+1 yılsenin başına gelenlerden ötürü bu devirde babama bile güvenmeyecem diyenler olmuş ne kadar nankörsünüz. soruyu soran arkadaşın ortada anormal bir durumu var onunkisi istisna ama sizin böyle bir durumunuz yoksa ve hala babana bile güvenmeyecem diyorsanız babanızın bu yaşa kadar size verdiği emekler boşuna demektir.
soruya gelincede üzüldüm senin adına ama madem ortada kardeşin var. kendin için olmasa bile onun için ayakta durmaya çalışmalısın. bence iş kur'a git kaydol. vasıflarını bildir. onlar senin vasıflarınla ilgili bir iş ilanı olduğundan sana geri dönüyorlar. aynı zamanda iş kurdan iş beklerken de kariyer. net gibi bazı iş bulma isteleri var onlarada göz at derim. allah yardımcınız olsun02 Yorumla
Soran+1 yılİşkur hiç bir halta yaramıyor. Binlerce mülakata girdim. Torpilin yoksa hiçsin
- +1 yıl
kamu memurluk alımları oluyor orda da bir şansı dene. seçimden dolayı epey alım olacak bu sene
En İyi Cevaplar
+1 yılAllah yardımcınız olsun...
Şu aşamadan sonra babana dair zaten diyecek bir şey yok, katıksız şerefsizmiş.
Hukuki yolları araştırmanı öneririm en başında, bunun için hukuken aranacak yollar vardır muhakkak, bu konularda bilgim olsa paylaşırdım, yardımcı da olurdum ama maalesef bilgim yok araştırmanı öneririm...
Ayrıca bir arkadaş ifade etmiş. fakirlik belgesi alıp maaşa bağlattır derim kendini, bununla beraber çalışmanı sürdürmeye bak, mücadelende asla pes etme, bundan sonrasında ardına bile bakma. Hukuki mücadele yollarını ara, çözmeye çalış, bütün yolları denemeye bak bu konuda...
Umuyorum bir sonuca varırsın, umarım ayağı kayan kişi olur baban...36 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
hukuken hiç bir şey yapamaz.
- +1 yıl
@Kertmeyenkele yine de bütün araştırmasını ve mücadelesini yapsın, çabasızca beklemekten iyidir.
- +1 yıl
öyle ama dostum hukuken hiç bir şey yapamaz.. öyle olsa üzerine şirket açılanlar bir şeyler yapardı. tandığım biri var patronu üzerine şirket açıyor çocuğu bir ton borca sokuyor.. çocuk benim borcum değil ödemem dedi ve ödemedi 3 ay hapis yattı sonra ne yaptı alacaklı avukatlarla görüştü ve borçları yapılandırdı senelerdir de ödüyor.. alacaklı borçluya bakar ben bu borcu ona buna aldıma bakmaz kimin imzası var senin mi gel buraya der.. cezaevlerindeki uyuşturucu mahkumlarının %15'inin karakolda polislerin önlerine sundukları kağıtları okumadan imzaladıkları için hapis yatmakta olduklarını biliyor muydun? bilmiyorsan da artık biliyorsun..
- +1 yıl
benim senin sözüne itirazım yok hafız, ama yine de bir hukuk mücadelesi vermeli diye düşünüyorum, sessiz kalmaktan iyidir.
