Benim bugün uzun zamandır beklediğim bir şey sonuçlandıı
Dünyayı neden pembe görüyorum? ahshjsa
🥳🥰🍀
Dünyayı neden pembe görüyorum? ahshjsa
🥳🥰🍀

Yoğun bir dönemin sonunda küçük bir başarıyı kutladığım ve bunu en yakınlarımla paylaştığım andı o basit ama samimi sevinç günlerce içimde taşıdığım yorgunluğu aniden unutturdu..
Sonuçlanan şey umarım hayatında olumlu etkiler bırakır. Yakın zamanda mutlu eden bir şey olmadı ama olması muhtemeldir. 🍬☘️
Ne güzel
Teşekkür ederim şekeyyy ☘️🍬
Rica ederim 🙂
Bi arkadaşım benden bütün notları alıp kendisi notları atmamıştı bende buna kalbinin ekmeğini ye dedim yurtdisinda mutluluklar diye. Sonuç öğrendim ki gidememiş jzjzjzjz
Seda sayan dan sefaaam olsun sjsj
O denli bir şey yok en azından beklediklerimden olan yok… ama yiğenimin sevgisini bana düşkünlüğünü hissetmek oldukça iyi hissediyor onu es geçemem.
Senin bu coşkun buradan bile hissediliyor! 🍭🌸 Bir hayalin gerçekleşmiş resmen, kim havalara uçmaz ki? Pembe dünya moduna geçmen çok normal, çünkü mutluluk böyle anlarda zirveye çıkar. 🥳 Tüm bu enerjiyi doyasıya yaşa ve tadını çıkar. Hayatta bu duyguları hissetmek gibisi yok. 💃✨
Cevap
19Cevap
Sünnet fotolarını çekecem yeğenlerimin kdfj
Yazık bee
Çoktan oldular da :D fotikleri yok henüz
Küçük bir iyiliğin bana geri dönüşü 🙃
hiç bir şey..
Teyzemlerle yaptığım sohbet çok keyifliydi, susmak bilmeyip konuşmaktan dilim damağım kuruduğundan üst üste 5-6 bardak su içmem bile güzeldi djsjdj
Hangi konuyu konuştunuz bu kadar ya sjsh
1 senedir görüşmüyorduk 😄 Her konu valla
Allah mutlulugunu daim etsin. Ben oyle cok mutlu olacak bir durum yasamadim. Ama mutlu edenler var sagolsun.
İnşallah olur 🙂
Sanmiyorum ama tskler ☺️
Havalara uçacak kadar bişey olmuyor uzun zamandır valla bitiğim be
Kız neşesi aranıyor...
Hiçbir şey aww. İbana para geldi bildirimi geldiği için anlık mutlu oldum ama oe hirsiz khpe insanlar yüzünden borc ödeye ödeyece para kalmadı o yuzden mutluluktan ucamadimda.😡🤬
Uçcak kadar mutlu olmadım bayağıdır orta derece huzur var o da dakka başı gidiyor dünya da mı gidici acaba bazen sona gelmiş gibi hissediyor insan
Aslında her gün ben mutlu olmak için sebebim oluyor ama öyle son dönemlerde havalara uçuracak bir mutluluk yaşamadım
Allah mutlulugunuzu daim etsin. ins çok güzel haberler almaya devam edersiniz.
Teşekkürler
soruya da cevap vereyim. bak şimdi aklıma geldi 4. kattaki komşunun taşınma haberi 😂😂😂 tepem de evi başıma yikmadiklari kalmıştı.
Kendi markamı çıkartmak için sabırsızlanıyorum
Bana değer veren bir dost kazanmak havalara uçurdu.
Hiçbir şey ya.. uzun zamandır bir şey mutlu etmedi beni
kız torunum ile görüntülü sohbetim
eee 3 erkek evlattan sonra kız torun kraliçe oluyor elbette öncelik onun anası gelinim :D
Sınav sonucu geldi galiba 🤗
Yok ama ona benzer 🙃
Boğaziçi mezunu musunn
Ehliyeti tek seferde alırken :) daim olsun
Dosyayı yakmadan almaya da şükredebiliriz ya 🙃
❤️🌸
🍀💜
Bı tane yeni anahtarlık almıştım çok tatlıydi istiyordum bayagi o galibaa 🤭🤭
Yia çok şeker
Ne oldu kız anlatmazsan çeker fururum seni
Dün aldığım bir kararı uyguladım ve çok mutluyum.
Hatırlamıyorum öyle bir şey olmadı sanırım
5 posetlik alisveris yapmistim o
3 ay önceki şampiyonluk kutlamaları ⭐⭐⭐⭐⭐
Arkadaşlarımla sahilde maç izleme keyfi
gördüğüm dikkatimi çeken biriyle tanışmak
Gözün aydın
Teşekkür ederim
:)
Uzun zamandır o durumu yaşamıyorum
Ben uçurdum djd
Çabuk söyle nereye atandın 😝
Kahve 😂