Çok merak ediyorum bir kızın günahına girdiyseniz başınıza ters bişey geldimi ya da hiç bişey olmamış gibi hayatınıza devam mı ettiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni bırakma der yalvarırdı ben onun için aylarca ne zor şartlarda yaşadım onu görebilmek için kaç km yol gittim uğruna ne acılar cekip ne fedakarlıklar yaptım sonuç terketti niyetim seni kullanmaktı dedi aşağıladı küfür etti kandırdım seni dedi hakaret etti.. Kullanıp mendil gibi attı ardından aylarca gecelerce ağladım öylesine canımın yandığını hatırlamıyordum sanki ölmüştüm kabir azabı çekiyordum sonra 30 dan fazla işçi çalıştırdığı işyeri battı kapısını mühürlediler ardından ise trafik kazası geçirip sakat kaldı dahada sormadım ama şuanki akıbeti inşallah ölmüştür..
92 Yorumla
Soran+1 yılAma yine de seninkisi daha karaktermiymiş seni kullandığını sevmediğini gönül eğlendirdiğini söylemiş beni sürekli aşağıladı hor gördü itip kaktı bende onun için çok fedakarlıklar yaptım akıl almaz psikolojik şiddete maruz kaldım aylarca ağlattı beni hala ağlıyorum şu an mutlu herşey hayatında tıkırında ben allaha havale ettim artık onu ama insanın canı gerçekten çok acıyor değil mi bir insanın hayallerini yıkmak duygularıyla oynamak gerçekten çok korkunç bişeymiş allah beddua almaktan korusun bizleri
Cevap sahibi+1 yılamin
En İyi Cevaplar
peygamber efendimiz Sav bir kız cami gibidir demiş üstüne atılan iftira çok büyük olarak geri döner Allahın adaletin kız bir hta yapmissa bile arkasından duyurmak bile günah iken de bir kızı orta da birakmanin ahi da büyüktür ve zina yapılmışsa evlilik yapilip bosandirilir diye bişey de duymuştüm
41 Yorumla
Soran+1 yılDinimiz kız çocuklarını kutsal görmüş erkek evlat nimettir kız evlat ikramdır bir ailede kız çocuğuna verilen değer budur çok büyük bir lütufdur kız çocuk herşeyden önce kız çocuk bir başkasının ciğeridir başkasının kendi gözünden dahi sakındığı ciğerini yakarsan elbet yakanı da yakarlar inşallah
+1 yılannem sacı uzunun ahi yerde kalmaz der..
bencede dogru bir söz
kimsenin ahini almamaya gayret gösterdim41 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah insanın canı yanınca her iki cihanda da çeksin istiyor
+1 yılBu Dünya'da belki başına bir dert gelir, veyahut gelmez.
Lakin ahirette elbet Hesabı sorulur alınır.71 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
40Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen birini sevdim. Çok sevdim. Hata yaptım birlikte oldum, ilk defa biriyle. Sonrasında da got gibi bıraktı ortada. Beni sevmediğini söyledi. Hiç utanmadan bir de beni suçlu çıkarmaya çalıştı. Sonra duygu sömürüsü yaptı günahına girdim senin de... arkadaş kalalım diye. Hiç görmedim onu sonrasında...
Allah herkese merhametli olmayı nasip etsin. Elbet bir gün acısı çıkar, sözlü olarak beddua etmesem de Allah görüyor, biliyor içimi. Bir gün çıkacaktır acısı ondan da. Olan oldu biten bitti giden gitti onun başına ne geldiğinin bir önemi var mı?
Şimdi hayatıma girmek isteyenlere bile hep şüphe ile yaklaşıyorum. Bunu yaşamak çok zor oldu benim için. Çevremdeki insanlar destek olmaya çalıştılar bu süreçte ama her istediğimde içimi dökemedim. Bugün dinleseler, yarın sıkılırlardı çünkü... 1 kere dinleyince destek olanlar, 2. Seferde boş ver dediler. Bosveremiyordum ki. Duymak istediğim son şeydi bu. Ben duygularımı bastirdikca içimde büyüdü dağ oldu.
