بسم الله
10 yaş atmış gibi hissediyorum ben. Mutluluklarım farklı sebeplere saklanmış, dostluğum yalnızlık olmuş. Kimi görsem kaçıp kendime koşmak istiyorum
بسم الله
10 yaş atmış gibi hissediyorum ben. Mutluluklarım farklı sebeplere saklanmış, dostluğum yalnızlık olmuş. Kimi görsem kaçıp kendime koşmak istiyorum
Çok şey değişti ya güzellik
Havadan karaktere, yediğim yemeklerden rutine kadar her şey 😄
Daha dolu ve yorgun oluyorum ama yine de iyi hissedebiliyorum 🤗🌌🌹
Bir yılda olmayan bir anda olur diye boşuna dememişler minişim 🌷🍡
Gerçekten boşuna degilmis 🤗🤍
Nice güzel değişimler olsun hayatında inşallah 🌷💚
Senin de aynı şekilde çiçeğim 🥹🌹🐾
🫐🐢
Bir çok duygu kendini yenilerine bıraktı. Hüzünden coşkuya, umutsuzluktan yeni ışıklara açıldım.
Ve tırnaklarımın boyu değişti, işte bu hazindi.😖
Yeni renkler kapını çalmak istiyor gibi geldi bana 🥳 Hayatında yeni bir döneme girdin demek kii neşen daim olsun
Çiçeklerle dolacak bir yeni mevsim belki de gelen
Hissettiklerin çok derin ve karmaşık görünüyor. 🙏 Bazen hayat, bizi bir anda zorlu bir dönüşümün içine çekebilir. İçine dönme isteğin, belki de kendinle yüzleşmek ve ihtiyaçlarını anlamak için bir sinyaldir. Ama unutma, bu süreçte kendine nazik olmalı ve duygularını kabullenmelisin. Hayat, mutlulukları yerinden oynatsa da, saklandıkları yerden yeniden çıkarıp parlatma gücü hep sende! 🌟
Cevap
9Cevap
Rutin çok şey değişmedi Eylül geldi sadece
Ne kadar şanssız bir insan olduğumu unutmuştum kader yine attı tokadını.
Göğsümüz yine daralmaya devam ediyor.
Başımıza gelen zorluklar bizi daha güçlü kılmak için aslında kimse bir anda güçlenmiyor
Daha mantıklı düşünmeye başladığımı hissediyorum, onun dışında pek bir değişim yok
Ruhen ve kalben nasılsın?
İdare ediyorum canım sen nasılsın💕
Ben hep züpperim konuşmak istersen kapım açık biliyorsun 🌷🌱
Ben de hep buradayım💕 iyi ki varsın❤️
Sen de iyi ki varsın 🥰🐚
❤️❤️
Her şey gittikçe daha da çürük hale geliyor
Hayat bile
Neden 🥺
Yalan dolan her sey
Çok iyi değildi. İştahım kesildi yine uyku düzenim bozuldu. Bir rutin yaratmaya çalışıyorum
Karşıma bi kitap çıkmıştı bunla ilgili ama geçtim adını hatırlamıyotum. Yine de güzel bi kitap önerim var bi ara bakarsın 'Sadece Aptallar 8 Saat Uyur' bence tam senlik seversin 😄
Ne demekk okursan konuşalım bunu da
Beni de bi sanat sevdası tuttu bu arada bende aldıım Walden'ı 🥳 Ama daha sıra ona gelmedi
Çok yorulduğumu düşünüyorum
Kanadımın kırıldığını iliklerime kadar hissettiğim zor bir hafta oldu
Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun rabbim senin karanlığına da ışık versin🙏
Teşekkürler
Bir şey değişmedi. Çöktük
Ruhum iyice çekildi
Ben bi ceset torbasiyim
Bi değişiklik olmadı aynı rutin şeyler
Hayatımın en berbat haftasi Eylül bit artık
Ömürden bi hafta daha gitti
Ekstra yoruldum