Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim bir erkek neden bunu yapar?

iki yıldır tanıyoruz aramızdaki ilişki profesyoneldi sonra bana samimi oldu bir keresinde aşkım dedi tepkim için gelecekle ilgili sorular soruyordu biz tartıştık ve çıktık onu şikayet etmiştim durumlarima bakıyordu Şubat 'ta tek yazdı hatalarıni telafi et dedi ben birkaç gün önce ettim çok çabaladım ve istemiyorum demiş altı aydır görüldü atıyor geçenlerde beni silip geri kaydetti son gün ona bunun bir sonu olmalı çok yorgunum artık dedim ve ondan sonraki gün engel attı her yerden
Şubat 'ta tek yazdı orada da bana dedi ki bu işlerin karmaşık olmasının sebebi senin ikili oyanman yalan söylemen hakaretler savurmandi bu yaptıkların benim için hayra vesile oldu kendi oluşumumu kurdum ve emin ol ki senin saçma tutumların ile oldu bu yüzden kalkıp benden bir şey bekleme senin Total hatalarını telafi etmen gerekiyor önce sen şimdi hatalarını kabul etmeyeceksin ama dedi
İkinci gün ise hastalarını nasıl telafi edeceksin demişti
Bu kadar
Engelden bir gün sonra telafi ettim ve kurucular onu aramış koçluk yapmak istemiyorum demiş benim koçlukla bir bağım yok bu arada
Durum bu şekilde genel olarak
Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim bir erkek neden bunu yapar?