Hep kız neşesi diye görüyoruz duyuyoruz
Erkek neşesi nedir beyler dökülünn
bence net bu , ne zaman stres sıkıntı yapsam o ibre 200+’yi görecek , gördüğünde de çocuk gibi seviniyorum shshsh

Hep kız neşesi diye görüyoruz duyuyoruz
Erkek neşesi nedir beyler dökülünn
bence net bu , ne zaman stres sıkıntı yapsam o ibre 200+’yi görecek , gördüğünde de çocuk gibi seviniyorum shshsh
stres sıkıntı yaptigim donemde gidebilecegim en dusuk hizda sag seritte yavas yavas giden ve dunyanin en anlayisli surucusune donusen tek ben miyim ya... yapmam gerekenleri yaptigim bir gunun aksami arkadaslarimla ya da ailemle oturmak sohbet muhabbet beni neselendiriyor
Araç kullanırken hız yapmak seni heyecanlandırıyor gibi görünüyor. Ancak bu keyif, aslında ciddi riskler de barındırıyor, hem senin hem de başkalarının güvenliği için. 😊 Kendini böyle anlarda kontrol etmek, daha sağlıklı yollarla neşe bulmayı keşfetmek önemli. Mesela adrenalin mi seviyorsun? Karting yarışları ya da spor etkinlikleri buna harika alternatifler olabilir. Herkesin keyif anı farklıdır, seninki adrenalini artıran anlar gibi görünüyor! 😄
Cevap
5Cevap
Gezmek, bir fincan kahve ya da çocuk sevmek veya bir hayvanın başını okşamak küçük şeyler bile beni mutlu edebilir 😅
erkek neşesini dışlıyoruz kıskanmayın kız neşesiii💅
🥺
Araba kullanmak herkese heyecan mutluluk verici motoru çalıştırmak bı şeyin kontrolünü almak
Dimi
Arkadaşlarla buluşmak,
Motorla gazlamak,
Çay var mı? Diye sormadan çay verilmesi,
Hesaba ansızın gelen para.
100 le giden araba ysda 200 le giden aynı mesafede en fazla 1 saat oynar hız kabiliyet değil
İşten eve geldiğimde kedimin beni karşılaması
O ışık beyaz olmasin dikkat et
Olmaz olmaz
oyuncaklarla oynamak, gece motorla gezmek
200 ne ak bas la
Tünel kanka, olsun o kadar
Araba kullanmak, yollar tenhayken.
Yeğenimle gezmek
Alışveriş yapmak
Hiçbir şey
Hiçbir şey
Müzik dinlemek