- +1 yıl
Eğer küçük de olsa bir geliriniz varsa bankaya gidip durumu anlatıp borç yapılandırması yapmak için görüşebilirsiniz. Bu sayede en azından vadeyi uzatıp taksit tutarlarını düşürebilirsiniz. Şu an çalışmıyorsanız yeni bir kredi çekmeniz mümkün değil. Yapılandırma işlemi ile ilgili hesapkurdu. com sitesiniden bilgi alabilirsin gayet açıklayıcı anlatmışlar. Umarın yardımcı olur size :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde yapabilcegin bazi isler var onlari arastirabilirsin. Mesela bazi tekstil atolyeleri eve tisortlere boncuk isleme isi gonderiyor her isledigin tisort basina para aliyorsun. ya da bu aralar bir kac yerde gormustum insanlar evde keceden vs bardak altligi falan yapip internet uzerinden satiyorlar. Eger el isine merakliysan isteyenlere yelek ceket atki orup onlari satabilirsin. Allah yardimcin olsun kardesim
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok
Cevap sahibi+1 yılYasadigin yerin belediyesine buyuksehire falan da basvur onlarin gerekli yardimlari oluyordur. bir benim bildigim kardesin okuyorsa eger devlet para veriyor co uk basina 250 lira mi ne ama tam bilmiyorum gene bir arastir istersen canim
Acil avukata git. Millet tv cikiyor sende cik susma. Rezil olmassin rezil olcak kisiler seni ve kardesini peydahlayip disari atanlar. Hemen hemen ayni konu benimde basimda. babada annemde beni sildi yapicak birseyim yok. Konusmak istiyorum ama isteyen yok. hic yurekleri sizlamiyor mu acaba kizim napiyor iyi mi diye. Yok demekki boyle anne babada varmis.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah belasını versin ne diyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Öncelikle savcılığa gidip babanla ilgili dolandırıldığına dair şikayette bulun. Bunun için avukata bile ihtiyacın yok. Sonra da küçük bir ev kirala ve içinde her eşyadan birer tane tut. Böylece kimse evinden eşya kaldıramaz. Zaten paran da olmadığı için borç zaman aşımına uğrayana kadar kimse senden para alamaz. Sonra da ufak bir iş bulur kardeşinle sen geçinir gidersiniz. Belki dava lehine sonuçlanırsa babandan tazminat falan da alırsın. Senet imzaladığın şahıslar da seni ararsa ve sıkıştırırsa bu borç benim değil gidin babamdan alın de
02 Yorumla
Soran+1 yılSöylemek ne kadar kolay. Sağol yine de
+1 yıl1 ya da 2 ay oldu bir film sitem var allaha şükür tam kazanmaya başlayacağım zamanlar geldi diyebiliriz. Eğer ki sizde bu tarz işlerden sosyal medyadan biraz olsun çok değil anlarsanız size çok diyemem ama maddi olarak destek verebilirim hem evden ayrılmadan sosyal paylaşım sitemizle ilgilenirsiniz hemde para kazanırsınız. En azından bunu düşündüm şu an için daha iyi bir teklif olursa size söylemeyi düşünüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağım tam olarak?
- +1 yıl
Örnek vereyim Siteme Fight Club Filmini ekledim sitede zaten "Facebookta paylaş" ," Twitterda Paylaş" buttonları var paylaşarak gerekli açıklamaları yaparak fazla birşey değil.
+1 yılEğer durumun ders çalışabilcek veya dershaneye gidebilecek kadar varsa aynı zamanda en az Lise mezunuysan senin tek çıkış yolun KPSS sınavı, kardeşinle geçinebilecek bir hayat için durmadan çalışmalısın maaşları ve sosyal Şartları ortalama çoğu işten iyidir sıfırdan başlamak için bir fırsat, değerlendir
03 Yorumla
Soran+1 yılÜniversite mezunuyum
- +1 yıl
Çok güzel o zaman anne babanı çıkar hayatından senin tek düşmanın kendin Parçala KPSS'yi.. Dünya'ya getirmekle ana baba olunmaz onlar olmasaydı sen başka ailedede hayat bulabilirdin üzülme senin Sınavın imtihanın buymuş sabret her insana böyle imtihan nasip olmaz yerden kalkmak icin fırsatları değerlendir hayata tek başına tutunmayı Öğren kimseye ihtiyacın olmadığında hayat yaşamak icin güzel bir yer haline geliyor şunu unutma ne yaşarsan nasıl acı çekersen Çek hayat yaşamak için çok güzel.. Mutluluk kadar hüzüne de ihtiyacımız var gelecek mutlu günlerin değerini böyle Günler'de öğreniriz Üzülme Herşeyin bedeli vardır. Sen bu bedeli ödeyeceksin kazanacaksın Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılŞu durumu aştıktan sonra gerisi kolay. Teşekkür ederim
Kardesin kac yasinda eger kucukse elinden alabilirler bu da kotu bir sey halan amcan dayin yok mu deden anneannen bu nasil bir baba ya tam bir serefsizmis bir arastir bak bul bir caresini keske sana yarxim esebilseydim her konu da ama elimden hic bir sey gelmiyor benim kendime hayrim yok ki baskasina dokunsun Allah yardimcin olsun... :(((
06 Yorumla
Soran+1 yılKardeşimi nasıl elimden alabilirler? Açar mısın biraz nasıl yani?
