Karman çorman. Sanki sadece bedenim yaşıyor. Ruhum yok... Düzelir dedikçe her şey daha berbat...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Tellere takilip kolunu cizmissin belli. Sonra dur bi fotosunu cekeyim ilgi kasarim mi dedin jdjwbdja sonra erkekler buyuyemiyorlar dedigimde gonollomo yopmon cok socmo diyorsunuz
1 bu ilgili çekmek değil ilgi çekmek istesem daha farklı yollar var 2 ben sadece akıl danışmak için sormuştum 3 her insanı aynı sanmanda senin olgunlaşmadığını gösterir
Ayrıca siz kızlarda biz erkeklerden farklı değilsiniz bende hep derim hiç bir kıza güven olmaz
Abi ergen de değilsin napıyorsun ya kendine gel lütfen
Haklısın da bıktım ya
Kendime patlıyorum
Ya hiçbir şey canından kıymetli değil başkalarının kıymetli olduğu kadar sen de kıymetlisin birimiz öbüründen daha değerli değil, bu dünyaya hepimiz bi süre yaşamak için geldik o süreçte kendimize ve diğerlerine saygı duymak zorundayız sen kendi bütününe zarar verdiğinde ne oluyor? Yani bunu yapacağına kağıt yırt veya kum torbası yumrukla başka bir şeye çevir bunu, kendine ve çevrene zarar vermeyecek bir şeye..
Haklısın da gücüm yetmiyor
Kendini kesecek gücün ve cesaretin var ama bunu bırakmaya da cesaret gösterebilirsin başka bir şeye de
Haklısın aslında
Ne düşünüyorsun şu an
Bilmiyorum
Ruhum yok sanki
Geçmiş olsun ruhunu hissetmek için acı çektiriyorsuj kendine sanırım anladım, başka yollar bulabilirsin dediğiö gibi bulursun inşallah
Bulacağım zaten
kendini kesince hicbisey duzelmiycek canim
Biliyorum ama napıcam
kendine zarar vermek yerine kafani dagitmayi dene zaten kotu durumdaymissin dahada mi kotu olmak istiyosun
Yaşamaktan vazgeçmiş biri için daha kötü ne olacak ki
yasamina son vericek kadar cesaretli misin
O kadar çok denedim ki
Elimde olan imkanlarla
Çok doluyum
iyi yapiyosun devam et
İyi yapmıyorum
Ama bilmiyorum her yolu denedim çıkamıyorum
Almadığım terapi ilaç gitmediğim doktor kalmadı
yoo gayet iyi yapiyosun olunce hersey duzeliyo
Allah a yöneldim dua ettim
Hobi edindim
Daha neler neler ama olmuyor bir yerde bir yanlış var bulamıyorum
Hadi söyle daha napayım ben de çare bitti kafam durdu sen bir şey de
hersey senin kafanda bitiyo bunlar beyninin sana oyuni sana kendinden baska kimse yardim edemez. boyle sitelerdende acina cagre bulmaya calisma.
Cevap
3Cevap
Sen intiharda edersin bu gidişle. En azından dünya bir tane daha gereksizden kurtulmuş olur.
Off çok cool gözüküyosun böyle. Ee sonra pampa? Böyle ilgi kasıyon mu dndjdjfmfjf
Sende hergün kendini kesiyon be yeter
Stres
Koldan bacağamı gectin
Evet
Rahatliyomusun noluyo kesince
Rahatlıyorum ama bilmiyorum kafam karışık
ruhum iyi. geçmiş olsun
Kötü
Bende
İyi durumda
yorgun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?