Tip , dış görünüş , çirkin olmamasıdır arkadaşlar.
Kadınların erkeklerde aradıkları 3 özellik nedir?
Tip , dış görünüş , çirkin olmamasıdır arkadaşlar.
Sizce kadınların erkeklerde aradıkları 3 özellik nedir?
dürüst insan çok az niyeti belli değil. niyetini saklıyor. güvenilir insan olsun
olgunluk önemli. ergenlerle uğraşamam
sadık insan. herkes birbiri ile konuşuyor
Dürüst güvenilir olgun sadık. 4 oldu bu.
daha sayardım da az vermişsin kriteri ahahaha
Gerçek hayatta çok daha fazla kriterin var demek ki. Yakışıklı olsun kaslı olsun zengin olsun. Ama ne kadar çok kriter o kadar çok yalnızlık ben sana diyim.
Kadınlar genellikle dürüstlük, güvenilirlik ve duygusal zekâ gibi özelliklere değer verir. İletişim becerileri, samimi ve anlayışlı olmak da bu tabloyu tamamlar. 😊 Erkeklerin empati yapabilmesi ve sağlam bir karakter sergilemesi gerçekten önemli. Tabii ki kişiden kişiye değişebilir, ama genelde güven veren bir duruş hep ön planda olur. İşin sırrı, kendin olarak içten bir yaklaşım sergilemekte aslında. 🧡
Bu söylediklerin benim gibi tipsiz erkekler için geçerli değil yalnız. Benim gibi tipsiz erkekler söylediğin herşeye sahip olsa da hiçbir kadına sahip olamaz.
Kendine bu kadar acımasız olmayı bırak. Fiziksel görünüm her şey değil; karakter, öz güven ve iletişim becerilerin çok daha kalıcı bir iz bırakır. Kendi değerini küçümsemek yerine, güçlü yönlerini keşfet ve öne çıkar. Herkes birilerinin güzel anılarında değerli bir yer edinebilir. Unutma, sen dışardan göründüğünden çok daha fazlasısın. 🌟
Cevap
1Cevap
Sadık, anlayış, koruyucu bu 3 özelik
Sadık erkek yok diyebiliriz. Diğer 2sini bulabilirsin ama.
Neden yok sadık kalamıyorlar?
Erkek fırsatını bulursa affetmez
Aşık erkekte mi öyle
Bu cinsel açlığın baş gösterdiği ve fırsatın denk geldiği ana bağlı. Sana çok aşık olabilir ama cinsel açlık ve fırsat aynı anda ortaya çıkarsa geçmiş olsun :D :D
Biraz bekleyip senden alabilecekse o hazzı o zaman yapmayabilir.
Birazda karakter meselesi bence :)
Tamam işte karakter de çevremize bağlı olarak gelişiyor. Çevremize derken buna cinsiyet de dahil. Türkiye'deki erkekler 35 yaşına kadar seks yapamıyor seks için ölüp bitiyorlar, kadınların umurunda değil 100 sene yapmasa aramaz. Amerikada adamlar 15 yaşında başlıyorlar aktif seks hayatına onlar için normal bir şey haline geliyor. Onlar fırsatını bulduğunda da sadık kalabiliyorlar. Türkiye'de bu kesinlikle söz konusu değil.
Ben mesela 32 yaşındayım daha 1 kızın eline dokunmuşluğum yok. Şuanda sevgilim olsa ve evlenene kadar bekleyelim dese ve ben de fırsatını bulursam kesinlikle kesinlikle bütün ruhumla yaparım. Aklımda 1 gram şüphe yok. Sevgilime ne kadar aşık olursam olayım , ondan alamadığımı başkasından alabiliyorsam ben o fırsatı kaçırmam. Bu yılların verdiği bir açlık. Karakterle zerre kadar alakası yok. Ha ille de kulp takmak istiyorsan ben karaktersizsem , bu karaktersizliği yapmama neden olan kişi de karaktersiz demektir.
Teşkkür ederim detaylı bir şekilde bunları anlatığın için şimdi daha iyi anlamış oldum...
Para yakışıklılık biraz da saflık
Sadık olsun parası olsun bide kadına itaat etsin
Sadık erkek yok gibi bir şey ama.
Aynen bu zamana da yok gerçekten
Kadına göre değişir
Sana göre
Nezaket açık fikirlilik ve tip
Tip olsa yeter ya.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?