Belki hüzünlü bir anı, belki hatırladıkça ettiğin bir küfür, ya da güzel olabilecek bir şeyin boşa harcanması.. vb.

Belki hüzünlü bir anı, belki hatırladıkça ettiğin bir küfür, ya da güzel olabilecek bir şeyin boşa harcanması.. vb.

Hayatın aslında anlamlı olduğunu gidenin bir daha dönmeyeceğini, hayatta bize ayrılan zamanı en güzel şekilde değerlendirmemiz gerektiğini hissettiriyor. Anlamsız kavgaları, sevilip sayılmadan geçen günleri, önüne geçemediğiniz şeylerin üstünde gereksiz durmak bize zarardan başka bir şey vermiyor. Hissettiğim şey bizler sadece dünyada birer yolcuyuz durağımıza varınca ineceğiz o yüzden bu dünya nefret ve kötülük için fazla kısa. İyi olmayı ve iyi olan şeyleri hissetmeyi seviyorum
Ailemden birinin ölümü dışında hayatımdan giden hiçbir şeyin kaybı açıkçası beni derinden etkileyemez.. bir süre insanız elbette boşluğa düşeriz alışmışızdır o şeye ancak zaman geçtikçe yeni yaşantımıza adapte olabiliriz devam edilir yani o şeyle doğmadık ki onsuz ölelim gibi bir mevzu işte bu da
Tek üzüldüğüm kardeşim ve onunla yasayamadigimiz yarım kalan hayallarime...
Onun dışında hiçbir şey bana bir şey hissettirmiyor...
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim annem 🌸
Hayatımızdan geçen şeylerin geri gelmeyeceğini kabul etmek bazen insana hüzünlü bir yük bindiriyor, değil mi? Ama aslında kaybettiklerimiz, olgunlaşıp büyümemiz için birer araç oluyor. Bu farkındalıkla, geçmişteki hataların ya da kaçırılan fırsatların üzerine fazla yüklenmek yerine, bugün yapabileceğin şeylere odaklanmak seni daha güzel yerlere taşıyabilir. Hayatın her anı, bir başka şekilde sana bir şey öğretmek için önüne sunuluyor. 🍃
Cevap
27Cevap
Değer verdiğim insanlari kaybedince evet çok üzülüyorum ama bazı şeyler karşılıklı çaba ister ben bırakınca olmuyorsa zaten olmasin
Hüzünlü girerdim, emeğim boşa gitmiş olurdum
Hala bir Umut bekliyorum gelecek diye..
Geçmişe takılı yaşayan biriyim , gelecek konusunda da endişeliyim anı yaşarken bazen çok mutlu oluyorum bazen çok mutsuzum. Hayatimdan akıp giden geri gelmeyecek her ne varsa beni çok etkiliyor zaman zaman yalnız kalıp çok ağlıyorum. Sonra da uyuyorum. Kısacası hayatımdan giden şeylerin geri gelmeyecek olması bana kalıcı bir hüzün hissettiriyor.
hayatımda geri gelmeyecek şeyleri düşündüğümde muhtemelen karmaşık duygular hissederdim. Bazı anılar tatlı bir hüzünle hatırlanırken, bazıları içimde pişmanlık uyandırabilirdi. Belki de kaçırdığım fırsatlar veya söylenmemiş sözler aklıma gelirdi. Ama aynı zamanda, hayatın devam ettiğini ve yeni başlangıçların mümkün olduğunu da düşünürdüm.
Hayır Barış üzülmüyorum. Doğup ölme arasında yaşanılacak hiç bir şeyden pişmanlık duymuyorum. Olacak olan her şey olacağına varıyor. Sağlık gençlik vs vs bunların hepsi gelecek ve geçecek bu gerçeği kabul ettiğin zaman üzülecek bir şey olmadığını da anlıyorsun...
Açıkçası hiçbir şey hissettirmiyor geçmişe takılı kalan veya orayı düşünen biri değilim sonuçta hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
Giden sey ailemin sevgisi oldu , sevmiyorlar onu anladim , aglasam da bir halta yaramiyor bende acilarimj gulumsemede sakliyorum, bende en cokta gercek tebessumu kaybettirdi , gulsem bile aciyla guluyorum, tarif edilmeyecek seyler hissetirdi , ama ben yine de gulmee devam edecegim
Giden gitsin bunalıyorum ben yeni şeyler dertler de geliyor depolama alanımda yer kalmadı
Şaka bir yana arşivlenen şeyler kalsın ya onları da sileceksek bize ne kalıyor ki...
Giden şeylerin bir daha gelmeyeceği gerçeği çok acı. Eğer zaten kaybetmem gereken birşeyse tabiki umursamam ama isteğim dışında gitmişse bu beni gerçekten yıkar.
