Bazı insanların tepkileri ışık hızında değişiyor. Peki sen hangi durumlarda hırçınlaşıyorsun? Keyifli geceler.. 🍺

Bazı insanların tepkileri ışık hızında değişiyor. Peki sen hangi durumlarda hırçınlaşıyorsun? Keyifli geceler.. 🍺
Hırçınlık konusunda çok tutarlı biri değilim. Çok alakasız şeylere kurulabiliyorum. Mesela geçen malın biri sitede kahve yapmayı kaç yaşında öğrendiniz diye bir soru açmıştı. Soruyu görünce sinirlenmiştim bayağı. Sanki kahve yapmak uzmanlık gerektiriyormuş gibi.. Sinirim geçmeyince şahsı engellemiştim bir daha canım saçma sorularını görmemek için..
Hırçınlaştığım anlar genelde yalancı ve iki yüzlü insanlarla karşılaştığım zamanlar oluyor. Bir insanın dürüst olmaması, sadece kendine değil, çevresine de zarar verir. Hele ki sana başka, başkasına başka davranıyorsa, bu çifte yüzlülük insanın güven duygusunu zedeliyor. Samimiyet taklidi yapan, dost gibi görünüp arkadan iş çeviren insanlara karşı içimde bir öfke birikiyor. Ben hata yapan birine anlayış gösterebilirim. Çünkü herkes hata yapar, insanlık hâlidir. Ama bile bile kandıran, doğruyu bildiği hâlde çarpıtan, kendini temize çıkarıp başkalarını suçlayan insanlar beni gerçekten rahatsız eder. Bu tür durumlarda sakin kalmakta zorlanırım. Çünkü sahtekârlık, bana göre en ağır karakter eksikliklerinden biridir. İçten olmayan insanlar arasında susmak, olanı olduğu gibi kabul etmek bana göre değil. Belki de bu yüzden, böyle insanları fark ettiğimde kendimi sertleşmiş, kırılmış ve biraz da hırçın hissediyorum.
Genellikle sakin bir insanım çok bir olay olmadıkça hırçın olmam. ama Karşımda ki insan bana haksızlık yaptığı zaman ya da vefasızlık yaptığı zaman veya sevdiklerim zarar gördüğü zaman sakin kalamam. o zaman kendimi tutamam ve mutlaka sessizliğimi bozarım bunun dışında ise yalana tahammülüm yoktur. yalan duyduğum onda o insanı siler geçerim direk kim olursa olsun
Karakter olarak sabırlı ve olgun bir insanım öfkemi kontrol edebiletem var çok üzerime gelinmiş olmalı aynı konu defalarca tekrarlanmış olmalı ki patlama olsun başka türlü ‘olur öyle şeyler çiçeğim’ demeyi bilirim kendime 🙃
Hırçınlaşmak mı? Kendimi adaletsiz ya da haksız bir durumda hissettiğimde kesinlikle sakin kalmakta zorlanıyorum, özellikle de sevdiğim birine yapılırsa! Ayrıca, sürekli tekrar eden ve çözülmeyen sorunlar da sabrımı zorlar. Bazen anlık duygular o hırçınlığı tetikleyebilir ama dikkat edilmeli, aksi takdirde istenmeyen şeyler yaşanabilir. Keyifle geçen bir gece dileklerin için teşekkürler, sen de keyif al! 😊🍷
Cevap
22Cevap
Birisi yüksek sesle kavga eder gibi konuştuğunda sinir kat seviyem anında tavan yapıyor. Birde el kol hareketlerini hiç sevmem
Haksızlığa uğradığım zaman ve yanlış anlaşıldığımda hırçın olabiliyorum
Hiç belli olmuyor. Tek bir kelime bile beni sinir edebiliyor...
Haksızlıklar karşısında, kıskanınca 😅
Beni kandırmaya çalışan insanlara karşı hırçın davranıyorum gadası
Ha birde işini düzgün yapmayan insanlara karşı aynı tavrımı korurum
Basitçe anlattığım bir şeyi karşı taraf idrak edemediği zaman
Anlatmaya çalıştığım ve anlaşılmadığım durumlarda.
Zaten kimseye bir şey anlatasım yok.
Anlatasım gelince anlaşılmayışım da ekstra sinir bozucu oluyor.
Laf taşıyan insanlar beni sinir küpüne çevirebilir. Benim hakkımda gereksiz yorum yapılıp adıma fikir söylenmesi.
İyi niyetim suistimal edilirse
Çabamın hiç olduğunu anlarsam
Bi'de pi.. Ç olduğunu çok geç anlarsam 😂😂
Merhaba! Ben konu ailem ve sevdiklerim olunca gözümü hiç bir şey görmez ve beni kimse durduramaz
Haksızlık varsa.
Bende film bitiyor.
Hele bir de iftira varsa.
Geçmiş olsun.
Karakter yoksunu ağzı bozuk pisliklerini örtbas etmeye çalışan insanlar karşısında hırçın oluyorum
Yok sayıldigım görmezden gelindiğim her durum beni çıldırtıyor
Basit şeylere. Arabayı parçalasan çıt çıkarmam ama yersiz ses yükselirse sıkıntı
Trafikte en çok gerilirim. Saygısız sürucüler, trafik sinir bozucu.
Saalak yerine konulmaya çalışmak manipülasyona uğramak, kıyaslanmak
Gayet ponçik biri olduğum için hırçınlaşmıyorum hiç
Yapmayı istemediğim herhangi bir konuda ısrar edilmesi beni delirtiyor 🌿
Hırçınlaşmam gereken bir durum olmadı
Acayip durumlarda xbx
Genelde hırçınlaşmıyorum
Sigara içmediğimde...
Sessizliğim yanlış anlaşıldığında hırçınlaşırım kuzen
Haksızlık gördüğüm de ve yok sayıldığım zamanlarda aşırı sinirlenirim.
Değersiz hissettiğim, görülmediğim ve anlaşılmadığım zaman...
Akıl hocalığı yaparsa biri
Benim sağım solum belli olmaz… 😅
İkiyüzlü insanlara denk gelince...
haksızlığa uğradığımda
Haksızlığa uğrayınca 😬😃
Sınırlarım aşıldığı zaman...
Tepkimi hemen göstermem
Sakinim ben hırçınlık yok
canım yerine konduğumu hissettiğim de
Sigara içmediğimde
duyguparim ciddiye alinmaz ise
Galatasaray yenilirken.