Soran+1 yılAllah korusun. Hiç bişey yılmaz ama onu alırlarsa o zaman yıkılırım işte
Soran+1 yılTeşekkür ederim kardeşim
nefret ediyorum bu hayattan çok iğrenç ama herşeye rağmen bir çıkış kapısı açık Allaha inan ve ona sığın azda olsa bir işe gir çalışmaya başla Allah sabır versin. eğer halledebilirsen mahkemeye git bu borçları kabul etmiyorum babam beni dolandırdı de. Allah sabır versin yardımcınız olsun
00 YorumlaBu toplumun artık ciddi anlamda sosyologlara ihtiyacı var. Her aileyle özel olarak ilgilenecek, sorunlarını yakından takip edecek danışmanlar gerekiyor.
Aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvurabilirsiniz. Haklarınızı öğrenebilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarına durumu bildirip manevi veya maddi farketmez, destek alabilirsiniz. Hem kendiniz için en çok da kardeşiniz için ayakta durmanız gerek.04 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ama kuru bir öneriyle geçemedim, içime sinmedi. Alo 183 var. 183ü ara, ilgili bakanlığın numarası. Bütün durumu olduğu gibi anlat, küçük kardeşinle yüklü bir borçla yalnız kaldığını, annenin ve babanın vukaatlarını anlat. Olduğu gibi anlattığın taktirde onlar gerekli desteği sağlayacaktır. Elimden bu kadarı geliyor çok üzgünüz. Umarım bunların üstesinden gelebilirsin.
Soran+1 yılManevi desteğin bile yetti. Umarım sen ve senin gibi insanlar hayatları boyunca hiç bir zorlukla karşılaşmaz. Teşekkür ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 963 cevap paylaştı.
+1 yılçalışmıyorsan nasıl kredi çektin? bankadan kredi çeklebilmek için en az 3 ay sigortalı çalışan olman lazım.. ayrıca ev kira mı? öyle ise çalışmazsan nasıl ödeyeceksin.. neyse işte kaymakamlığa git fakirlik maaşı almak istediğini söyle onlar sana yardımcı olur..
07 Yorumla
Soran+1 yılİşim gücüm yok senaryo yazıcam size di mi
- +1 yıl
öyle bir şey demedim.. sadece sordum.. hemen atarlanmana gerek.. neyse umarım tez zmnda atlatırsın..
- +1 yıl
@uncas71 yapamıyorsun 3 ay sigortalı değilsen bankadan kredi çekemiyorsun.. oku
www.hangikredi.com/.../kredi-alabilmek-icin-gereken-sartlar - +1 yıl
@uncas71 arkadaşım benim kredi notum bu sitede kaç kullanıcı varsa emin ol hepsinden yüksektir bankacı tanıdığın varsa vereyim adımı soyadımı kredi notumu sorgulat.. bugüne kadar değil bir borcumu aksatmak kredi kartımın asgarisini ödedigimi bilmem.. her zmn dönem borcumun fazlasını ödemişimdir.. para ile oynamayı seven biriyim 3 ayrı bankadan bir anda kredi cekip 1-2 ay da hepsini kapatırım.. bugün bir bankaya kredi başvurusunda bulunayım aynı gün kredim onaylanıp parayı veriyorlar.. ama ben bile 2 sene gezdiğim bir dönem oldu kredi çekmek istedim de çekemedim arkadaş ara bankaları sor kredi çekmek için sartlarınız nedir de..
hee bir de bunu oku..
www.hangikredi.com/.../ - +1 yıl
hee ama bnmkiler ihtiyaç kredisi arkadaş iş kurmak için çekmiştir bilemem.. ihtiyaç kredileri keyfe dayalı olduğundan en az 3 ay sigorta arıyor..