Bir insan neden sevmediği halde seviyormuş gibi yapar ki? Amaç sadece cinsel birliktelik yaşamaksa buna okey veren ve duygusal birliktelik istemeyen birsürü kadın varken, neden yaparsın seni seven bir kadına bunu? Çok aşağılıkça bir şey bu. Bence hiç kimse sorumluluğunu alamayacağı bir ilişkiye başlamamalı...
Çok zaman geçti, artık duygularım da soğudu. Nefret bile etmiyorum bu adamdan. Gözümde hiç değeri yok ki. Başına ne geldiği ya da gelmediği ya da ne geleceği umrumda... Kendimi iyileştirmeye odaklandım. Vicdanım çok rahat, kimseye kötülük yapmadım. Kimseyi aldatmadım. Kimseye -mış gibi davranmadim.
Nasil ki bir ilişki başlatmak normalse, ayrılık da normal ama bir insanin kişiliğini, karakterini ayrılırken çok daha net goruyorsunuz. İlişkinin başındaki o sahte tavırlar giderken yok oluyor çünkü. Hayatımdan defolup giden karaktersiz, şerefsiz bir insan için üzülmüyorum. Benim icim sevgi dolu ve daha iyisini hak ettiğimi biliyorum.31 Yorumla- +1 yıl
Nasıl atlattın peki veya atlatabıldınmı:( ben atlatamıyormm
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalmıyor tatlım benim hakkımı yiyen şerefsizin başına aynıları geldi. Bana ne yaptiysa aynilarini yaşadı. Ve dahada yaşayacak rüyalarimda görüyorum sürekli başına gelecekleri. O kadar üzüldüm ki Allah bana rüyalarda gösteriyor olanı biteni. Çünkü masum bir insanın kanina girdi ben cok beddua ettim. Etmek istemezdim aslında ama başka carem yok gibiydi. Masum insanın bedduasini aldı bakalım nasıl düzlüğe girecek.
51 Yorumla
Soran+1 yılBen çokta beddua etmem istemiyorum bir hadis var başkasının eliyle verdiği zararı sende beddua ederekten dilinle zarar vermiş oluyorsun dünya da ödeşmiş oluyorsunuz benim hakkım aynı zamanda ebedi kalsın sırf 3 günlük dünya da değil ahirette de cezasını çeksin istiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen affedici ol. Hakkını helal et.
İntikam duygusu bir mümine yakışmaz.
Allah zaten kimsenin yaptığını yanına bırakmaz, istesende istemesende.
Sana affedilmeyecek kadar büyük hata yapan birine akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan
Bütün samimiyetinle AFFET.
Hissedilen her şeyi arşivleyen KADER
kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir...
... Şems'i Tebrizi111 Yorumla
Soran+1 yılHakkım ebedi kalsın diye beddua etmemeye çalışıyorum ama affetmek çok zor
Soran+1 yılHem ayrıca bunu yapan kişi benden helallik dahi istemediyse de mi hakkımı helal edeyim? Zorla hakkı helal etmiş olmamızmıyım? Hani sonuçta karşıdaki insanından özür dilemesi veyahut böyle bir talepte bulunması gerekmez mi?
Cevap sahibi+1 yılBiz ümmeti Muhammediz.
Taşlanan, türlü türlü eziyetler görüp onlar için af dileyen Peygamberin ümmeti.
Özür dilesede aynı duyguları hissedecektin, garanti ederim.
Balına geldide biliyorum.
Soran+1 yılYok ya özür dinlense en azından helallik istense daha farklı olurdu diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılKızla sevgiliyken benden özür diliyerek istemeye gelenlere evet dedi.
Bir özürle bitse keşke herşey.
Soran+1 yılBen hor görüldüm dalga geçildim aşağılandım sürekli ve hiç insan yerine konmadım helallik istense yinede kendimi bir nebzede olsa iyi hissederdim beni azda olsa insan yerine koyduklarını düşünürdüm
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir insandan insanlık beklemek boş.
