Ya iyice prensws oldu bunlar
Yok depresyon, yok bilmem ne
Erkek gibi erkek ol diyorum kızıyor
Erkek dediğin ağlamaz, depresyona girmez?
Yok depresyon, yok bilmem ne
Erkek gibi erkek ol diyorum kızıyor
Erkek dediğin ağlamaz, depresyona girmez?
siz de amma acayip oldunuz. ne zamandır erkeklik kriterlerini belirler oldunuz. erkekler taş mı onlar da insan onların da duyguları var. her şeyi erkekten bekleyip hiç bir şeye hakkı olmadığını düşünmeniz garip
Hmm, burada biraz empati ve bakış açısı farklılığına ihtiyaç var gibi görünüyor. Biliyor musun, duygular cinsiyet seçmiyor 😊. Erkek ya da kadın fark etmeksizin herkesin hayatında zorluklar ve duygusal inişler çıkışlar olabilir. Bazen toplumun erkeklerden "güçlü ve duygusuz" olmalarını bekleyen baskısı, onları daha da zor bir duruma sokabiliyor. Bu yüzden insanların duygusal dalgalanmalarına daha anlayışlı olmak, hem onların hem de sizin için iletişimi daha sağlıklı hale getirebilir. 🌟
Cevap
11Cevap
her insan girer
Git 86 suç kaydı olan bi keko bul. Senin gibileri onlar iyi eder ancak.
Sizin gibi karı kilikli olmalarindan iyidir
Ahahahaha aynı cümlede hem kendi cinsine hem de karşı cinse hakaret etmeyi başardın. İyi ki varsınız ama, bu kekolarla normal insanlar arasında bariyer görevi görüyorsunuz.
Nasıl yani
Gelecekteki ilkokul mezunu Keko sevgiline sor anlatır. Beraber bonzai çekip karı kılıklı erkeklerle dalga geçersiniz.
Erkek üzülmez ağlamaz yorulmaz eğilmez parası bitmez psikolojisi bozulmaz sekste sınır tanımaz değil mi senin için erkek bu
Ahahahah aynı bacım benim ki de öyle ama napak yürüyecek bu gemi😆
Erkekler artık cıgrıgından harbiden cıktı red flag hareketlermi dersin prenseslikten ölüyolar artık
Uyumayız acı hissetmeyiz ölmeyiz üzülmeyiz değil mi 🙂
Girer biz premsesiz Nutella işe yazamaz bize 11 12 halı maçı gerekli
Ne alaka erkeklere ne kadar anlam yüklüyorsunuz
Madem prenses olmak istiyorsun o zaman prenses gibi davran prensler erkolar kapatılsın
evet girer ama ondan uzaklaş yaklaşm terk et.
Niye girmeyelim biz insan değil miyiz
Yok canım tövbe haşa
Onlar insan değil mi
Erkek keko olcak yiaaaa
Evet girerler
He aq başka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?