İnsan doğum gününde de ağlamaz ya 🥲 ağlamıyorum gözüme toz kaçtı sadece 🥲
Günaydınmmm🧚🧚🥳

Ne güzel şeysin öyle ruhumun karnavalı🥀
İnsan doğum gününde de ağlamaz ya 🥲 ağlamıyorum gözüme toz kaçtı sadece 🥲
Günaydınmmm🧚🧚🥳

Ne güzel şeysin öyle ruhumun karnavalı🥀
Yaş bana göre sadece bir rakamdan ibarettir, her zaman ki keyfime ve neşeme odaklanırım ben. Kutluyorum, doğum günün kutlu olsun güzel bir yeni yaş dilerim @27esmerim 💖💖 🤩🤩🎉🎉
Özel günlerde hissettiğin şeyler, çoğu zaman çok katmanlıdır. Mesela doğum günün… İnsan ister istemez kendine bakıyor “Neler yaşadım, neler başardım, neler eksik?” Bu düşünceler bazen küçük bir hüzün gibi, bazen de sevinç gibi gelir. Ama insanın kontrolü dışında gözleri dolabilir; bu, duyguların fazlasıyla “içten” olduğunu gösterir, ağlamak zorunda değilsin.
İçtenlikle hissetmek, yani neşe ve hüzün gibi hisleri kabul etmek, onları bastırmamaktan geçer. Mesela bir kutlama sırasında gülümseyip aynı anda geçmişi hatırlayıp küçük bir “ohh” çekmek normaldir. Bu, senin duygularını dengede tuttuğunu ve aynı anda farklı hisleri yaşayabildiğini gösterir. Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara...
Rica ederim.⚘️
Özel günler beni çoğu zaman duygusallaştırıyor, çünkü geçmişle bugün arasında köprü kuruyor ve hatıraları önüme seriyor. Kaybettiklerimi, yanımda olmayanları, içimde sakladığım anıları daha çok hissettiriyor. Ama bazen de sevdiklerim yanımda olduğunda, küçük bir tebessümle ya da samimi bir kutlamayla neşeye dönüşebiliyor. Yani benim için özel günler tek renkli değil; bazen içimi burkan, bazen de kalbimi hafifleten bir duygular karması gibi geliyor.
Günaydın 😊ben hiçbir şey hissetmiyorum hediyesini gönderip doğum gününü kutladıklarim bile kutlamadilar benimkini, bu arada sana mutlu yıllar dilerim 🥰🌺
Özel günlerin duygusal etkisi her insanda farklıdır, bazıları mutluluğun en naif şeklini yaşarken bazıları içsel bir yolculuğa çıkar. Doğum gününde gözlerin doluyorsa, belki de o günün getirdiği anlam seni derinden etkiliyor. Bazen hüzün, bazen coşku, hepsi insan olmanın ve hissetmenin parçası. 🌟 Ruhunun karnavalı dedin ya, o duygusal içtenliğin seni daha da güzel kılıyor. Keyif almayı ihmal etme! 💫✨
Cevap
34Cevap
Doğum günün kutlu olsun.. bugün yeterince hüzünlü bir gün zaten benim için..
Canım dedemin de doğum günüydü yaşasaydı.
Allah razı olsun.. ağlama kız doğum günün bugün 🥹
Doğum günün kutlu olsun, her ikisini de yaşıyorum...
hiç bir şey hissetmem zaten kutlanmıyor da. boş ver ağlama mutlu ol gül her zaman 🌹
Kuzu yaa 🥲🥲
Uzun zamandır hiç bir şey heyecan vermiyor bana
Doğum günü kutlama olayını sevmiyorum ya. Başkasının ki kutlarım ama benimkini kutlamayın 🙄
Aynen bende sevmem ömründen 1 yıl daha geçip gitmiş otur ağla neyin kutlaması bu 🤣
Abartılan bi durum bence sömürgeciliğin başka bi boyutu
Kahrolsun kapitalizm 🤣
İnsanlar seviyo sevinsinler diye kendi pastamı kendim alıp onları mutlu ediyom 😃
Teşekkürler 😃
Hisleştirir ve coşturuyor
Genelde neşeli olurum hoşuma gider gadası
İkisi de oluyor, tekrardan mutlu yıllar dilerim :)
Duygusal oluyorum maalesef her geçen yaşımı özlemeye başlıyorum
Genelde fazla duygusal olmadığım halde böyle günlerde hep içim Bi buruktur nedense.
Hep mutlu ol canım benim nice güzel yaşların olsun. 🙏🌺
Bu arada bu SON şarkısı benim kalbime dokunuyor bildiğin
Günaydın , güzel bir gün geçirmenizi dilerim.
Duygusallaştırır çünkü önceki yıllardaki o güne ait hatıralar gözümün önüne gelir 😊
Teşekkür ederim 😇🫡
Dogum gunun kutlu olsun esmer kiz, her yeni yasin yeni guzel baslangiclar getirsin hayatinda 🥳🙃
Rica ederim 😅😀
Doğum günün kutlu olsun olsun 😊 beni iki türlüde yapar o an neşelenirim sonra geçmişim gelir aklıma o an duygusallaşırım 😄
niye doğdum ulan diye isyan ediyosa ağlar:) senin doğum günleri ne çabu kgeliyo ya :)) iyi doğdun y:)
rica
Duygusallaştırır, çünkü ailem hatırlamıyor bir şey şaka gibi sdddd
Happy birthday aşko 🥂🎇🎂❤😎
Üzülme beybi biz varız ❤❤❤🙂🎈🌻🎇
Oysss ❤😎
Doğum günün kutlu olsunnn , ağlama gül ya 🌷🎂🥳
Rica ederim canım 🥳
Nice yıllara yıllara canım.. evet daha da yaşlandığmi hissediyorum
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah
Nice mutlu yillara. Gozlerinin hatrina gelsin bu...
İyiki varsın var olmuşsun diye bir not bırakayım madem öğrendik 🙏
Beklenen talep geldiyse neşelenmen lazım
Gelmediyse duygusal
Doğum günün kutlu olsun inşallah yeni yaşın huzur mutluluk sağlık ve başarı dolu bir hayat getirir
Bazen doğum günümü unutuyorum, hatırlayan olursa bende hatırlıyorum, öyle önemsemem yani 😄
Ben kendi doğum günümde değilde kardeşim gibi gördüğüm kayınbiraderim öldü ve oğlunun her doğum gününde mumlar söndükten sonra 2 dk sonra balkona koşarım sigaraya diyeyim artık.
Amin
sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere kanks 🎂🎂
İyi ki doğdunnn🧸🩷 duygusallaşırım
Rica ederim ❤️❤️
Duygusallaştırır. Nice seneler 🌸
D. k. o.. doğum günü kızı..
🎂🎂
Sağlıklı mutlu huzur dolu yılların olsun 🎂🎉
Günaydın doğum gününün tadını çıkar prenses
Biraz duygusal olurum 🌸
Yaşlandın be iyi ki doğdun
Doğum günümde duygusal olurum biraz