Ben artık kendimi korumaktan çok sıkıldım gerçekten ben artık bir erkeğe güvenmekten desıkıldımm sizce böyle hissetmem doğal mı?

Arkadaşlar bir kadın olarak gerçekten artık sağlıklı bir ilişki kuramıyorum bana ne zaman zarar verecekmiş gibi düşünüyorum çünkü toplum o kadar iğrençleşse ki hayır dedim ve sınırlarını korumak istediğinde bile sağlıksız işte kafaya çok takıyor gibi şeyler de maruz kalıp manipüle ediliyor. İnsanca yaşayıp gitmek istiyorum ya. Ya gerçekten artık birisini sevemiyorum psikopat mı çıkacak diye böyle bakıyorum çünkü ilk başta herkes iyi tamam mı? Öldürülen kadınların %90'ı en yakınları tarafından öldürülüyor ya gerçekten artık psikolojim bozuldu Bu ülkede ya otobüsteyim binersin tacize uğrarsın öğretmeninden tacize uğrarsın saçma sapan bir şeyden tacize uğrarsın ve burada iyi olan iyi niyetli olan erkeklerin de hakları yeniyor ya biz bu kadar önyargında olmaya başladık artık ya

Ben artık kendimi korumaktan çok sıkıldım gerçekten ben artık bir erkeğe güvenmekten desıkıldımm sizce böyle hissetmem doğal mı?