Allaha havale et o en güzelini yapar.
Geçmiş olsun İnşAllah sevgini hakeden biri nasip olur.
Soran+1 yılAma bizim olaylar çok farklı beni mahkemeye verdi mahkemeliğiz şu an da susuyorum mahkeme gününü bekliyorum tabikide orada savunmamı yapıcam
Soran+1 yılAma dediğinde de haklısın öyle bir insandan insanlık beklemek boş benim dileğim yaptıkları yanına kar kalmasın inşallah
Cevap sahibi+1 yılMadem suçlu mahkemeye vermesinin sebebi ne ki?
Soran+1 yılBiraz kişilik bozukluğu var hiç bir zaman hata yaptığına inanmıyor o yaptıysa o düşündüyse en iyisidir diye düşünüyor yanlış bile olsa sana yaptıklarını anlatsam şaşırırsın eğer adil bir yargılanma olursa zaten mahkemeyi kazanırım kendimi savunmamam da gerekli ben her zaman her şeyin daha insancıl olarak çözülmesi gerektiğini düşünüyorum
+1 yılKul hakkı bu tabiki cezası büyük.
Bunun kızı erkeği yok elbette ama karşı tarafın Duygularını çalmak, Zamanını çalmak, Hayallerini çalmak, namusunu çalmak, hayatını çalmak öyle ya da böyle bir şekilde cezası çekilecek hırsızlıklarıdır.42 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel söyledin
- +1 yıl
Teşekkür ederim güzel soruya güzel yorum
+1 yılÇok şükür olmadı öyle birşey. Ah almak kötüdür. Senden çıkmaz ailenden çıkar. Insan bu tür şeylere önce Allah korkusu sonra da kız kardeşime yapılsa ne hissederim hâleti ruhiyesi ile bakmalı.
21 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar empati yapsa zaten kimse kimsenin günahına gitmez
Allaha Çok Şükür Öyle Birşey Olmadı Olamaz'da Zaten Ama Bu Dünya'da Olmasa Öteki Dünya'da Hesap Verirler Hadı burada İçiniz Rahat Olur Peki Öteki Dünya'da Nasıl Kaytarıcaklar :)
12 Yorumla
Soran+1 yılAma insanoğlu çok acımasız herhalde hem bu dünya da hem öteki dünya da çeksinler istiyor
İntikam diye bir sozcuk kullanilamaz ama yaoaninda yanina kar kalmaz hem bir dunya hemde obur dunyada
22 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılkız benim günahıma girdi :D uğraşmaya üşendim beddua bile etmedim. Allaha havale ettim ve 1 ay içinde en tepeden yerin dibine girmeyi başardı kendisi :D kız ya da erkek farketmez eğer ah alırsanız işiniz yaş..
27 Yorumla
Soran+1 yılBenim canım o kadar yandı ki beddua etmemek için kendimi zor tutuyorum en güzelini sen yapmışsın ciğerimi yaktılar yakınlarıda yakar allah elbet...
- +1 yıl
Allaha havale et fazlasına gerek yok.. Eğer haklıysan göreceksin nasıl yerin dibine girdiklerini
Soran+1 yılAllaha havale ediyorum ama dilim döndüğünce söz hakkı doğduğunda kendimi savunmamda gerekli sırf allaha havale ettim diye karşı tarafa susmamalıyım
- +1 yıl
Tabiki o da bir yol ama ben uğraşmaya bile değmeyeceğini düşündüğüm için sustum ve istediğimi aldım.
Soran+1 yılSanırım benim olayla seninkisi biraz farklı
- +1 yıl
Belkide ama benimki çok ağır birşeydi
Soran+1 yılBenim yaşadıklarım da çok zor şeyler anlatsam film gibi başkalarından duyardım hep böyle şeyleri nerden bilebilirdim başıma gelecekleri
- Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir kızın günahına girmedim. Ben günahlarımla yorgunum yeterince. :):
32 Yorumla
Soran+1 yılAllah CC. Affetmeyeceğim tek günah kul hakkıdır kulun kendisi bağışlar demiş ne mutlu sana o zaman kimsenin günahına girmemişsin. Günahsız insa var mı ki? Hepimizin günahları var. Allah hepimizin günahlarını affetsin günah işlememeyi nasip etsin.
