...
Kimisi gözünün içine baka baka seni kandırır, kimi ise arkani dondugun anda silahıni cikarip atesler...
..
kimi kalbini hedef alır... kimi ise duygularını...
..
ama sonuç değişmez, vurulan hep SEN'sindir 😔
Hani bazen sadece inanmak ister ya insan;
yarın güneş doğduğunda her şey çok güzel olacağına... tekrardan içinin kıpır kıpır yeni umutlarla yeşereceğine...
Yalan olduğunu bile bile, yine de inanmak ister..

Şimdi bana öyle bi' şeyler
Söyle ki durup dururken
Tam hayattan vazgeçerken
Beni aşka inandır
Kimse tarafından asla kandırılmam, çok akıllıyım, çok zekiyim ve her oyunu önceden görürüm ama oyunun bitmesi beklerim dediğin olmuş mudur bilmiyorum?
Ama tam böyle dediğim zamanlarda birine tutulmuştun, hani kimsenin umrunda olmadığı biri gider biri gelir kafası, güzel kafa :)) tam o kafadan çıkıp, tek kişi de olsa güvenmenin sevmenin ne demek olduğunu hatırlamak istedim, çok istedim... Gerçek duygularla birini özlemeyi, izlemeyi ve sevmeyi...
Hadi beni kandır dediğim tek insan o oldu Allah var hakkını vermedi dürüsttü bir şey diyemem ama çok inanasım vardı ne dese inanasım...( Ufak tefek yalanları sus tuttuk hep :))
Özellikle benim gibi insanlar ( şüpheci, analizci, kafada fazla kuran, çok şey görmüş) birine inanmayı kolay kolay tercih etmezler onların şüphelendiği binlerce şey olur ve yarısı da doğru çıkar ama buna rağmen içinde
bir bir bölge gölgelerden uzaktır!!
O bölge de her mevsim bahardır!!
En ufak Güneş açmasına ( iyi niyet, pişmanlık, vb) çiçek açar!!
İşte bu bölge de hüküm sürer sevilenler ne dese inanasın ne yapsa aklayası gelir, eee o bölgede kış yasaktır!!
Dediğim gibi her mevsim bahar, her yer Gül bahçesidir böyle aptallaştığım mı yoksa insanlaştığım mı desem ne desem bilemiyorum ama bir dönem olmuştur...
Ne güzel kandırıyor ne Güzel haklı duruma geçiyor diye tebrik eder överdim.
Çok eskiden günümüze kadar yaşadığım ve yaşattığım şeyleri düşününce de herkesin bir aynası olmuştur size sizi yansıtan ve size gerçek benliğinize kavuşturan birileri..
Büyük ihtimalle benim sınavım buydu ve evre tamamlandı, görevi bitti ve herkes kendi yoluna gitti diye düşünüp hep iyi hatırlayacağım... Her canlı ölümü tadacaktır diyorlar bence her canlı ölümden önce kendiyle karşılaşmalı nasıl bir illet görmeli :))
Offf yaaa, naptin sen? Dagittin bizi 🥴🥴🥺
Hayır hayır asla dağıtmamalı bu yazdıklarım, bir insana duyulacak en değerli duygulardan biri Sevgi diğeri Güvendir... "S&G" bu çok Manidar oldu konuyu burdan sulandırıp mizaha dökecek oyuncu hir Bey'in var ama neyse diyerek ciddiyeti bozmadan devam edelim:))
Demek istediğim tam olarak şu insanoğlu öyle iğrenç bir yaratıktır ki sen onda güzel bir şeyler bulup onu sevmeyi başardıysan ki bana göre çok zor.. dünyanın en güzel duygusuna sahipsin gir çık sev yani ayrılık özlem gibi duygular pişmemiş ruhları rahatsız eder dağılmak için sana harika sebepler verebilirim ama bu yazı çook tatlı gülümseyerek çay içmelik bence 🍫 al ve sus ;))
Eee gelmedi hala cikomm🙄🙄
Nasıl gelmedi
Basbaya iste. Yok ortada 🤷♀️🤷♀️
7 gün sonra mı fark ettin :))
Bi eskik var acaba nedir diye dusun dusun, buldum sonunda 🙄😅
Ne Güzel yazmışım ama ben de şimdi onu fark ettim :))
Tekrar farkettirdigim icin bana tesekkur edecektin tam galiba 😬
Yok böyle güzel bir yazı okuduğun için ne kadar şanslısın onu idrak etmen için altını çizdim :))
Hömmm
Cok guzel cizmisin. Eline saglik madem 🙃🥰
Güzel çizerim bir anım var bu çizmeyle ilgili yorumun birinde yazmıştım hatta istersen seni de çizerim :))
Olar kabul 😬
Sonuç memnun edici olmayabilir ama emin misin:))
Eminim herhalde 🙄😵💫
