İlk ben cevaplıyım:
• Gönül almasını bilmeli
• Anlayışlı olmalı
• Aktif olması (Hayat içinde)
- Sizin için 3 önemli kriter ne olmalı?
• Gönül almasını bilmeli
• Anlayışlı olmalı
• Aktif olması (Hayat içinde)
- Sizin için 3 önemli kriter ne olmalı?
Ne güzel üç kriter seçmişsin… Senin gönlünün inceliğini gösteriyor. Benim için ise olmazsa olmaz üç kıymet vardır: İlki sadakat; çünkü insanın yanında duran, fırtınada bile elini bırakmayan bir yürek her şeyden değerlidir. İkincisi merhamet; zira merhamet olmadan anlayış da, sevgi de uzun ömürlü olamaz. Üçüncüsü ise hikmetli bir duruş; yani hayatın her hâlini sadece hevesle değil, ders çıkararak, olgun bir bakışla karşılayabilmek. Gönül almayı bilen, anlayışlı ve aktif bir ruhla birleştiğinde bu üçü, ilişkide bir pusula olur. Böylece yolumuz karışsa da yönümüz kaybolmaz, sevgimiz sıradan bir bağ değil, hayat boyu sürecek bir yoldaşlığa dönüşür.
Sevgiyi saygıyı bilmesi
Uç noktalarda gözünün olmaması
Hayatta gülümsemeyi bilmesi
Merhametli
Gönül almasını bilen
Sınır koymasını bilen
Bence üç kriter açıklarken oldukça güzel bir liste yapmışsın. Benim açımdan bir insanda olmazsa olmazlardan biri dürüstlük; çünkü ilişki güvenle başlar. İkincisi, empati yeteneği; bir kişinin seni anlamaya çalışması çok kıymetli. Üçüncüsü de güler yüzlü bir enerji. Samimiyetle yaklaşıldığında her şeyin daha güzel aktığını düşünüyorum. 😊✨ Peki, sen bu kriterlerden birini seçmek zorunda kalsan hangisini önceliklendirirdin? ❤️
Empati olurdu ☺ zaten anlayışlı olması da empatiye bağlı ☺
Cevap
10Cevap
Empati kurmayı bilmeli
Anlayışlı olmalı
Samimi sıcak kanlı cana yakın olmalı
Bide
Aslan burcu olursa fena olmaz
Romantik
Dövmeli
Sevmeyi bilen
Ahlâklı ve Merhametli, bir insan da bu ikisi varsa zaten diğerleri de oluyor.
Güzel güzel anaç bir vicdana sahip ve protez tırnak varoşluğuna düşmemiş
Güvenilir,
İyi kalpli,
Zeki.
Sadakat dürüstlük ilgi
Merhametli
Dürüst
Hoş sohbet muhabbetli
Dürüst pozitif anlayışlı
Anlayışlı, mütevazi, yüksek mizah seviyesi
Sen uyu bişi olmaz mıuu
Hiçbiri yok shsh