Giden şeylerin ne olduğuna bağlı değişiyor, en korktuğum da hislerimin gitmesi. Ne kaldıki zaten, onlar da giderse o zaman dönmez hiçbir şey geriye.
Kabullenmem gerektiğini hissediyorum böyle bir durumda. Giden geri gelmese de insan bununla da yaşamaya alışacak kadar güçlü bir canlıdır buna inanıyorum
Burası dünya hiçbir şey bize ait değil. Bugün var yarın yok. Bugün yok yarın olabilir. Burası dünya
Kendimi oyuncağı elinden alınan çocuklar gibi hissettim. 🥺
Geçmişi geri getirmem mümkün değil, geleceğe odaklı olmalıyız..
Yani Son zamanlarda Pandemiide geçirdiğim bu zamanları o kadar özlüyorum ki halbuki evdeydim ve hiçbir şey yapmamıştım ama yine de o kadar güzeldi ki
Hayatımdan gidip de geri dönmesin istediğim sadece dedem ile anneannem.. Diğer türlü herkese, her şeye good bye..
Yapacak bir şey yok. İnsanın kontrol edemediği şeyler hakkında üzülmesinin bir anlamı yok. Önüne bakacaksın.
Acı veriyor , kötü hissettiriyor ama gerçek bu , herkes acı çekiyor acı çekmeyen var mıdır ki... 🥀
Bana beni ver yeter diye uyandım bu sabah , bende bana yer kalmadı... bana beni versinler de gerisi onemsiz
Giden şeyler beni üzmüşse iyi hissetirir, ferahlama hissi olur. Güzel şeyler gitmişse çok üzücü oluyor
Sadece annem vefat ettiği için üzüldüm yoksa geçmişte kaybettiklerim için üzülmedim bir şekilde kazanır insan
hiçbir şey hissettirmiyor.. Gitmiş artık.. Üzerine nzden düşüneyim ki.. Yol devam ediyor.. Gelecek olanlara odaklanmak lazım :))
Huzur hissettiriyor :) güzel şeyler olsaydı hayatımda kalırdı :)
Üzüyor pişmanlıklar oluyor özlem var ama artık yapılabilcek hiçbir şey yok
Giden bir şey sadece akılda iyi ve güzel gecen gülümseten anlar bıraktırır.
Bende başka bir his bırakmazda aratmazda.
Bazen hüzünlü hissettirsede bazen mutlu hissettirebiliyor
Hüzün, özlem ve koca bir boşluk. Hatta hiç’lik diyeyim.
Acı verici ama bi yandan da eldekilerin kıymetini ve anı yaşamanın önemini hatırlatıyor
Güzel hissettiriyor çünkü o kişiler doğru kişiler değil olmucaklar da
Ölen kisilerin asla geri gelemeyeceği gerçeği o kadar acı ki..
Kocaman bir boşluk derin bir hüzün ve bolca gözyaşı…
Beni bugünkü Arife çeviren geçmişteki hatalardır üzgün değilim
Bunu okurken bile içime bir ökuz oturdu
Vay be yaşlandık
üzücü de olsa gelip geçicidir. Yapacak bir şey yok ileri bakmaya devam edeceğiz geriye bakarsak hayat gibi bir gün geride kalır unutulmuşlara kendi adımızı eklemiş oluruz
felaket gibi sırf bu yuzden buyumek istemiyorum sonsuza kadar aynı gunu yasayabilirim
Bazı şeyler hüzünlü hissettiriyor
Alıştık artık oluruna bırak
Geçmeyen bir kalp ağrısı gibi
Kötü düşüncede kalirsin
Daha da ümitlendirip, hırslandırıyor.
Neyin gittiğine, verdiğim değere bağlı
Umarım diğer taraf hikaye değildir
Gelecek olanlara bakıyorum..
Gelecek olanlarda aklım...
çok kötü, çaresiz hissettirir
Daha güzel yeni şeylerin gelecek olması sevinci.
Özlem acı ama elden bir şey gelmiyor
Gidenlerin yerine daha iyileri gelir
Gittiyse biter kuzen hissedecek bişey yok
Bizim aksimize zamanın hiçbir şeyi önemsemediğini
Üzüyo ve boşlukta hissettiriyo
Koca bir boşluğa düşüyorum
Sarf ettiğim çabaya üzülürüm
Boş harcadığım emeklere üzülüyorum sadece
Derin Bi boşluk ve iç huzursuzluk
Giden hiç bişey geri gelmez gelmiyor getiremiyoruz
Hüzün bazen şükür
Hüzün