teşekkürler
En fazla kaç gün uyumadınız?
teşekkürler
3 gün kadar uyumadım. Ama Ankara meclise gittiğim zaman üçüncü gün 15 dakika kadar bekleme salonunda uyuya kalmıştım. Yani eğer o 15 dakikayı uykudan sayarsak minimum 60 saat uyumadım. Eve gittiğimde ikindi 3te uyuyup diğer gün 4te uyandım.
zormuş gerçekten kardeşim
Bütün bedenimin kilosunu ağırlık olarak yaşıyorum hissi vardı. Zordu gerçekten
2 hafta boyunca günde sadece 3 saat şu anda da farklı değil pislik bir adam oldum çıktım kader utansın of ulan of melankoliye bağladım sabah sabah iç güzel kardeşim iç güzelleş sen de. :D
abi ben hiç uyumadım ve sınav zamanıda 5 gün boyunca 5 saatlik uykuyla duruyorum :D
o kadar dayanılmıyo be:/ ben bı kere hastande kaldım bırının yanında vallla o uyumadı ben uyudum :D
yazık o hastaya :D
napıyım o yatıyodu yatagında uzanıpp ohhhh :) bende koltukta oturup beklıcem mı valla o koltuk bıle kuş tuyu yatak gıbı geldıı :D
bilirim o duyguyu :D
oyle ıste :)
geçmiş olsun :)
tekkur ettım :)
rica ettim :)
Cevap
19Cevap
Askerde yüzbaşım 4 gün uyutmamıştı beni denetleme var diye. Ama ne yalan diyim hayatımın en berbat en kötü en isyan dolu 4 günüydü. Allah düşmanıma yaşatmasın...
çok geçmiş olsun abi
ben uyumadım hiç dündn beri uyku düzenim bozuldu düzeltmeye çalışıyorum :D
74 saat aralıksız uyanık kaldım. Eski iş yerimde önemli bir fuar projesi için ekiple birlikte var gücümüzle çalıştı. Ama eve dönüş yolunda herkes uyuya kalmıştı
çok zormuş gerçekten 3 gün bayılır insan
60 saat uyumadım demiören avm de Saturn mağazasının açılışını yetiştirebilmek için :)
demirören avm ye gittim çok büyük gerçekten hak veriyorum kardeşim :)
Awmden ziyade bizim teslim ettiğimiz magaza sadece kendi bünyesinde 4 katlı :)
maşallah :D
Ama artık çalışırlen uyıyacak dereceye geldim en sonunda da düşüp bir yete sızmışım :)
Takip etmek ile uğraşmadım genelde uyumayı pek sevmem 48 saat civarı vardır herhalde
teşekkürler
3,5 gun :)) bir sure sonra hicbisey dusunemiyosun, sohbet ediyosun verdigin cevaplarin konuyla alakası yok oyle devam ediyo iste :)
aynen resmen soyutlarnıyor insan dünyadan :)
Ya zaten 11 12 gun filan dayanıyomussun en fazla
Ya en fazla hic uyumadan 29 saat falan
peki sebebi neydi?
geçmiş olsun
3 gün kahverlerle savaşa savaşa
niye peki kardeşim
Antreman yapıyorduk sıkı çalışmak gerekiyordu
Neredeyse 1 hafta 3 4 saatlik uykularlan durmustum
bendede öyle oldu birkez
Wifi varsa 3 gün te kadar yolu var 😄😄
sonrası ölüm :D
24 saat veya daha fazla
peki sebebi neydi hocam
36 saat
iyimiş
2 gün
sebebi neydi peki?
hasta bakmıştın mahallemizde bir amcamızı hastaneye kalfırmışlardı onla ilgilenmiştim üni. mezun olduğum zamana gelmişti onada gidemen vardır o işinde bir hayrı
aynen kader kısmet
kendine iyi bak dostum
teşekkürler sizde hocam
57 saat..
peki sebebi neydi
anladım
2 gün
uykusuzluk zor knk
5 gün dür uymuyorum
okadar dayanamaz insan
2 gün uyumadm en fazla. dds
2 gün uyumadım