Hayatta nelerden korktuğumuzu veya neden korktuğumuzu açıklayalım, beraber çözüm bulalım, üstünden gelip o korkulardan kurtulalım.
Hadi arkadaşlar tartışalım bayanlar erkekler, hadi ama;)
Hadi arkadaşlar tartışalım bayanlar erkekler, hadi ama;)
belli bir korkum yok sanırım.
klasik normal korkular
şu diyebileceğim spesifik birşey yok sanki
yada daha fark edemedim.
Sevdiklerimi kaybetmekten. Fakat Hay'dan geldik Hu'ya gideceğiz! link Lütfen arayarak soru açalım.
Sevdiklerimi kaybetmekten korkarım ve yanlış anlaşılmaktan ..
ben en çok duygularımın incitilmesinden korkarm..
burcu ablama katılıyorum
Cevap
11Cevap
tecavuze ugramaktan çok korkarım... Sevdıkelrıme zarar gelmesınden korkakrımm.. kedıilerden ve haşeratdan korkarım..
En ilginc korkular seninkiymis gurucum
krkularımda bana benzedı :))
kedilerden neden
kedılere guvenmıyorum hıç.. Cıdden kedıden urkuyorum..
Sigaraya yeniden başlamaktan ve ayak serçe parmağımı kapı kenarı, koltuk ayağına falan çarpmaktan
psikologsun heralde :)))) kapalı yerde kalmaktan korkarım... hadi çözüm bul... :)
çok güzel cevap... bütün korkularım geçti :)))
en çok pampişlerden ve hilalden korkuyorum gelecek nesillerden korkum var:(Düşünsenize nihat evlense hilal cebeci evlense neler doğar.
Böcek kolekssiyonum var . ama kara fatma görünce tüylerim diken diken oluyor. kusma ihtiyacı hissediyorum. ama başka böceklere karşı bir alerjım yada korkum yok.
geleceğimden aldatılmaktan ve sevdıgımı kaybetmekten çok korkuyorum ve bu sansızlıkla hepsi benı bulur emınım
Bütün korktuklarım başıma geldi artık hiç bişeyden korkmuyorum..:=))
İftiradan, sevdiklerimi kaybetmekten ve mutsuz olmaktan.. ama tabi ki en çok Allah'tan korkarım :) onunda bir çaresi olduğunu sanmıyorum :)
Ramazan ayında çalan davul'dan. Saçma biliyorum ama küçüklüğüm den beri tek korkum bu diyebilirim.
Allah dışında pek öyle bişeyden korktuğum yok ama çok ilginçtir yılandan falan asla korkmam ama arıdan nedense birazcık korkarım
benim yükseklik korkum var, mesela 4. kat dahi olsa balkon demirlerine yaklaşamıyorum bile. ama şöyle de bi tezat var uçaktan korkmuyorum hiçç
Sevdiklerimi kaybetmekten ve ruhani yaratıklardan korkarım. Küçük düşmektende.
aldatılmaktan sevgilimin başkasıyla beraber olmasından...
ameliyat olmaktan ve işkence görmekten korkarım.
Aşırı güç ve para kazanıp azıtmaktan korkarım...
sürüngen hayvanlardan ve kaçırılmaktan
Yilandan korkmam yalandan korktugum kadar
vay:) dogru bır söz..
Yok tam tersi olacakti ben yilandan daha fazla korkarim
İdare edeceksin artik klasik mlasik elimde bu kalmisti :)
Cahillik den ve cahiller den korkarım.
Vahşi bir şekilde öldürülmekten korkarım.
göremediğim duyamadığım şeylerden çokk
en korktugum sey aılemı kaybetmek
Yaşlanmaktan ve ailemin ölmesinden
korksak ne olacak ölüp gidilecek işte :s
hic bir seyden
"Ben hiç bir şey den korkmam" ve "Bir şey olmaz" Hep insanların son sözleri olmuştur. :)
yanlış anlaşılmaktan
karanlıktan, köpeklerden ve böceklerden
enteresan ama hamile kalmak gibi bir fobim var
buun için yapılacaklar var biliyorum. Ama bahsettiğim fobi olunca istediğin önlemi al böyle bir korku var mantıksız ama var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar