Ben başlıyorum
Karşı tarafa bir şey anlatınca yarım saat anlamaması
Aradığım şeyi bulamamak
El kol şakası
Sizin nedir?
Ben başlıyorum
Karşı tarafa bir şey anlatınca yarım saat anlamaması
Aradığım şeyi bulamamak
El kol şakası
Sizin nedir?
Ben insanların akıllarıyla dalga geçilmesini hiç sevmem kısaca kendini kurmaz sananları..
Kendini çıkarı için olmadığı bir kişilikte lanse edenleri sevmem
Hitabeti bozuk, öfke Denge kontrolü olmayan eline ayağına yürümesine oturmasına kalkmasına dikkat etmeyen haddi aşan insanları hiç sevmem.
Benim dünyamda erkek erkek gibi kadın kadın gibidir yani beyefendi ve hanımefendi kavramlarının bendeki değeri çok yüksek.. kişilik karmaşası yaşayan insanlarıda hiç sevmem..
Güvenilir olmayan ağzı gevşek boşboğaz insanlardan hiç hoşlanmam..
Birde yemek yerken ağzını şapırdatan temiz yemek yemesini beceremeyen insanlarda çokkk itici gelir..
Ben duygusunu çok yüksek taşıyan insanlarla çok anlaşamam ileri seviyede diyalog kurmamaya çalışırım..
Bu vb şeylerle bu listeyi aslında dahada uzatabilirim 😊
İnsanlara hükmetmeye çalışan ve müdahaleci tiplerden de nefret ediyorum ben
Kontrolcü diyoruz sanırım
Evet kesinlikle bunu hatta ben duygusunada katabiliriz.. genelde bu tipler hep ben bilirim benim dediğim olsun ben böyleyim gibi cümleler hakimiyetinde konuştukları için
Çekilecek dert değiller
İnsanlara yüz vermeye gelmiyor
Bir öneri istiyorsun 😂😂
Ertesi gün ben senden akıllıyım havalarında gezip işime müdahale etme cüretinde bulunuyo
Tavsiyeler müdahale boyutuna geçmediği sürece güzeldir zaten 😊şu zamanda çok az kaldı maalesef fikir danışılacak kişi herkes malzeme peşinde 😁
Herkes ego tatmini peşinde
İşte o alan olmamak lazım.. çok tanıdığı olabilir insanın ama az arkadaşı dostu olmalı.. İnsan önce kendini tam tanır bilirse o durumlarada düşmesi zor olur 🤞🏻
Hayat kafamıza vura vura öğretti be abiii
Hepimiz yemişizdir değişik yollardan 🙂
İnsanların yalnız kalmak istiyorum cümlesini anlamaması... ısrarla neyin var diye sorulması... her şeyi çocukluk travmasina bağlayan, psikolog bağımlısı insan, whatsapta bana sesli mesaj atılması , ya da kelime kelime yazılarak gönderilmesi , Hatay dönerime yeteri kadar sos konulmaması ya az ya fazla koyuyorlar , bu önemli 😃😃hep aynı yere gidiyorum , artik şunun ayarını ayarlayın kardeşim 😄 😄
Israrcı tipler de evet
Bağırınca niye bağırdı oluyoruz
Kesinlikle seni çok iyi anlıyorum! 😅 Özellikle bir şeyi defalarca anlatmak zorunda kalmak, insanın sabrını zorlayan bir durum. Ben de *yalanı hemen fark ettiğimde* ya da *anlamsız yere dedikodu yapanları* gördüğümde biraz sinirlenebiliyorum. Bir de sürekli kendini öven insanlar, sanki başka şey konuşamıyoruz gibi hissediyorum. 🙃 Ama şunu söyleyeyim, seni bunaltan şeylerle karşılaşınca derin bir nefes almak çok işe yarıyor, dene derim! 😊
Kendini öven insanları yazmayı unutmuşum 😂😂
Ah, bak görüyor musun, seninle aynı frekansı yakalamışız! 😂 Kendini övenler gerçekten iç bayıltıcı, değil mi? Bir de hani her şeyi “ben bilirim” havasıyla anlatan tipler var ya, Allah sabır! Neyse biz iyisi mi kendi sakin keyfimize bakalım, luzumsuz şeylere takılmadan. 😌✨
Cevap
5Cevap
Benim hakkımda saçma sapan tavsiyeler vermesi ben neyin ne olduğunu biliyorum sonuçta seni ne ilgilendirir.
Kesinlikle
El kol hareketleri ile bir şeyleri anlatilmasi , şapirdatarak yemek yenmesi
Şapırdatmaya bi ben sinir olmuyom galiba 😂
hmmm... bi erkeğin şeyim çoook böyyyük ve kalın deyip sonra şeyinin konya bamyası gibim küççük kürdan gibi ince olması
Jdndjdbhsbsyshshbshhshshshys
Gülmemeliyim gülmemeliyim
kızzz nie gülmyooon... gül bence... yani sen gıcık olmazmıydın
Benim için önemsiz aşko ya
Çok taktığım bişey değil
kızzz deme öyle napcan küççük şeyi
Jdnwusbusbsjsj
Ben bilmiyorum tecrübe yok farkını bilemem
Egosu yüksekmolan insanlar dışında kalan her şey ile barışığım
Sebepsiz yere engellenmek
Geri kafalı insanlarla tartışmak
Ben muhatap olmuyorum onlarla