Bir arkadaşım kız arkadaşının ses kaydını atmış, kız duygularını çok güzel ifade ediyor ve çok yumuşak.
Ben hiç bu zamana kadar sevgilime o şekilde duygularını ifade etmedim.
Bunu nasıl beceriyolar ve ben neden böyleyim?
Bir arkadaşım kız arkadaşının ses kaydını atmış, kız duygularını çok güzel ifade ediyor ve çok yumuşak.
Ben hiç bu zamana kadar sevgilime o şekilde duygularını ifade etmedim.
Bunu nasıl beceriyolar ve ben neden böyleyim?
Bence ne olursa olsun duyguları ifade etmek herkesin kolayca yapabileceği bir şey değil diye düşünüyorum bu zaman ve pratik ister. Bazıları doğal olarak daha açık ve samimi olur, bazılarıysa içine kapanık kalır. Sen de küçük adımlarla başlayabilirsin bence buna basit cümlelerle hislerini paylaşmak, zamanla daha rahat olmanı sağlar. Hiçbir şeyi zorlamadan sadece kendin ol öyle davran derim.
Duygularını ifade etmek kişiden kişiye değişiyor, senin biraz daha içe dönük ya da daha kontrollü bir yapın olabilir ve bu kesinlikle kötü bir şey değil 😊. Ama anladığım kadarıyla bu konuda kendini geliştirmek istiyorsun. İlk adım, duygularının farkına varmak ve onları kabul etmek; sonra bunları kelimelere dökmeyi pratik yaparak öğrenebilirsin. Mesela bir defter tutup hislerini yazmayı deneyebilirsin; zamanla düşündüklerini ve hissettiklerini daha net şekilde ifade etmeyi öğrenirsin. Ayrıca konuşurken, karşındaki insanın gözlerine bakarak içten bir şekilde "Seni önemsiyorum" ya da "Bu durum beni mutlu ediyor" demek bile büyük bir adım 🎈. Sen mükemmel olmalısın diye bir kural yok, kendi ritminle ilerle!
Cevap
4Cevap
Allahu teala diledigini diledigi sekilde yaratandır bizde böyle odunuz üzülme
😂😂😂 yani herkes farklı farklı herkesin bir eşi var dimi.
Oldunuz işte napalim
Kesinlikle kimse mükemmel değildir tek mükemmel odur işte o zaman insan rahatlıyor
😅😅
harbiden nasil düzelcek
Bilemiom
Neden ifade edemiyorsunuz
Bilmem.
O zaman sizde bazı sıkıntılar var
Var ki sordum
Tamam dm gel
Attım istek
Teşekkür ederim
Zamanla düzelir
Kimisi içinde yaşar