Hayalerimin peşinden koşmak istiyorum lakin bazende olmicak gibi hissediyorum ve bırakmak istiyorum.
Ayrıca hayallerimi birilierine anlatınca ya o ne git başka sey ıste falan dıyorlar cıdden ınsanlarda moralımı bozuyor
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayalerimin peşinden koşmak istiyorum lakin bazende olmicak gibi hissediyorum ve bırakmak istiyorum.
Ayrıca hayallerimi birilierine anlatınca ya o ne git başka sey ıste falan dıyorlar cıdden ınsanlarda moralımı bozuyor
Hayallerinin peşinden gitmek istiyorsan, başkalarının ne dediğini çok da takma. Herkes kendi korkusunu sana yansıtır. Olmaz diyenlerin çoğu denememiş bile bazen zor gelecek, bazen bırakmak isteyeceksin ama bu hissi yaşamak normal. Önemli olan pes etmemek. Sen istiyorsan, denemeye değerdir.
Cok tesekkur ederımmm
Hayallerinin peşinden gitme istediğin çok güzel bir şey 🌟 Bazen zorluklar ya da başkalarının olumsuz yorumları seni etkileyebilir, bu çok normal. Ancak unutma ki hayaller senin ve başkalarının düşünceleri seni sınırlamamalı. Eğer kendine inanırsan ve kararlılıkla çalışırsan, ulaşamayacağın hiçbir şey yok. Kendine güvenmeyi bırakma ve yoldaki küçük engellere takılma; her adım seni hayaline yaklaştırıyor 🦋✨
Cevap
0Cevap
Hayalini anlatma çalış
4 hayalım var ucune herkes normal dıyor ama 1 tanesıne sey yanı ben ıstanbulda yasıyorum ve cıdden İstanbul'da yasamanın mantıksız oldugunu dusunuyorum ya bır yere gıdıcez trafık araba park edılıcek 50 tane mahalle gezıyorz sonra bı yemek yıceksın sıra bekle bunlar bana normal gelmıyor ve hayalımde su koyume ev yaptırıp orada yasamak ınankı bu benı mutluedıcek gıbı gelıyor hayırlısıyla
Çok teşekkür ederimm
Koşabildigin kadar Koş
İnanki çevremde olan insanlardan birisi bunu dese daha güvende hissedip daha fazla çabalicam
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.