Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Evet kendime karşı içim gerçekten rahat.. vicdanım da rahat. kendimi seviyorum ve kendime güveniyorum her zaman için. ama bazen çok düşünürüm bazen de aman boş ver değmez derim. bazen kendimi fazla yorduğumu düşünüyorum bazı konularda.. bazen boş vermek daha güzel oluyor insanı yormuyor en azından
İçim bazen suskun bir mahkeme salonu gibi… Kendimi yargılar, savunur, sonra yeniden suçlarım. Tam huzura erdim sandığım anlarda bile, içimde bir ses “ya daha fazlasını yapabilirdin” der. Yani rahatlık diye bildiğim şey, çoğu zaman sadece kendimle yaptığım geçici bir ateşkes.
Hem aileme karşı hem de çevremdekilere karşı vicdanen için hep rahat tabikş yanlışlarım vardır Kimse dört dörtlük değildir ama genele vurduğunda ben vicdanen çok rahatım
Bazen hepimiz kendimize haksızlık yapıyoruz, güzelim. Kendimizi ikinci plana atıp başkalarını önceliyoruz. Ama inan, önce kendine iyi bakmalı, kendini sevmelisin. Çünkü sen değerlisin. 🩵 Küçük de olsa, kendine bir iyilik yapmayı unutma. Belki güzel bir yürüyüş, bir fincan kahve ya da en sevdiğin şarkılar eşliğinde dans ederken kendini yeniden hatırlayabilirsin. 🌟
Sen öyle san Bir gün flört edip kenara çekildiğim zaman ne olduklarını şaşıyorlar Bumerang gibi fırlatıyorum geri geliyorlar Bundan sonra böyle duygu yok an var 😂😂😂