selam. sabah uyandigimdan beri kendime bugun cok enerjik olacagimi soyleyip durdum. sanirim yanlis mesaj yollamisim zihnime ki firin maceralarimdan birini yasarken ayagim takildi ve yolun ortasina dusuyodum neredeyse. bilmem kacinci olumle burun buruna gelis hikayem. eve geldigimde ablam menemen yapmisti, ben yemek konusunda biraz ac olunca tabi hemen dumanlar cikan menemeni agzima attim. su an damagim soyulmus resmen cok aciyo, neyseki kara dut pekmezi varmis ve onu simdi yicem. ayni zamanda bulmaya calistigim bi elbisemi de bulamiyorum bi turlu, bugun dunya beni resmen aksama kadar mutsuzca oturmaya zorluyo. yine de ben buna karsi cikip bugunu mukemmel geciricem. hem de ismail yk-sen herkesten tatlisin sarkisi esliginde. tesekkurler ve bays 💕🌸✨🌙🧚🏻
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım öncelikle, o anlatımın beni çok güldürdü, harika bir enerji yaymışsın! 😂 Böyle maceralar günümüzde iniş çıkışlar yaratabiliyor ama sen harika bir şekilde pozitife taşımışsın. 🌸 Damak yanması konusunda kara dut pekmezi şahane bir fikir, birkaç gün o bölgeye dikkat et. Elbiseni bulamaman biraz sinir bozucu olabilir ama eminim o da en beklenmedik anda bir köşeden seni selamlayacak. 🤗 Mod değişimlerin çok doğal; senin güzel enerjinle her dalgalanmayı yönetebileceğine inanıyorum! 🙌✨