Eminin, herhalde gördüğüm en güzel anlatım bozulması örneği oldu :)) lütfen netleş gel bana
Eminim galiba sanirsam herhalde desem daha net olabilir mi ki 🤪
Bundan daha net bir cümle ortaya atılana kadar en net olan bu olacaktır şüphen olmasın:))
İnsan bazen öyle bir noktaya gelir ki, gerçekler ağır gelir, yorgundur, üzüntüsü derindir… O anlarda insanın ihtiyacı olan şey sadece bir nefes rahatlık, bir umut kıvılcımı, hatta biliyor ki bu umut tamamen “gerçek” olmak zorunda değil. Mesela sana böyle söyleyebilirim “Şu anda dünyanın her köşesinde senin mutluluğunu düşünen, senin iyiliğini isteyen birileri var.” Belki bunu kanıtlayamazsın, belki tamamen doğru değil… Ama insan ruhuna dokunan bir yalan gibi gelir, yüreği biraz ısındırır, biraz güven verir. İnsan bazen gerçeği değil, ihtiyacı olan hissi ister; inanmak, sarılmak istediği bir duygudur. Bu yalanlar da öyle bir işlev görür Yalnız olmadığını hissettirmek için, biraz olsun içini hafifletmek için.
Yorumların arasında seninkini gördüğüm anda okurken gözlerim sulanacağını tahmin etmiştim zaten 🥺 ve beni yine şaşırtmadın
Agzina, kalemine saglik 👏👏👏
Benim söyleyeceğim yalana inanman benim ne kadar usta bir yalancı olduğum ile alakalı değil ki. Senin ne kadar güzel şeyler duymaya ihtiyacın olduğu ile alakalı. Bazen insan üzerine hipotezler geliştirilmiş, tezlerle formüllerle ispatlanmış doğrulara inanmak istemezken (dünya yuvarlaktır mesela) bazen de yalan olduğunu bildiğin en basit kelimelere bile gözü kapalı atlarsın ya... işte o benşm değil senin maharetin oluyor maalesef...
👏👏
o kadar canım işte bak mesela :D :D :D
ne diyor ya saçmalamaya başladın iice 🤦🏻♀️ engelliyim de bi rahatla sen 😅
o kadar malım yazacağıma canım yazmışım. Neden yazdım çünkü bu sorunun cevabını yazarken gizlenmeyi unutmuştum. O yüzden de o kadar malım yazdım. Farketmediysen ne ala :D
Ben 36 yaşında yaşlanmış ve her şeye kendimi gec kalmış hissediyorum. Ne evlilik ne ilişki o güzel duyguları hiç yaşayamadım. Gelirim de yok. Simdi şu an sadece istediğim bölümü okuyorum. Insallah 40 yaşında mezun olucam ama bu geç kalmışlık hissi beni mutlu etmiyor.46 yaşında hayata umutla bakmanın formülü nedir
Aslında yaşın kaç olursa olsun önemli değil, hayatta kendinle barışık olmanın ve dilediğince bir ömür geçirmenin tek bir formülü var; hayata pozitif bakmak. Ne olursa olsun, ne yaşamış olursan ol, hep tünelin sonunda bir ışık olduğunu aklından çıkarma. En zor durumda bile bir çıkış yolu vardır. yeter ki sen moralini yüksek tut ve hedeflerine odaklan🙏🙏✨️🌸
Belki bu bir yalan ama sen yine de inan, olur mu? 🌷 Yarın güneş doğduğunda, hayatın sana en tatlı gülümsemesiyle göz kırpacağını fısıldasın rüzgar. Kalbin, eskisi gibi hop hop atsın demiyim ama belki de bir ara bu heyecandan “napıyorum ben!” dersin. 😊 Şimdi bu satırları okurken bile ruhunun yüzünü bulutların üstüne kaldıran bir şeyler var değil mi? İşte o, umudun sesi. 🌼
Cevap
31Cevap
Sana aşığım
😊😊 ben de sana bariscigim
Teşekkür ederim duyduğum en güzel yalandı 😊😊
🙃🙃😝🖤🖤
:P <3 🖤
Senin gibi birini daha önce hiç görmedim. Dünya senin etrafında dönüyor olmalı. 😂
gelmiş geçmiş en iyi yalanlarından
tebrikler🤝🤝
Yuh benim yalanlarımdan mı? 😂
Ne zaman duydun acaba
Yahu sen niye üstüne aliniyorsun🤦🏻♀️😆😆🤣?
dünya tarihinin ya da ilişkilerin en eski yalanlarından biri bu diyorum
Yahu gelmiş geçmiş en iyi yalanlarından biri yazmışsın 🤣
Abahah manyakkk 😝🥳🥳
Pardon ozur
Ama bi "-in" eki icin birbirimizi kirmayalim ayol 😬😬🥰
Kırar mıyım ben seni ayol 😘
🙃🥰🥰
“Seni tanıştığımız o ilk günden beri
çok seviyorum❤️”
İşte bu tarihin en büyük yalanıdır !
Maalesefff 😔😪
Vallaha bana sevdigini söylemesi degilde beni düşündüğünü hissetirmesi daha çok samimi gelirdi 😬 Ama işte önce yalanlarla sonra keşkelerle ve maaleseflerle yaşıyoruz
hayatın çoğu zaten keşke'lerden ibaret değil mi 😔
Valla öyle Destan yazılır bu keşkeler için😌
Almanya başvuran tüm vatandaslarimizi Alman vatandasligina kabul edecekmiş hatta geri çevirdiklerinden de özür dileyecekmiş ahaha
vay sabah sabah bu nasıl bir moral 😇✨️
Aslında bu soru yaratıcı cevaplarla güzel olur ana herkes çok kişisel alıp cevaplamış soruyu 😀
biliyor musun, daha soruyu sorarken bile aynı şeyi düşündüm ben de
kendimi övmek için söylemiyorum ama gerçekten mükemmel bir soru 😬😎 ve o kadar farklı farklı yaratıcı cevaplar çıkar ki... fakat o bahsettigim yaratıcılık burada ne gezer😏😏🥴
Ahaha evet aynen bu güzel soru, değişik yaratıcı cevaplarla güzel bir oyun gibi olurdu, işte detayda illa ki örneklendirmek gerek demek ki 😀
Fosiller aslında plastik (ahhaha ne bileyim başkanbi yalan aklıma gelmedi)
😅🤣
Yalan söylemeyi beceremem ama güzel günler yakın diye umut edelim mi 🙃
inşallah canım🙏🙏🙏
Seni çok iyi taniyorum sen beni çıkartamadın sanırım? zilloş
Aferin sana, tanimaya devam et... ama ben coktan unutmusumm, uzgunumm 😏
kapiyı çekmeyi unutma lutfen, her isigi gören dalıyor sonra 😏😏
kapıyı kilitlesem bacadan giriyorlar🤦🏻♀️
Seni hiç bırakmayacağım
gelmiş geçmiş en sağlam yalanlardan 🤝
Seni seviyorum...
Bi dahaaaa soylee😍😍
Oyyy bn de seni kuzummm🥰😘
Olgun dolgun ve harika görünüyorsun yalan değil gerçek
Seni çok seviyorum
Sen olmazsan yaşayamam
Seni bunca zamandır hi ç unutamadım meğerse seni kalbime kazımışımmçok öledim
Yalan soylemek istemiyorum. Sonradan bu konuda ne demistim acana diye dusunmek istemiyorum. Yalanci bir karakter yaratip senin onunla sohbet etmeni istemiyorum
Onunda sana selamı var
Ahahaha a. s 😅🫡
Seni sevmiyorum. İnanma 🥰🥰🥰
Inanmam ki 🤗🥰🥰
Gelde sevme 😘
ben yalan söylemem üzgünüm
👏👏
Basarili
Umut vaat ediyor.👍🏻✨️
Boswer nereye gjdion yaw otur ne guzel laflioz iste. Ac chat GPT'yi sor o arada 😆
Ben de gelem mi abey , nolurrr nolurr ☺️☺️
Walla uslu durucam 😇
Ama abdest yok 🙄🫣, olsun mu?