Yatılı bir işe girebilirsin bakıcılık temizlik gibi. eğer patroonların biraz iyilerse sana biraz borç verebilirler. böylece kira su elktrk gibi ihtiyaclardan kurtulursun borç alacagın icin biraz rahatlarsın kardeşinde yanında kalmıs olur. Allah büyük umudunu kaybetme. Ama bir an önce böyle bir işe girmeye calıs. şu an mesleğin ne olursa olsun üstüne cekilmiş kredi ve senet borçları oldugu sürece doğrulman biraz zor. hayırlı arkadasların yoksa tabi.
01 Yorumla
Soran+1 yılGaliba oyle yapacağım. Teşekkür ederim
+1 yılZor bir durum Allah kolaylık versin öncelikle.
İlk işin fakirlik belgesi al kendinize, en azından maaş bağlanır eve, aç kalma korkunuz bir nebzede olsa geçer.
Avukatlık yardım büroları var araştır, git yerlerine onlarla konuş durumunu. Yapılacak birşey var mı, oluru zararı var mı onları öğren. Varsa eğer onlar sana bedava avukatta sağlıyorlar.01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılallah yardım etsin cidden kötü bir durum. bir karakola git durumu anlat detaylıca babandan şikayetçi ol. adam akıllı yasada yokkki anasını satayım memlekette. ama yinede sen yap dediğimi belki helal süt emmiş düzgün babayiğit bir amir falan denk gelirde kovalar senin işi sonuca ulaştırır.
05 Yorumla
Soran+1 yılGittim ortada hukuki olarak savunacağım hiç bir durum yok. Haysiyetsiz kopek her şeyi planlamış
- +1 yıl
hukuk yok işte anasını sattığımın memleketinde. pfffs darlandım valla üzüldüm durumuna. bian kendimi koydum senin yerine. yok mu hısım akraba yardım edecek. en olmadı seçimler yaklaşıyor bir seçim bürosuna git pislik siyasetçiler bir işe yarasın bari sana yardım etsinler. avuç avuç paralar saçacaklar şimdi meydana bari senin ve kardeşinin hayatını kurtarsınlar
Soran+1 yılVallahi gücüm takatim yok. Kimse dinlemek bile istemez beni. Bilmiyorum bakıcam bir şekilde
- +1 yıl
dinlerler dinlemek zorundalar. okadar vergi veriyoruz ş. sizlere alıp ahar vurup harman savuruyorlar şimdi bir ton kağıt pankart yaptıracaklar hepsi külliyen zarar. git onlardan para iste demiyorum ve anladığm kadarıyla öyle biride değilsin. git adam gbi bir iş iste kardeşinide yaşını bilmiyorum ama bir kreşe ya da okula yerleştirsinler akşamları işten sonra al git yine. kastım bu.
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Halledicem bu durumu
hadi ya :S
ne insanlar var...
cok uzuldum senn adına gercekten cok zor bır durumdasınn
ciddi anlamda belediye binasına gt valıyle veya gorevlı bırıyle konus anlat durumu maas baglarlar o parayla kardesını yatılı bı kursa ver kendınde dolgun bı maasla calıs anca boyle odenır o para00 Yorumla
+1 yılBende anlattığın durumu bire bir olmasada yaşadım babam annemi borçlandırıp defolup gitti çok zor zamanlar geçirdik. hala üniversite okuyorum bir yandanda çalışıyorum yavaş yavaş ödüyoruz şu an ufak ufak çalışmaya başla elbet bir şekilde hallolur ufak karfeşin içinse yanlız kalmayı öğrenecek mecburen ya da sen işe giderken guvendiğin bir komşunuza emanet et. dua ederek malesef hallolmuyor çok çalışmamız lazım kimse kimseye bedava ekmek vermiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılYanında annenin desteği olması bile insana güç verir. Benim kimsem yok. Ama çok haklısın
- +1 yıl
Kesinlikle öyle tek dayanağım bana güç veren o. sende üzülme yalnız değilsin kalben yanındayım yapabilceğim birşey olursa soylemen yeter
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok
- +1 yıl
Rica ederim bu günlerde bizler destek çıkmazsak nerde kalır bizim insanlığımız
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah yardımcınız olsun. İnşAllah hayırlı iş kapıları açılırda hemen ödersin. Ödenecek mebla çok mu?
