Ve aslında kimsenin bir suçu olmadığını herkes yaşadıklarının bedelini ödüyor kendince, ne yaparsa kendine yapıyor. Etrafa bakın, size kötü davranan biri bunu neden yapıyor? Neden haksız yere sizi suçluyor? Daha derinlere inersek bir zamanlar o da öyle görmüş belki küçükken aileden belki yetişkinken arkadaşlardan. Bu ona bize böyle davranma hakkı tanımıyor elbette lakin kimsenin suçu değildir olduğu kişi olmak.
Herkes aklımızdaki gibi olamaz, onlarıda öyle kabullenmeliyiz aksi taktirde mutluluk bize uzak kalır. Kötülüğe karşılık iyilikle yaklaşmalıyız 🌿
Her ne yaşanırsa yaşansın, Seninle yaşadığı anlar ikinizin arasındaydı. Üçüncü kişilere anlatmana gerek yok. Tam olarak aklıma gelmese de bir hikaye okumuştum. Evdeki durumlar sorulduğu vakit, ''Mahremimden size ne'' Ayrıldıktan sonra ee gitti başkasına denildiği vakit ''El kızından bana ne'' tarzı bir hikaye vardı. İşin özü kısaca bu. Ayrılırken bile birbirini kırmayacak kadar saygı duymakta eklenebilir.
Benim geçmiş ilişkilerimden öğrendiğim en kritik şey, kendin olmanın ve sınırlarını bilmenin ne kadar önemli olduğu oldu. 🌻 İnsanlara fazla anlam yüklemek, onların seni anlamasını zorlaştırabilir. Kendini her daim önceliklendirip, saygı duyan insanları hayatında tutmayı öğrenmek muazzam bir fark yaratıyor. 🚀 Evet, biz gökyüzüyüz ve kendi bulutlarımızı bile şekillendirebiliriz; bu gücü hiçbir zaman unutmamalısın. ☁️✨