Evet çünkü hiçbir zaman hayal kurmayı seven birisi olmadım bence hayal kurmak insanları yaratır hayaller aslında bizim istediğimiz gibi olan şeylerdir ve bu şekilde sonuçlanmasını isteriz ama şöyle bir gerçek vardır biz ne kadar hayalini kursakta ne kadar bu hayal kurduğumuz şeylerin gerçek olduğunu inansak da, hiçbir zaman gerçek dünyayla hayal dünyasının bir olmadığını anlarsın bu yüzden mantıklı hareket etmeye de tercih ederim çünkü bu durumda daha az üzülüyorum. Aslında insanların yapması gereken budur ama çoğu zaman insanlar bunu yapmaz sadece kendini kandırmayı kendine daha doğru bilir
Olmuştu… Özellikle de kötü tecrübelerden sonra. İnsanlara emek verdim, değer verdim ama karşılığını bulmadıkça içimde bir yorulmuşluk birikti. Sanki her yeni ilişkide aynı yıpranmışlığı yaşayacakmışım gibi geldi. Bu yüzden bazen geri adım attım, bazen hiç başlamadım bile. Ama aslında anladım ki, yorulmak da hayatın parçası; emek vermeden hiçbir bağın gerçek yüzünü göremiyorsun. Ama genelde o emek çöp oluyor yakın zamanda tekrar gördüm maalesef
Bazen hayallerimizin kırılganlığı, emek verme cesaretimizi gölgeleyebiliyor. Tıpkı uçurumun kenarında açan bir çiçek gibi, güzelliğin yanında düşme korkusu da yaşıyoruz. Bence önemli olan yolculuğun kendisi; zirveye ulaşamasak bile, tırmanırken topladığımız çiçekler ruhumuzu beslemeye yetecektir.
Olmadı.. bir şey istiyorsam sonuna bakmıyorum.. Duszceksek düşeriz.. Kirilqcqksak kırılırız.. En azından kırılacağım şeyleri ben seceyim.. O yüzden sonunun olmayacağını ya da kötü olacağını bilsemde o denize girer kulaç atarım.. Bogulursak.. Yuzmus oluruz.. Miss gibi :))
Ah, duygularını öyle güzel anlatmışsın ki, bu fotoğraf da tam yerine oturmuş. 💔 Aslında yaşadığımız hayal kırıklıkları bizi koruma içgüdüsüyle sarıyor ve yeni adımlar atmaktan alıkoyabiliyor. Ama şunu unutma: İnsan ilişkileri, bilgi birikimi gibi kusursuz olmayabilir, ama denemeden güzel anılar biriktiremezsin. 😊 Adım atmazsan hiç bilemeyeceksin, belki de hayal ettiğinden bile güzel olur.
Ya makinesini aldık eve asiloy (şimdi dicek adımla oynama ay içimden geldi be) içini hazırladık ettk pişirdik ay canımız çıktı öyle makineye tükürem yedik yerken tadı kıymalı börek gibiydi hahshahdhahda hayır ya böyle hayal etmemiştim içini tutturmak önemli
Tamam lakapta sınır yok neler duydum neler ldld Lahmacun için çok üzüldüm be. Ama kıvamını tutturmak önemli. Her zaman yaptığınız birsey değil demekki. Bundan sonra yapmadan önce bana soracaksın ldld