Bunu okumanda fayda var.www.islamikariyer.com/.../...n-kurtulmak-icin.html02 Yorumla
Soran+1 yılÇok. Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRabbim yardımcınız olsun İnşAllah:(
+1 yılGecmis olsun. Senin icin en buyuk risk kardesinin shcek ya da benzeri bir kuruma yerlestirilmesi su an icin borctan da once. O kadar borcu harci odeyemedigin ve basinda velisinin bulunmadigi gerekcesiyle bunu yapabilirler. Az cok deme bir is bul calis. Senetler icin de bankalarla gorus halini durumunu anlat. Is kur valilik belediye ne bulursan sosyal yardim icin basvur...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok gecmis olsun cok uzuldum durumuna insanin hic aklina gelmez boyle birsey egrr halindren anlayacak bir komsun varsa ona birakabilirsin kardesini ve kasiyer olarak calis ben calismiyorum ama bizim komsunun kizi kasiyer iyi para kaziniyor bir dusun derim allah cok cok yardimciz olsun ins
08 Yorumla
Soran+1 yılNerede oturuyorsun?
Cevap sahibi+1 yılBeyo
Cevap sahibi+1 yılPardon beyoglu
Soran+1 yılBana da iş bulsun söyler misin
Cevap sahibi+1 yılKasiyer olmak istiyorsan basvuru yapmalisin bilgilerini filan doldurman gerekiyor bisey yok uygun bulursalar calisiyorsun ama bimde mi calisacaksin boigun markete gir hangisinde calismak istiyorsan sor nasil basvuru yapiliyor diye komsu kiziyla aram iyi degil annemde konusmuyor kabul etmez bence ama onerim bu
Cevap sahibi+1 yılhttps://ik.sokmarket.com.tr senin icin arastirdim buldum umarim kabul ederler calisip sıkıntilarindan kurtulursun
Soran+1 yılAllah seni hiç bir zaman darda koymasın gülüm benim. Çok sağol
Cevap sahibi+1 yılNe demk ins kabul edilirsin :)
Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bazen evlatlar kadar analar babalarda imtihandır.. Bence sabır etmeyi bil sonu mutlaka selamet olur..
28 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ama nasıl
- +1 yıl
her boka imtihan gözüyle bakan bu dini sömürücüler yüzünden millet bu halde! bizde biliyoruz sabır selamet nedir ne değildir, çare bulun çareee, ötmeyin boş boş
- +1 yıl
@thescorpion yaşın kemale ermiş.. Sen bulsana
- +1 yıl
ne haz alıyosunuz her zor durumun altına dini sokmaktan! Allaha şükür hepimi müslümanız, sana bunu mu sormuş kız?
- +1 yıl
@thescorpion ben sana bişey sordum mu?
- +1 yıl
@thescorpion şikayet ediyorum seni.
adam döver gibi nasıl konuşyorsun öyle - +1 yıl
@thescorpion nasıl bir kafa yapın var anlamadım annen seni 4 kere atıp 3 keremi tuttu hayırdır?
- +1 yıl
et güzel kardeşim et, ben lafımı sakınmam, gına geldi sizin gibilerden!
Allah yardımcın olsun böyle anne baba olmaz olsun affına sığınarak söylüyorum ki insan diyemiyorum onlar için üzgünüm insan demeye dlim varmıyor katıksız mikrop varlıklarmış resmen. :(
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyledir kardeşim sağol
+1 yılRabbim sabır versin hayatında bir insan var mı onunla beraber bunun altından kalkabilirsin malesef :( yanlız başına zor elinde maddiyat imkanın ds yoktur ticaret yap demek için :(
02 Yorumla
Soran+1 yılKimsem hiçbir şeyim yok
- +1 yıl
Mesleğin? :( işin çok zor savcılıkta şikayette bulunabilirsin bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmiş olsun. İnsan en yakınlarına bile güvenemiyor bazen. Önce bir avukatla sonra da bankayla görüş durumu anlat. Varsa çaresi önce o şekilde çözmeye çalış. Pek umudum yok ama umarım olur. Kimseye de güvenme. Yardım etmek isteyenlerin ardında faydalanmak isteyenlerde olur unutma çünkü yalnızsınız. Bu konu hakkında belediye başkanları yardım ediyor diye biliyorum. Sen çalışırken en azından kardeşin için o zaman içerisinde okul, kreş vs. Bakımını yapabilirler.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ilginiz için
+1 yılgizli hanım parasal anlamda yardımcı olabilecek potansiyelde degilim şu an fakat şahsınıza herhangi bir tehdit veya küfür söz konusu olursa hic cekinmeden bana ulaşabilirsiniz. Allah yardımcınız olur umarım.
