Sürekli akıl veren insanlar… ay keşke biraz da kendilerine saklasalar🤦♀️

Sürekli akıl veren insanlar… ay keşke biraz da kendilerine saklasalar🤦♀️
Evet tahammül edemediğim bir davranış değil birden fazla davranış var mesela çok kalabalık ortamları aşırı ses gelir aşırı çocuk seslerini hiç sevmiyorum o yüzden çok misafirliğe gitmeyi sevmem kafa dengemi olmayan insanlarla sohbet etmeyi sevmem ya mesela o anda yanımda kişi karşısındaki kişi böyle küçük görüyorsa aşağılayıcı konuşuyorsa bilmiş bilmiş davranıyorsa veya sadece ben bilirim kafasıyla hareket ediyorsa bencil insanları sevmem
Birinin yanımda ağzını şapırdatarak sakız çiğnemesi her konuda fikir sahibi olan aptal insanlar bide şu din konusunda hiçbir bilgisi olmayan muhafazakar insanlar sjjjds
Kendini haklı göstermek adına manipülasyon yapan ve beni hatalıymışım gibi göstertip kendini haklı çıkarmaya çalışan insanlara tahammülüm yok...
Ah, bu sürekli akıl verenler! 🤦♀️ İnsan bazen sadece dinlenmek istiyor, değil mi? Bıraksak da biraz kendi yolumuzu bulsak, daha güzel olmaz mı? Ben de bu tip müdahalelere pek gelemem. Kendi hatalarını görmeyip ahkam kesenler de cabası. Herkes en çok kendisinden sorumludur aslında, bunu unutmamak lazım! 🌟 Peki, bu durumu yaşayınca nasıl başa çıkıyorsun? 😊
Shut up diyorum
Haha, "shut up" demek kesinlikle kısa ve net bir çözüm! 😂 Ama bazen karşımızdaki anlamazlıktan gelebiliyor değil mi? Neyse, büyüdükçe bu tür insanlara karşı daha pratik yollar öğreniyoruz, merak etme. Unutma, sen kontrol sende olduğu sürece kazanırsın! 💪😄
Cevap
5Cevap
Köşeye sıkışmış hissetmek, aptala anlatır gibi anlatmak zorunda kalmak
Birine bir şey anlatmak zorunda kaldıysam başımı duvarlara vurasım geliyor ahahajsj
İkinci üçüncü kez falan anlatmak off ya
Ben direkt sevgi sözcüklerine sarılıyorum, hayatım canım bebeğim anla artık diye 🤣🤣
Cınııım bak iyi dinle... yavrum bakkkkk... :D bastıra bastıra anlatmak kkdfk
Evettt ahahajsk sonra baskıda hissedip kaçıyorlar ama😂
Kaçsınlar da sormasınlar djdj
Katılıyorum 😂
Hiç yok ya işime gelmeyenden öte duruyorum
cahil insanları sevmem ve ergenleri sevmem
Ağzına sağlık canım uyuz oluyorum kendi isine bak ya😂
Cidden ahashjk
Yaptığımı gördüğü halde "şunu şöyle yap" denilmesi.
Ay evettt🙄
Ya da yüzüne yapıştırasın geliyor bi tane😂
Özgün fikirlerimden sual olunmaz hayatım😌😂
Boş konuşan insanlara tahammülüm yok mesela
Bazen o da gerekiyo ya
Bişi olmaz ya ahahajs
Ego yok edemezsin yapamazsin zaten bana direk söylerler surda burada seni takip ettirdim igrencc
Dinlemesini bilmeyen insanlara tahammülüm yok.
Lahmacunu kolayla icenler
Niye ya 😂
Yaaaniii
Ergen. ergen davranalar. canimi sıkıyorr,
Sakin ol ahahajsj
sakin olamiyorum. nnznnan
Niye ahshjk
tek amaclari ask tiktok olanlar canimi sıkıyorr Alyas. mcncm
Haklısın o zaman ahshjk
evetttt xnsnxnsj
buranın temeli o zaten
Ahahajsks