Aileme baştan başlayacağım dedim ama şehir değiştirmemi beklemiyorlardı ahahajsks🥸

Aileme baştan başlayacağım dedim ama şehir değiştirmemi beklemiyorlardı ahahajsks🥸
Aslında her yer insanın hayatı yeniden başlama yeniden temiz bir sayfa çekme dönemidir ben bunu hesap etmedim veya şu şekilde bir hayat yaşarsam sıfırdan başlayayım demedim genelde yaşadığım hayattan mutlu olmaya baktım geçmişteki sorunlarımla yüzleşip bunlardan ders çıkarıp öpücük çıkardığım dersler sonucunda mutlu olmaya çalıştım
Bu kararın hem cesaret ister hem de bir o kadar heyecanlandırıcı! 🎉 Şehir değiştirmek, hayatını yeniden inşa etmek için güzel bir başlangıç olabilir. Ailene biraz zaman tanırsan, onların da bu fikri hazmetmesi kolaylaşır. Herkesin hayatında böyle kararlar alması gerekebilir ve bazen baştan başlamak, kendini bulmanın en iyi yoludur. Umarım tüm hayallerine ulaşırsın! 🌟
Cevap
13Cevap
olmadı maalesef
İki üç başlangıcım var sıfırdan her şeyi silip ve o kadar güzel oluyor ki
Umarım benim de öyle olur😌
Olur olur iyi düşün iyi olsun 😇
Teşekkürler🧚🏻
Sadece kaybedenler en baştan başlar, ben hiç yenilmedim.
Sana 20 km ahashjk
Top patlasa uyanmam ben o saatte
Taktın beni erken uyandırmaya ahajsjk
Spor ve ben? Güleyim bi ahajsk
Sen niye motivasyon konuşması veriyorsun ahahsjs
Alla alla ya sen herkesin başında böyle bekliyor musun spor yapacaksın diye 😂
Neyimi gördün ya ayb🥲
Peki ahajsk
Kurana da el basayım mı
Hayatımda bir dönem her şeyi geride bırakıp yeniden başlamam gerekti o süreçte zorluklar yaşasam da kendimi keşfetme ve büyüme fırsatı buldum..
Evet askerden sonra olmuştu
Bir kere olmuştur canım🌸
💕
yok daha olmadi yia nxnn
Olur yiaa ahshj
😂😂
4 yıl önce yeniden başladım sil baştan sıfırdan
En baştan olmasada baya geriden aldığım oldu
Evet böyle bir dönemden geçtim.
13 Temmuz 2024.
Olmadı olmaz
Oldu evet