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama size ulaşana kadar insanlar yapacağını yapıyor, diyeceğini diyor bana
- +1 yıl
şimdi nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama burada alanen konuşmak pek dogru olmaz takdir ediceginiz gibi. bir ulaşın bana siz isterseniz.
Soran+1 yılMesaj atamıyorum ama teşekkür ederim sizin gibi insanlar varlığı güç veriyor
- +1 yıl
asla karamsarlıga düşmenize gerek yok emin olun ve dedigim gibi herzaman ulaşabilirsiniz bana. Allaha emanetsiniz şimdilik. Hoşçakalın.
+1 yılYaşadiklarimin aynisini yaziyorsun kardeşim Allah yardimcin olsun bir şekilde çözülür inşallah kisa sürede o eşşekte hatasini anlar umarim
01 Yorumla
Soran+1 yılSen nasıl kurtuldun?
Bir hayat kurmayaksan kendine borç olarak kalır odemezsin diğer türlü yurt dışı senin içinde iyi bir fikir.
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl gideceğim oraya?
Soran+1 yılBana bu konuda yardımcı olur musun? Kiminle evlenebilirim hiç bir tanıdığım yok yurt dışında ayrıca orda nerde kalırım ne iş yaparım nasıl olur bu işler
Soran+1 yılSuriyeliler gibi sokakta kalırım Allah korusun
Soran+1 yılÇok meşakkatli bir iş o.
Cok kotu bisey Allah yardimcin olsun buyuk bir sorumluluk almissin gerekli Dewlet yardim yerine baswur en aZindan hukuki olarak da yardimci olurlar...
00 YorumlaAllah yardımcın olsun. Git bir avukat bul kendine durumu anlat.
Tek çözümün borçları erteletip yavaş yavaş kapatmak ve kendinden başka kimseye güvenmemek.01 Yorumla
Soran+1 yılBakıcam çaresine. Hiç bişey böyle kalmaz. Teşekkürler
+1 yılAnnen nerede senin? üzerine mal mülk ev var mı ya da her hangi bir şey var mı varsa avukatlık olmadan hemen onları güvenilir başkalarının üzerine devret.
05 Yorumla- +1 yıl
zaten üzerine mal mülk yoksa korkacağın da bir şey yok demektir hiç bir şey alamazlar.
Soran+1 yılSigortalı işe girince maaşımdan çekiyorlar borcu
- +1 yıl
en fazla 3 te birisine el koyabilirler patronunla anlaşırsın fazla maaş bile alsan hep asgari ücretten gösterir maaşını eve zaten icraaya gelemiyorlar gelseler de çoğu şeyi götüremiyorlar zaten 5 yıl ya da 10 yıl sonra banka borçları otomatik olarak siliniyor.
Soran+1 yılBakıcam artık
- +1 yıl
üzerine ev araba falan var mı varsa borç günü gelmeden mutlaka onları başkasının üstüne aktarmalısın hem de bir an önce.
Üzüldüm gerçekten :/
bende borçlarla boğuşan biriyim
detaylı anlatır mısın belki fikren yardımcı olurum01 Yorumla
Soran+1 yılDurum ortada
Babami. O acaba sorgulanir annen nerde. Ayrca cabalamktn bska caren yok canım ya Allah yardimcin olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılTek başımayım. Yavruma canım kardeşime üzülüyorum kendime değil
Soran+1 yılYok gülüm. Var da yok işte
Polise başvur hırsızlık yaptı dolandırıldım de. Kredi çektim bir anda bütün parayı almış kendi rızam ile vermedim de
02 Yorumla
Soran+1 yılKanıt?
