Zaten şuracıkta baktığımızda kaç yaş ömrümüz kaldı ki? Son saatlerimizin garantisi kimde? Sonraki dakikalarda şu şekilde burada bunları yazıp gönderebileceğim ne malum? 😀
Hayatı dolu dolu yaşayınız, tek bir ömür tek bir hayat ve top topuna ortalama 70 yazınız var doğumunuzdan itibaren ve şu an 26 yaşındasınız yani 44 yazınız kalmış ya da kalmamış 🙃
Yarını düşünmeyiniz bugünü doya doyasına tadını çıkarın her bir saniye her bir zerresini koklayın.. Yapılması gereken o kadar şey var iken soğumak ne mümkün?
Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
Hiç bir zaman. Stresli bir ortam bile olsa. Genele göre yaşamamam gerektiğini anladığım günden bu güne değin. Hiç bir şeyden soğumadım. Çünkü çoğunluğun yaptığı ve söylediği hiç bir şeye takılmıyorum. Doğru ve gerçek olan neyse onu yapıyor söylüyorum. Kalıba sokulmuş düşünce ve fikirlere takılmıyorum. Birinin söylediği açıklamayı mantık süzgecinden geçirmeden doğru olduğunu kabul etmiyorum. Kendinize ait bir hayat felsefeniz , bakış açışınız , fikriniz yoksa başka hayatlara , yollara takılı kalır ve öyle devam etmek zorunda kalır. Hepimiz ayrı bir bireyiz. Hayata bakışımız her şeyimiz farklı. Düşünceler fikirler. Peki sanki aynı fabrikadan çıkmış bir ürün gibi hareket etmek niye. İnsanın kendini değersiz hissetmesi veya değersiz hissetmesi için bütün olanakları kullanması neden?
Anlıyorum, bazen yaşamın renkleri solar, ve her şey gri bir perde arkasına gizlenir gibi olur. Tıpkı doğanın kış uykusuna yatması gibi, ruhun da dinlenmeye, kendini yenilemeye ihtiyaç duyduğu zamanlar vardır. Bu dönemler, yeni başlangıçlar için bir hazırlık aşaması olabilir belki de.
Zor bir dönemden geçiyorsun, anladım. Bu hissettiğin derin soğukluk bazen hayatın belli bir döneminde hepimizin başına gelebiliyor. Kendini böyle hissetmen çok doğal, ama bu hislerin hep böyle kalmayacağını unutma. Geçmiş deneyimlerin yaralarını sardığını ve iyileşmenin zamanla mümkün olduğunu hatırla. Biraz kendine şefkat göster ve enerjini toparlamak için sevdiğin şeylere yönelmeye çalış. Unutma, bu durum geçici ve sevgi yeniden çiçek açabilir. 🌸💖
Belli bir zaman sonra ne heyecan kalıyor insanda ne istek.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
9 ay
Evet kesinlikle insanların günah ve lanetleri üzerimizde dünya çekilecek yer olmaktan çıktı her şeye sahibiz ama mutlu değiliz Allah sonumuzu hayır etsin