- +1 yıl
Günahım çok. Ama onlar benim acılarım ve pişmanlıklarımın günahları. :)
Aile & Toplum konusunda 683 cevap paylaştı. Bu dunyada olmasa bile ote dunyada herkes adaletli bir sekilde yaptiklarinin bedelini gorur.
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kere oyle bir hata yaptik beni cok seven birini ortada biraktim ama sonrasindaa aynisini bende yasadim hatta daha kotusunu yasadim 4 aydir unutmaya calisiyorum kizi hele ki ilk 2 ay hayatimin en kotu donemiydi emin ol cezasiz kalmaz insan ne yasatirsa onu yasar merak etme artik canlar onun icin caliyor
21 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılKimsenin ahı kimsede kalmaz bunu gördüm yaşadım tecrübe ettim ;)
41 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılO degisir kimisi ceker bu dunyada derdi gami surer ahirette zevku safayı kimide kar kalır sanar bu dunyada yaptigi onada ahirette odetirler hesabi
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun bazıları bu dünya da yaptıklarını yanlarına kar kaldı sanıyorlar ama kullar da o kadar sabırsız ki hemen cezalarını bulsun istiyorlar
Genç kız çoluk çocuk olmasına gerek yok
" eden bulur "
" canı yanan sabretsin, can yakan yanacağı günü beklesin " Hz. Muhammed50 YorumlaKul hakkının affı olmaz elinde sonunda cezasını çeker
21 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Çok şükür o konuda alnım ak.
21 Yorumla
Soran+1 yılNe mutlu sana
Allah c. c bir kere intikam almaz burası imtihan dünyası burada olmasa bile öbür tarafta hesabı sorulur
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtme bulma dünyası umutlandirdigim kız arkadaslarim oldu bu uzun süreler devam etti cikmadan 4 kişi ile böyle bir süre takildim umut vererek 1 onlardan ayrı başka yerde bir kıza aşık oldum digerleri için travma gibi durum kimsenin kimseden haberi yok hepsini ayrı goturuyordum işte aşık olduğum bana baya bir cektirdi tahmin ediyorum diğerlerinin Ahi bu şekilde çıktı şu an mutluyum asfhjg
01 Yorumla
Soran+1 yılBende istemeden birinin günahına girdim ama istemeden oldu aslında kötü niyetli değildim fakat ahı tuttu başıma birşey geldi benim canım o kadar yandı ki yaptıklarımın karşılığının çok çok daha fazlası bende merak ediyorum güllük gülistanlıkmı yaşayacak hayatını yoksa benim canımın yandığı gibi onunda canı yanacak mı merak ediyorum
+1 yılNe yasattiysaniz onu yasamadan ölmezsiniz
Hz Muhammed10 Yorumlabu dünyada hiç ama hiç bir şey gizli kalmaz er veya geç açığa çıkacaktır
30 YorumlaAllahı beklemem öyle bir durumda telafisini kendim hazirlarim.
00 Yorumlanehrin hiç öteki tarafında olmadım bu tarafında kalmak dimdik kalmak her şeye değer..
00 YorumlaBazı Cezalar dünyada Bazıalrı da Ahirete bırakılır
Aslında Allah azabı Çetin olsun diye Ahirete bırakırsa daha fenadır aslında...01 Yorumla
Soran+1 yılAhirete kalırsa daha çetindir ama biz kullar olarak cezasını hemen bulsun istiyoruz sabırsızız ahirette de çeksin burada da çeksin istiyoruz
+1 yılBirinin ahını alıp mutlu olamazsın, allah var bir yerden cıkarır.
01 Yorumla
Soran+1 yılİsteyerek olmadı çok üzüldüm sonrasında tövbe ettim ama benim başıma daha kötüsü geldi şimdi benim günahıma girdiler onların ki yanlarına kar kalırmı?