çalışmayan birine ve yaşı genç birine nasıl bankadan iyi miktarda kredi çektirdi? flash tv oyunculuğu harika.
210 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşındayım ne flash tvsi defol git
Soran+1 yılSen benim daha önce çalışmadığıma dair ne biliyorsun da bana ahkam kesiyorsun?
Soran+1 yılDaha önce annem terk etmeden önce annem bakıyordu kardeşime, annem terk ettikten sonra şerefsiz babam da kazık atıp terk etti. Şu durumda ben kardeşimi bırakıp nasıl çalışabilirim? Her boku biliyormuş gibi, müneccim gibi konuşuyorsun buna da bişey soyle. Duygu sömürüsüymuş. Dilerim Allahtan başına gelir ama kimse sana inanmaz
- +1 yıl
bak canım kardeşim senin maaşın 10.000 tl miydi çalıştığında da böyle bir kredi çıktı? çok çok 10.000 tl kredi çıkartabilmişsindir. profilime gir bak ne yazıyor. haa olaya gelince hadi doğru olsun geçiçi çözüm çocuk esirgeme yurtları ya da ilan verip ünv. öğrencisi tutacaksın çocuğa cüzi bir ücretle bakacak. eş dost akraba varsa yardım almayı dene çocuğu onlara emanet edeceğin güvenilir biri gibi mesala.
Soran+1 yılKimsem yok. Olanların da yüzünü şeytan görsün. İşe girince maaşımdan büyük bir meblağ kesiliyor ama olsun yapacağım birşeyler
Soran+1 yılKim böyle bişey kabul eder sence? Sigortasız kimse çalıştırmaz bu devirde. Çeksinler ben işin orasında değilim. Zaten eşşekler gibi ödeyeceğim bir şekilde ama en azından şu an önümü görene kadar çekmemeleri gerekiyor. Neyse
Baban hakkında dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulun önce. Sonra da acilen part time da olsa bir iş bul. Hatta evde çocuk bak, ki kardeşin yanında olsun. kolay gelsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılMahkemelerle uğraşacak maddi gucum yok şimdilik. Dediklerin mantıklı teşekkürler
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılgit güzel kardeşim o devlet büyüğü diye geçinenlere! anlat halini, sosyal devletiz, adiliz diye biyerlerini yırtıyorlar! işe yarasınlar, babanda elbet ettiğini çeker, kimsenin yanına kalmaz merak etme sen
02 Yorumla
Soran+1 yılKim dinler Allah aşkına beni
- +1 yıl
kaymakamlığa git, dinlicekler eşşek gibi, orda gelir tespiti yapan birimler var
Büyük geçmiş olsun.. bu durumda kardeşinin de yanında olacağı bir iş bulman lazım, kardeşin kaç yaşında? Eğer çok küçükse mesela kreşlerde iş arayabilirsin kardeşini de götürürsün
03 Yorumla
Soran+1 yılKreşte ne iş yapabilirim branşımın dışında
Soran+1 yılHemşireyim üniversiteyi işletme okudum
+1 yılKardeşini yurda ver bakamadığını söyle devlet ya çocuğa bakar ya da sana maaş bağlar üstüne sende işte calisirsin borcun bitene kadar böyle calisirsin en sonunda kardeşinle mutlu bir hayatın olur
02 Yorumla
Soran+1 yılBakıcam teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim allah yardimcin olsun :(
+1 yıleyer güzel bir bayansan ve yanlızzsan
allah yardımcın olsun 0 bir lokma ekmek için seni mahvedebilirler dikkatli ol lütfen00 Yorumlaik gün sonra parasi bitince G. t. ne tekmeyi yiyip geri gelecek kesin %100 ama yazik etmis yaziklar olsun öyle babaya
02 Yorumla
Soran+1 yılBir tekme de ben vururum o şerefsize
oha ya baba l*n bu adam baska birisi degil yazik l*n cocuklarini hic dusunmedin mi kusura bakma kardesim ama serefsizmis l*n o da bir orusbuyla gitmis hakkinizi helal etmeyin mk.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah bğn belasını versin. Acı içinde gebersin
+1 yılGeçmiş olsun kötü bir durum hukuki mücadele başlatman gerekiyor kesinlikle. Bunu kabullenemezsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılDenedim yapabileceğim bişey yok
Allah yardincin olsun kardeşim. ne kadar borç yaptırdı baban
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılBoylelerini yağsız kazzığa oturtup üzerine işeyeceksin!
