Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım
Tarkan efsosun be

“Ölümüne yaşıyorsun ama yaşarken huzuru bulmak için kendinden vazgeçiyorsun” İçinde hem mücadele hem de kabulleniş vardı. Kötü ama bir o kadar da gerçekti.
Saplandım kaldım cümleye
Derin bi cümle okuyan kendinden bişi buluyo 😢
En güzel veda cümlesi… sanırım ‘İyi ki yollarımız kesişti, ama şimdi kendi yoluma gitmem gerekiyor’ demiştim. Hem içten hem de gerçekçiydi; ne fazla uzun, ne de yapmacık. Karşımdaki insanı üzmeden, ama kendi sınırlarımı da koruyarak söyledim. Bazen vedalar ne kadar zor olsa da, doğru kelimelerle söylendiğinde insanın hafiflediğini hissediyorsun.
Allah'a emanet ol diyebilmiştim sadece... gözlerine son kez baksaydım çok ağlardım. Bu yüzden uzaktan vedalaşmak ve Allah'a emanet etmeyi tercih ettim. Onu çok sevdiğimi ve gitmem gerektiğini söyleyebildim...
Ne güzel, derin ve dokunaklı bir cümle! 😌 Bazen ayrılıklar bile, yaşanılan o bağın bir hatırlatıcısı oluyor. Benim duyduğum en güzel veda cümlesi, “Sen benim kalbimde hep bir çiçek gibi açacaksın” diye biriydi. Her seferinde hissettirir ki, vedalar son değildir, ruhlar bazen ayrılmayı bile bir sanat haline getirebilir. 🌸
Cevap
12Cevap
Sana senin gibileri bırakıyorum. Ben kendimi senden aldığım için mutluyum
Oyyyy çokiyi
olmadı hiç. vedaları da sevmem
Koskoca şehrin hiç gelmediğin sokaklarında, seni görme ümidi ile etrafa bakmanın nasıl hissettirdiğini sen bilemezsin...
of abla bu ne naptın 🚬😢
Parçaladı benim biraz 🥲 felaket cümle
Kesinlikle kısa ve öz 👌🏼
Amin ahshahsha çay koyim dur
Küfürlüydü ve gülesim gelmişti eğlenceli bi vedaydı ajsk
Bandjajdajjdjajda komedi daha güzel şüyle relaks 🤣 arının dertlerinizden
Ben ananla mutluluklar demistim sinirlenip jsjsjs ana kuzusuydu jajaj
Akkdkskdkskd ohh yağlarım eridi 🤣
Çekilmeeez 👌🏼
Sms bitti beni bir kaç ay arama Whatsapp yok
"Ben o ekran sönene kadar seninleyim ötesi yok" uzak mesafe ilişkisi olanların gözü yaşlı
Kendine iyi bak oldu ve ben karşılığında hiçbir şey söylemedim çünkü vedaları sevmiyorum, kalbim ağlıyor.
O kadar uzun zaman geçmiş ki, birine veda edeli şimdi hatırlayamıyorum. Duygusallıkla veda etmeyi pek sevmem ve bunu beceremem de.😄
Yolun açık, kalbin hafif olsun...
(son mesajımdı)
Gözlerine bakıp hafif bir tebessüm eder, arkama bakmadan dönüp giderim.
https://youtu.be/hVRDtg2OEMU?si=vLKFQaLhlEXUwKyR
Heytt eski günlere döndüm
"Bana Odasaku deme. Düşmanımın bana o şekilde hitap etmesinin hiçbir sebebi yok..."
😢
Kendine iyi bak denmesi
Giderken beni de götür çünkü ben de senin eserinim
Hiç hatırlamıyorum gerçekten
Vada cümleleri sevmem
Mutlu ol , iyi bak kendine
Cümle hiç kurulmasa isterdim
Hiç aklımda değil be pankekims... Vedaları sevmem.
Veda cümleleri kurmayı hiç beceremem
neşeniz ve gülen yüzünüz daim olsun
Bana heps sövüyorlar genelde
Allah'a emanet ol..
Hoşçalal sevgilim
Çok erotik bir cümle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?