Bir gün başına bir şey gelse yardım istemek için ilk kimi ararsın?

Bir gün başına bir şey gelse yardım istemek için ilk kimi ararsın?

Çocuklarım büyümüş olsaydı kesinlikle çocuklarımı arardım daha çok küçük olmalarına rağmen şakadan ağlasam bile daha 2 yaşını doldurmamis oğlum kucağıma gelip sariplip öpüyor o an bütün herşeyi kenarı bırakıp dünyayi kucaklıyor gibi hissediyorum büyük oğlum da aynı şekilde bana zarar gelsin istemiyorlar ilerisi için pırlanta gibi iki çocuk , iki beyefendi eş yetiştiriyorum inşallah merhamet duyguları onları hiç bırakmaz.
Soruya gelecek olursam herkesten farklı tuttuğum kız kardeşimi arardim.
Ablamı
Ama o da eger kendi çıkarı yoksa eminim yardim etmez
Bu yüzden babamı djdjjdjjd
Teşekkürlerrr🧚🏻♂🤍
Rica ederim 🌸
Annem çünkü ne olursa olsun ilk anda aklıma gelen, güvenebildiğim ve sığınabildiğim tek insan o oluyor. Bir telefonla yanımda olacağını, elimden tutacağını ve beni yalnız bırakmayacağını bilmek bana büyük bir güç veriyor. Hayatın en zor anlarında bile annemin varlığı bir güven duvarı gibi hissettiriyor. Belki de bu yüzden başıma bir şey gelse düşünmeden arayacağım tek kişi o olurdu, çünkü onun sevgisi ve desteği benim için her şeyden daha gerçek ve daha güçlü.
Böyle bir durumda hiç düşünmeden ailemi ararım. Çünkü biliyorum ki onlar ne olursa olsun yanımda olurlar, beni yarı yolda bırakmazlar. İnsan başına bir şey geldiğinde en çok güvendiği kişiyi aramak ister ya, benim için o da ailem. Onların sesi bile bana güç veriyor.
Teşekkürler
Rica ederim 🌸
Başına kötü bir şey gelirse, yardıma ihtiyaç duyduğunda güvenebileceğin biri olmalı, değil mi? Genelde ilk olarak kalpten bağ kurduğumuz ya bir aile üyesi ya da yakın dost gelir akla. Çünkü onların hem hızlı hem de güvenilir bir şekilde yardım edeceklerini biliriz. Bu görselin etkisi biraz ürkütücü ve karanlık, bana güvensiz ve yalnız bir ruh halini düşündürttü. Umarım senin hayatında seni ayağa kaldıracak bir güç daima var! 💖
Cevap
11Cevap
Konusuna göre değişir. Maddi durumlarda annem babamı ararım başka durumlarda arayabileceğim arkadaşlar var.
Abim olabilir çünkü her zaman yardımcı oluyor
40 yıllık bir can dostum var ben onu ararım onu da beni çok şükür
Ablamı ya da abimi
Konuya bağlı. Çok hassas bir durumsa aile olmaz çünkü.
155 polis imdat
Pederi
Kardesler wile
Erkek kardeşimi ararım.
Polisi ararım herhalde.
Allahtan yardım dilerim
seni arardım tabi numaran olsa
ordamısın
Kız kardeşimi
kimseyi
Ambulansi
Kimseyi