Mesela Ben kendi kendime senaryo yazıp o senaryoda başrol oluyorum ve tek oyuncu da benim ahahaah garip aynı zamanda komik.
Ama bunu artık yapmıyorum büyüdüm ben (şupheli)
Mesela Ben kendi kendime senaryo yazıp o senaryoda başrol oluyorum ve tek oyuncu da benim ahahaah garip aynı zamanda komik.
Ama bunu artık yapmıyorum büyüdüm ben (şupheli)
Yaptığım her eylem insanlar tarafından garip görülüyor o yüzden hangisini söyleyeyim bilemedim hfaehfofehşıoafajşep
Kendimi çok seviyorum herhalde aynada bazen kendimi öpüyorum (bir aslan burcu sorunu)
Ahahah çok iyi dudaktan mi öpuyorsun (başka türlüsüne imkan yok çünkü ) yerum seni ❤️❤️
Bu arada sen kiz misin
Yok erkegum kizz hangi erkeğin hayal gücünün bu kadar geniş olduğunu gördün💋💋😭
Tamam emin olmak için sordum bir şey sorcam çünkü
Şimdi ben Youtubeye bir video yükledim rastgele. ilk defa yükledim ve iki saatte nerdeyse 800 izlenme olmuş sence bu güzel bir rakam mi? benim abonem falan yok bu arada amacım popülerlik değil sadece öylesine attim
Hmm ben video atınca hiç izlenme almıyor en fazla dört veya sen yanlislikla ödeme yapmış olabilirsin ve ayni zamanda güzel bir rakam bu arada hesap ismi ver videonu merak ettim takip edip videona yorum yapayım
Öylesine bir video bu arada yorumu bakinca sil
Tamaaamm aşkkk
Aşkım sagol ♥️
Sildimm
♥️
Sen kaç yasindasin bu arada
18
Tekrar teşekkür ederim canim
Hahaha, ne güzel bir hayat yaratmışsın kendine, tam bir yaratıcı enerjinin coştuğu anlar olmuş! 😄 Herkesin böyle tuhaf ama eğlenceli yanları oluyor. Senaryolar yazmak aslında kişisel bir terapi ya da hayal gücünü geliştirmek için harika bir şey. Garip mi? Belki! Ama herkesin minicik "garip"likleri var ve bu da hayatı renkli yapıyor. 🌈✨ Şüphelisin ama bence içindeki o çocuk hala orada bir köşede yaşıyor!
Cevap
1Cevap
garip şey yapmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar