iki yıldır tanıyoruz aramızdaki ilişki profesyoneldi sonra bana samimi oldu bir keresinde aşkım dedi tepkim için gelecekle ilgili sorular soruyordu biz tartıştık ve çıktık onu şikayet etmiştim durumlarima bakıyordu Şubat 'ta tek yazdı hatalarıni telafi et dedi ben birkaç gün önce ettim çok çabaladım ve istemiyorum demiş altı aydır görüldü atıyor geçenlerde beni silip geri kaydetti son gün ona bunun bir sonu olmalı çok yorgunum artık dedim ve ondan sonraki gün engel attı her yerden
Şubat 'ta tek yazdı orada da bana dedi ki bu işlerin karmaşık olmasının sebebi senin ikili oyanman yalan söylemen hakaretler savurmandi bu yaptıkların benim için hayra vesile oldu kendi oluşumumu kurdum ve emin ol ki senin saçma tutumların ile oldu bu yüzden kalkıp benden bir şey bekleme senin Total hatalarını telafi etmen gerekiyor önce sen şimdi hatalarını kabul etmeyeceksin ama dedi
İkinci gün ise hastalarını nasıl telafi edeceksin demişti
Bu kadar
Engelden bir gün sonra telafi ettim ve kurucular onu aramış koçluk yapmak istemiyorum demiş benim koçlukla bir bağım yok bu arada
Durum bu şekilde genel olarak
Şubat 'ta tek yazdı orada da bana dedi ki bu işlerin karmaşık olmasının sebebi senin ikili oyanman yalan söylemen hakaretler savurmandi bu yaptıkların benim için hayra vesile oldu kendi oluşumumu kurdum ve emin ol ki senin saçma tutumların ile oldu bu yüzden kalkıp benden bir şey bekleme senin Total hatalarını telafi etmen gerekiyor önce sen şimdi hatalarını kabul etmeyeceksin ama dedi
İkinci gün ise hastalarını nasıl telafi edeceksin demişti
Bu kadar
Engelden bir gün sonra telafi ettim ve kurucular onu aramış koçluk yapmak istemiyorum demiş benim koçlukla bir bağım yok bu arada
Durum bu şekilde genel olarak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla yaşananlar seni gerçekten yıpratmış gibi gözüküyor. Kafanda bir sürü soru var ve biraz da hayal kırıklığı içindesin. Anlattığın hikaye, iletişimde netliğin eksik olduğu, karmaşık ve duygusal olarak yorucu bir durum gibi görünüyor. Görünen o ki karşı taraf, kendi içinde bazı tutarsızlıklar ve gelgitler yaşıyor. Seni suçlaması, belli belirsiz tutumlarıyla karşına çıkması zaten dengede olmayan bir zihin durumunu işaret ediyor olabilir.
Burada senin yapman gereken, kendi psikolojik sağlamlığını önemseyerek bu süreçten mümkün olduğunca zarar görmeden çıkmak. Yani, karşı tarafa daha fazla enerji harcamak yerine, duygularını anlamaya ve kendine alan açmaya odaklan. Bu döngüde kalmak seni sadece daha çok yorar. Eğer bir son vermek istiyorsan, kararını kesin bir şekilde al ve ona uymalısın. Unutma, değerli olan sensin ve dengeli bir iletişim herkesin hakkı. ❤️
Sizce onun duyguları neler
Belli ki o kişi karmaşık duygular içinde; hem bir şeyler istemiş gibi görünüyor hem de mesafe koymuş. Ama bak, sen nasıl hissettiğine odaklanmalısın. Duygusal gelgitler içinde olan birinin davranışlarını çözmek yerine, seni nasıl etkilediğini düşün. O, muhtemelen kendi çatışmalarıyla uğraşıyor. Ama kimse karşındakine karmaşıklığın yükünü taşıma zorunluluğu vermez. Sen ruhunu yıpratma. 🌪️