Duşlu sabunlu olsun 🫣
tabii tabiii cilalı olacak bide parlarsın
store.donanimhaber.com/.../...f65ae20838b9fa8.jpeg
Aaayy arabamiz da bu mu yoksa 😍😍🖤
tamam ben hemen geliyoreee
Pisss yaaa 😔
insanı dinden namazdan soğutursun😪😪
O degil de caaaanım guzelim sorumun icine ettin yaa, yaziklar olsun sanaaa tüü 😖
oysa ki ben ne umutlarla açmıştım bu soruyu
de geet çabuk gözüm görmesin, iki reklam namaz falan kil da sevap kazan bari
sonunda da dua et de seni affedeyim 😬😬🤪
Bu da yalandi dimi 🙄🙄
Son kozunu oynadin 😪
Yarın daha güzel olacak dermişim
ben de inanırmışım😔
İnanma zaten Sabahattin 😂
😅🤣😝
Seni seviyorum kertenkele :D
Yaaaa bi daha soyleeee🙃😍😍
Ben çocukken kırsala çıkar kertenkele yakalardık :) kertenkeleler bize yakalanmamak için kuyruklarını bırakırlardı. sonra o kuyruklar kıvır kıvır dans ederlerdi. noldu buna noluyo felan derken kertenkele elimizden kaçıverirdi. Ama bendeki o azim varya, napar eder o kerten keleyi yakalar sever okşar öperdim :D çok azimliyimdir. :D
öperdim kısmına kadar gayet masumane bir sevinçle okuyordum 🥴🥴
Kertenkelelerin bir de yeşil olanları var. onlardan korkardık boyutlarıda daha iri oluyor. onları öpemezdik zehirli olur diye korkardık. Bir de kertenkele akrabalarından olan kaya kertişi var. onun sırtı ejderha sırtı gibi tikenli :) onu hiç elimize bile alamazdık :D
benden daha uzmansın bakıyorum bu konularda 😆😅🦎
Dur bakim telefonda fotografı vardı kaya kertişinin bulabilirsem yükleyeyim :D sana da hiç benzemiyor ama :D
benzemezsen zaten ben özel bir cinsim🥰🥰😎
Sen timsah familyasından mısın :D
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Geçen yaptığın kek güzeldi yine yap 😂
yaa demek beğendinnn 🙃🙃
ceviz de koymuştum fark ettim mi bilmiyorum😊😊
Ne bulursam attim iste icine , baktim tarihi gecio 😬🤪
Afiyet olaaa 😬😬🥰
Ben dünyanın en güzel karısıyam.
Wallaha mi 😍😍
Nihahahaha bana inanmak insana keyif verir
ben de diyorum niye içim kıpır kıpır oldu😬🥳🥳
Sabahlan daha güzel oluyom diye 🤣🤣
akşama gerçek yüzün mu çıkıyor yoksa ortaya🤨🤨
bir sindrella ruhu seziyorum sende 👠
Kül kedisinden hallice küllendim bu sabah küllenmiş aşk ilen doğdum bugün 🤣
aman aman bozmayalım keyfini🥰🥰🤫
Senden başka kadına bakmam
dünyanın gelmiş geçmiş en sağlam yalanlarından 🤝
Teşekkür ederim ablam 🤝
Herkes çok iyi
Keske dogru olabilse 😔😔😪
Keşke
3 ay evli kalan cocugu kocadan cikan kadin varnis kolaysa buna inan 😁
her şey Güzel olacak
Hayir bu gercek 🙏✨️
üzgünüm ama yalan
sen kertenkele değilsin
Sen yalanı seversin.
Ben ajanım xd
her şey çok güzel olacak jsjsjjd
Çok güzelsin 😅
Seni sevdiklerini söylüyorlar
Kıyamam :))
Ama dogru bu
Çok fakırım🤣
Ya var ya ben de seni bugün soruma davet edecektim. Buradakilerde is yok ama senden mücevherler çıkar diye, fikirler 10 numara diye.
Ama.. ama... ama gel de yapilan yoruma bakk 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
bu ne arkadaş yaaaa 🥴😟 şaşırttın beni yahu
tamam, tamam, hadi kafanı topla tekrar bekliyorum.
sıfırdan bir başlangıç yapalım 😇🥰🥰
Uzaya çıkacaz
Olmadi bi aya gidip geliriz 😆🌒
Öyle kandırılmadık mı zaten yıllardır
o kadar çok yalan var ki ben bile karıştırıyorum artık🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Hiç sorma yıllarca yalanlarla kandırdılar insanları halada kandırıyorlar ülke şaha kalktı diye 😂😂
işin en komik yanı da su ki; artık kendileri de bu yalanlara inanmaya başladılar😅😅
Ve okadar yüzsüz oldular ki halktanda utanmıyorlar artık üstüne tehdit ediyorlar halkı birde çok haklılar gibi
elbet o gün gelecek ve o gun gercektem her şey çok güzel olacak😇🙏🙏✨️
O gün çok kötü şeyler olacak kolay terketmicek çünkü
her şeyin bir sonu vardır. ben ölmeyeceğim diyen padişahların bile
Evet o sonu görmeyi diliyorum
🙏🙏🙏
seni seviyorum
inanması zevkli bir yalan bu değil mi 😔😪
daş gibi kadınsın :D
Aşırı çekicisin
Yalan da olsa saol
İyiyim 😂
Ağzın niye açık kaldı