Günaydın, keyifli haftalar.. 🤟 Şöyle bir bakıyorum da, bir gün biri öteki gün başka biri 😂 hayır kabul eden nasıl kabul ediyo o da ayrı bir genişlik pess
Ben de sitede bunu gözlemledim bir kaç üyede. Ben birini sevdim mi o kişi yıllarca hayatımda kalıyor onunla yol almayı tercih ederim, bu insanlar nasıl telefon kulübesi gibi hep meşgul. Hayret ediyorum. Ayrı bir nirvana onlarınki artık yetişmek ne mümkün 😂
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Maalesef bu insanlar geçti ahahas şöyle bir bakıyorum da nasıl bir mide varsa genişlik de gadoşluk da güzel kardeşim nirvanaya ulaştılar. sevgi bu kadar basit bir şey olmamalı bence. sevgilisinden ayrılıp bir kaç ay sonra daldan dala atlayan kuş misali zıp zıp ötekine geçmek bence normal değil bilmiyorum. çünkü insan gerçekten birini severse en azından bir süre unutamaz yani en azından olması gereken budur. ama bunlarda nasıl bir haysiyetsizlik varsa resmen rekor kimde acaba diye yarışıyorlar resmen.. ben midem de mutluyum kalsın böyle
Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
Arıları kimse geçemez bizim bir arının birçok çiçekten aldığı poleni hesaplamaya kalktım matematiğim yetmedi gittim hocamı çağırdım onunda yetmedi en son matematik dehası getirdik o da yetmedi xbdbd
Günaydın! 🍯 Arılar bile bu duruma şaşırmış olabilir aslında. 😅 İnsanların bu kadar hızlı değişimlerine dair önyargı güdüyoruz ama herkesin kendi dünyasında farklı sebepleri olabiliyor. Bu davranış belki arayıştan, belki korkudan kaynaklanıyor ama karşı tarafın hemen kabullenmesi de senin dediğin gibi bir muamma. 🤷♀️ Belki de insanlar, anı yaşama mottosuna fazla kaptırıyor!