Savcılığa gidip suç duyrusunda bulun, anlat herşeyi00 Yorumla Bu düpedüz dolandırıcılık. Babanı mahkemeye vermelisin.
12 Yorumla
Soran+1 yılBelimi doğrultayım onu da yapıcam
+1 yılDusununce ben yasamis gibi oldum cok uzuldum gecmis olsun demek gecirmiyor ama pes etme birakma kendini daha cok gencsin ustesinden geleceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gülüm
Hangi bankaysa git itiraz et sizin isi su anda en iyi avukat halleder avukat şart gecmiş olsun :-(((
00 Yorumla
+1 yılCevredeki tum vakıflara git durumunu anlat burs baglattir bence gayet işe yarar..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kaymakamlığa git yardım ederler Allah yardımcın olsun
Bide iş ara bul çalış maddi durumun daha kötü olmadan00 Yorumla
+1 yılhemen iş başvurusu yapmalısın biyerlere.. sitelere gir bak.. araştır... allah korusun açlık insana herşeyi yaptırabilir.. İnşallah durumun düzelir tez zamanda
00 Yorumlaallah yardımcı olsun kardeşim inş yolun bahtın açık olur bence bir büyüğe başvur aile sosyal politiklar bakanlıgına filan keşke elimizden bişe gelse Allahdan ümit kesilmez kardeşim
00 Yorumla
+1 yılBelediyede olması Lazım belge alıyorsun devlet sana aylık bağlıyor.
Öyle geçinebilirsin. Varsa tanıdığın birileri ev işi veren al onlardan onlardanda 3-5 birşey kazanabilirsin.00 YorumlaAllah ıslah etsin baban gibileri
annen akraban yok mu kardeşine bakacak hem bir avukatla konuşşsan belki bir yolu bulunur...02 Yorumla
Soran+1 yılYok kardeşim yok
+1 yılilk önce muhtarlığa gıt fakırlık belgesı ıste devlet sana aylık baglasın sonrada evde yapabılecegın ısler bul kendıne
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılallah yardımcın olsun çok zor durum emniyete felan bu uğra derin konu için
00 Yorumla
+1 yılBirşey sorabilirmiyim sana kim kefil oldu?
Ve paranın miktarını soyleyebilirmisin00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEbeveynlerin muhtaç olan altsoylarına bakmak zorunda onlardan nafaka alabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılSoyadını taşınıyorum
- +1 yıl
DNA testi ile babalık iddiasında bulunabilirsin. Sen olmasanda küçük kardeşine bakmak zorunda.
+1 yılGölgesine bile basmaya kıyamadığın insanlar neler yapıyomuş bunu cok iyi anlamıssındır, allah yardımcın olsun baska ne denirki.
00 Yorumla
+1 yıl:( gerçekten cok üzüldüm karamsar olma Allah'ın kapısı kapanmaz istemeyi bilelim mutlaka bir çıkış yolu sunacaktır sana
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Savcılığa başvuru yap.
Borç benin değil de babam uzerime yapmış de imzada benim degil de01 Yorumla
Soran+1 yılOnlarla uğraşacak durumda değilim şu an için
+1 yılallah yardımcın olsun hauatin en acımasız yani bir polis bir avukattan yardim yol yardım iste illaki bir çözüm yolu vardır
00 YorumlaÇalışıyorsan kardeşini de al yanına. Ikinize ayrı bir hayat kur.
01 Yorumla
Soran+1 yılYavaş yavaş olacak bişeyler
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerhangibir maddi desteğin yoksa çalışmak zorundasın kardeşini bırakabileceğin makul fiyatta kreş veya anaokulu bulabilirsin daha büyükse zaten kendisini az çok idare eder
00 Yorumlazor durumun Allah yardımcın olsun ama bir avukata felan danış
00 Yorumlaallah yardımcınız olsun babana bile güvenmicen diye boşa demiyolar gerçekten
00 Yorumla- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat