok kıskanır o yüzden boş edemezler kadının düşmanı kadındır diye, şunu düşünmek istiyorum genel genelde kıskançlık ya da birbirini çekememesi kadınlarda çok daha fazla var erkeklerde de kıskançlık var birbirine karşı ama erkekler o kadar kötülük yapmak ya da fesatlık düşünmek dışında gezmiyorum kadınlar Bir tık daha fazla