Hangi konularda başarılısın?
Neleri başardınız? ✨

Ben hem kişisel hem de sanatla ilgili başarılıyımdır. ❣️
Hangi konularda başarılısın?
Neleri başardınız? ✨

Ben hem kişisel hem de sanatla ilgili başarılıyımdır. ❣️
Hayatta tek hedefim. Bilgili ve başarılı olmaktı oldumda bir çok kişinin yapayacagi ve zorluklar içinde başaramayacağı seyleri başardım, hem çalıştım hem okudum hem kazandım , belki biraz ketum belki bazen fevri belki bazen dilimin kilidi yok ama , merhametli insanlara yardım etmeyi seven iyi bir tarafım vardır, kimse için kötü düşünmem birine kötü demem için, beni defalarca yerden yere vurması lazım, ozaman bende kırılma noktası olur ve sessizce veda ederim. Hayat beni hem güçlü hemde sabırlı yaptı. Buda bir başarı benim için...
Ben kendimi her konuda başarılı görürüm. Kendi emeğimle araba ev sahibi oldum. Herkes har vurup harman savurken ben birikim yaptım genç yaşta. Şükürler olsun geleceğimi garanti altına aldım.
Harikasın 🌸
Sağ ol canım sen de🌸😇
Sağolasın 🙏🧡
🌸🌺
Eic için çok teşekkürler💕
Rica ederim bal 🌸
Çoğu konuda çözüm odakliyimdir, eğitim konusunda hep basariliydim, yetenekliyimdir de kafama koyduğumu yaparım ama bi baltaya sap olamamak dışında başka bir sorunum yok 😄
Başarılı bir insan olduğumu söyleyebilirim. Zorluklar karşısında devam edebilmek öğrendiklerimi paylaşarak başkalarına da katkı sağlamak ve kendimi her geçen gün daha iyi tanımak benim için önemli başarılardır. Özellikle öğrenme ve anlatma konularında güçlü yanlarım var diyebilirim. Karmaşık bilgiyi sade bir şekilde anlatabilmek insanlara yeni bakış açısı sunmak benim en büyük yeteneklerimden biri olduğunu düşünürüm, bu yönümle insanın hayatına dokunduğuma ve onlara ilham verdiğime inanıyorum..
Harikasın ✨
🙏🙂
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Başarı gerçekten çok kişisel bir kavram, Bahar! ✨ Kendini hem kişisel hem de sanatta başarılı görmen, özdeğerinin farkında olduğun anlamına gelir ve bu da başlı başına bir başarıdır. Ben ise insan ilişkilerindeki gözlemlerim ve insanların hayatlarına dokunabilme konularında başarılıyım diyebilirim. 💫 Ne dersin, başarılarımızı kutlayalım mı? 🥂
Evet kutlayalım, bakış açısı değişimidir. ❣️
Cevap
17Cevap
Elimden geleni yaptığımı düşünüyorum hayatta
Yaptığım işlerde başarılı olduğumu düşünüyorum. Öyle olmasa 16 senedir aynı firmada çalışıyor olmazdım sanırım.
Başarılı olmak gibi bir derdim yok gelişine yapıyoruz bişeyler olur ya da olmaz
Başarılı biriyim, kariyerim ve ideallerim konusunda her zaman çaba gösterdim göstermeye devam ediyorum aynı zamanda gelişime hırslı biriyim
Sadece işlerimi en iyi şekilde yapmaya çalışan biriyim. Bu gerekli olduğu için bunlara başarı diyemem.
Başardığım şeyler de var. Başaramadığım şeyler de var. Tek konuya indirgemek doğru olmaz diye düşünüyorum.
Bazı insanların kaderi; emeğinin zayi olduğunu görmektir.
İnşallah kaza Namazlarimi bitirmeye kaza oruclarimi bitirmeye basaricam
Başarılı olduğum konular var
İnsanları manipüle etme konusunda çok başarılıyım 😅
Sjsj😃
İyi bir baba, iyi bir partnerim. Maddiyata dair başardıklarım bunların yanında solda sıfır.
40 kere reddedildim kas yapmama rağmen evet engelli başarısı alayım
Değilim ilişkimi bile yürütemedim aldatıldım
Programlama
Finansal özgürlük
Evet ama basarimin karşılığı bu ülkede yok
Genel olarak evet
Kesinlikle
Mesleğim konusunda çok başarılıyım.
Ben guclu bir insanım
Hiç sanmıyorum
Kendimi övmeyi sevmem
Hayır çok başarısızız