- Aile & Toplum konusunda 630 cevap paylaştı.
+1 yılvalla ben çıkan görmedim. herkes günlük gülistanlık yaşıyor. adeletini s. ktiğimin dünyasında.
06 Yorumla
Soran+1 yılBelkide ahirette hesap soracaktır allah. Oranın hesabı daha çetinmiş.
- +1 yıl
başlarım öyle hesaba ya. herkes istediğini yapıcak. böyle adelet mi olur. biz niye yapmıyoruz biz niye kıymıyoruz. diyoruz ki bizim de kız kardeşimiz felan olsa ona yapsalar hoşumuza gider mi diye düşünüyoruz. s*okarım böyle ahirete ben.
Soran+1 yılDua ette o küçümsediğin ahirette de sana sokmasınlar.
- +1 yıl
canım şöyle bir söz var bizde. benim içim temizse ben sarhoşken bile geçerim. hadi kolay gelsin sana.
Soran+1 yılPeygamberin içi pismiydi o kadar ibadet yapıyordu
- +1 yıl
sen bu dinle devam et ya. sana diyecek bir lafım yok.
+1 yılİlahi adalet kesinlikle tecelli eder.
21 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Herkesin son güvencesi İlahi Tecelli zaten garibanın elin de de başka bir silahı da yok.
10 Yorumla
+1 yılAllah olsaydı da almazdı. Elçisini 6 yaşındaki bir kızla evlendirmiş sonuçta.
00 YorumlaButun hatalarin karsiligi burada olmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılİnsanoğlu sabırsız hemen cezasını bulsun istiyor ama hayırlısı neyse o olsun
Soran+1 yılinsan sana yapılanın karşılığını görmek istiyor hemen olursa hemen kurtulur fakat ahirette sonsuz azap var orada da acısını çeksin istiyor
+1 yılAcısı çıkar. Sadece kız için geçerli değil bu.
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Dunyada olmazsa ahirette alir
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
kimsenin hakkı kimsede kalmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Kalır adalet yok adı var sadece.
06 Yorumla
Soran+1 yılBelki allah ahirette hesabını sorar.
Soran+1 yılBen kötülük yapıp intikamımı alabilirim ama kötü olmak istemiyorum
Soran+1 yılAllaha havale edip allahtan bulsun istiyorum cezasını
Soran+1 yılEskiden bende öyleydim taki ne yaparsam yapayım benim alacağım intikamın hafif kalacağını bildiğim için direk allaha havale ettim onun verdiği zararın tazmini yok
Allah hesabını sorar
26 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılBen istemeden de olsa yaptığım kötülüğün cezasını çektim herkes çekecektir herhalde
Soran+1 yılZaten istemeden yaptım farkında olmadan sonradan af diledim daha sonrasında da benim günahına girdiler
+1 yılKul hakkı.
12 Yorumla
Soran+1 yılBunu da tek kul bağışlar
- +1 yıl
Evet
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. cıkar günah cıkar
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah her iki cihanda çıksın inşallah
kızın günahına girmekden kastınız nedir acaba
10 Yorumla
+1 yılALLAH'ın bileceği iş. Yorum yapamam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsonu iyi olmaz
22 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Cevap sahibi+1 yılinşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah intikam almaz. ne biçim kafanız var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeliyor , tecrübeyle sabittir
03 Yorumla
Soran+1 yılÖzür diledi mi peki karşındaki kişiden
Cevap sahibi+1 yılistemeden umut vermekti , verdiğim umudun karşılığını görmeden , özürle affedeceğini düşünmüyorum
Soran+1 yılBazen bazı şeyler affedilmez sanırım
+1 yılO allahın adaleti
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 449 cevap paylaştı. Elbet tabi.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayırdır ya sendemi eski sevgili kazığı yedin?
00 Yorumla
+1 yılNe gibi
00 Yorumla
+1 yılkar kalır
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bir kızın günahını girdiyseniz yanınıza kar kalır mı yoksa allah onun intikamını sizden alır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler