..
'Her şeyi zamana bıraktık. Zamanımız var mı bilmeden.."

..
'Her şeyi zamana bıraktık. Zamanımız var mı bilmeden.."

“Zamanı durdurmak” aslında hepimizin içinde gizli bir özlemdir. Çünkü bazı anlar vardır; insan ister ki hiç bitmesin, hep o duygu içinde kalsın. Bazen bu bir dost sohbetinde, bazen sevdiğin birinin gözlerinin içine bakarken, bazen de tek başına gün batımına karşı otururken olur.“Her şeyi zamana bıraktık, ama zamanımız var mı bilmeden…” cümlesi de çok çarpıcı. Çünkü gerçekten kimsenin garantisi yok. Yarın var mı bilmiyoruz, o yüzden kıymetini bilmek çok önemli. Belki de zamanı durdurmak dediğimiz şey, aslında anda kalmak; o anı fark ederek, içimize işleyerek yaşamak.
O güzel bir anı yaşamayı dilemek kadar insanı hem düşündürüp hem hüzünlendiren bir seçenek... 🌿 Böyle bir yerde, mesela deniz kenarında dalgaların sesiyle, sevdiğin biriyle zamanı durdurmak inanılmaz olurdu. Hislerin karşılıklıysa, anın anlamı daha da derinleşir. Her şey bir dakikalık huzurda saklanabiliyor bazen, değil mi? 💙
Cevap
2Cevap
Zamanı şu an olduğu gibi ailemin yanında durdurmak isterdim. Ama durmuyor burdayken daha çabuk zaman geçiyor..
Anlasıldıgım ve anladığım biriyle 🙂
Henüz zamanı durdurmak isteyecek kadar derin bir şeyler yaşamadım ki ben.. Durdurmak isteyeceğim anı ancak hayal edebilirim şimdilik jdjf
Derinliği yaşarken iyi ancak, sonrada aynı derinlikte ayrılık boğucu:)
Ayrılığı düşünmüyoruz o anda niye ayrılalım 😀
Her derin ilişki bir gün son buluyor:)
Bu umutsuz konuşmayı benim yapmam gerekirdi sen aşka inanan taraf değil miydin?😀
Ben inanıyorum zaten ondan sorun yok. Ben bunları bile bile aşksa adı seve seve giderim. Bunları dedim diye kendimi dizginlemem.
Dümdüz giderim. Ben sadece sırası geldi diye olacak olanları söyledim. Gerisi umurumda değil diyebilirim:)
Biteceğini bildiğin bir şeye başlamak ve ona “inanmak” bile bile lades değil mi?
Tecrübelendikçe kafana takmıyorsun, böylesi daha rahat..
Bilemedim Lion bey aşk denilen şeyi kafaya takmak gerekir biteceğine inanmamak gerekir diye düşünüyor-dum üzerine düşünmem lazım yeniden demek ki 😇
Birde ana odaklanmak lazım tabi. Yoksa öyle olacak böyle olacak diye aklımda tutmuyorum. Sadece yeri geldi diye yazdım. Anı yaşamak hepsinden değerli:)
Bende tamamen andayım, tek bu konuda hemfikiriz sanırım 😂
Evet öyle görünüyor 😄
Çıkar belki daha jfjdjd
Çıkmazsa da sorun yok, zıt insan daha iyi:)
Aaa neden daha iyi? 😀
Bunları bulmak yazmaktan daha kolay geldi:)
Karakteri sizinle tamamen zıt olan bir insanla anlaşabilir misiniz? ↗
Size benzeyen birinden mi yoksa size zıt birinden mi hoşlanırsınız? ↗
Gayet anlaşılır oldu.. Bunları bulman umarım uzun sürmedi ya 😀
Yani bu bakış açısı mantıklı sevdim ama anlaşma konusu ne kadar sağlıklı olabilir bilemiyorum 😅
Bunları bulmanın çok kısa yolu var:) Anlaşma daha kolay oluyor
Aa onu ben bilmiyorum ki 😀 ihtiyacım olduğunda sorarım sana, sende yardımcı olursun diye düşünüyorum 😂
E iyi madem dediklerini yazdım bi kenara 😇
İnşallah yardımcı oluruz:) Mesela profli gizli olanların aslında boşuna gizlediğini söyleyebilirim. Sadece görünmeyen şeyin kiminle takipleştiği.
Yanlışın var, yok mu? Bir çok şey görünmüyor, tek takip listesi değil 😀
Tek görünen 24 saati geçmemiş olan sorularım değil mi yaa?
Hayır her şey, iste örnek:)
Soner Sarıkabadayı'nın kaleminden çıkmış en iyi şarkısı hangisidir? ↗
Bu beni ürkütür jsfhd o zaman sormalıyım nasıl görüyorsun her şeyi nedir sırrı? 😀
Sırrı versem bütün merakın biter, gizem biter😄
Merak ettiğim için bitmesini istememde doğal bence 😂 Söyler misin acaba lütfen jdjs
Bir kaç ay daha merak et:)
Neden bir kaç ay? Ondan sonra nerden öğreneceğim ya 😣
Selinawoman site:kizlarsoruyor. com
Google'a arama motoruna yapıştırır mısın
Günaydın bana 🤣
Bu sırrı paylaştığın için teşekkür ederim kii😇
Günaydın, rica ediyorum:))
Zorla söylettirdim gibi olmuş jdjd fazla ısrar edip bıktırmışım, pardon 😂 O zaman iyi geceler 😀
Hayır ben sadece meraklandırmak istedim iyice. Ancak sonra düşündüm kafaya takacak şimdi diyerek vazgeçtim:)
İyice meraklandım ve taktım kafayada o soruyu lakin onun dışında günlük bir cevap yazmana takıldım, aktifliğin göz yaşartıyor 😂
Çok giremiyorum maalesef, aslında buraya az girmek daha iyi diyebilirim:)
Hangi açıdan daha iyi?😀
Buraya dah çok zaman bağlamamış olmak açısından diyelim:)
Kötü bir yer mi burası niye öyle diyon ya 😂
Hayır kötü bir yer değil. Bağımlı hale gelmediği sürece gayet makul bir yer. Önemli olan içeride kaybolmamak, kendin olmak. Ve burasını sosyal medya niyetine kullanmak. Kısaca ne amaçla kullandığına bağlı diyelim..
Doğru diyorsun tabi, mesela ben fenomen olmak istiyorum 😂 Umarım bağımlı olmam henüz bağımlı olmadıysam jdjd sen söyle gördüğün kadarı ile bağımlıymışım gibi bir izlenim veriyor muyum?🫢
Açıkçası ne kadar takılıyorsun bilgim yok. Bunun üzerine yorum yapamam:)
Ne zamandır fenomen olmaya çalışıyorsun?
Gizli profile hakimsin diye düşündüğümden 😂 ama yoruma hızlı cevap veriyor olmam bile değerlendirilebilir sanki jfjdj
1,5 ay oldu sanırım yaa olmuyor olamıyorum ama 😂
Profilini bir açsana bakayım sonra kapatırsın, eksik olan bir şey var kesin:)
O zor iş şu an 😂 50-60 istek var orada ama kabul etmek istemiyorum şimdi ve tek tek silsem uzun sürer gece gece yapamam 🥲
Ne gibi bir eksik olabilir kii? Soru sorup cevap veriyorum hatta 2 kerede cevapların efendisi oldum daha ne olması gerekiyor 🥲
Açıkçası görmeden eksik nedir bilemem. Ama her şey tam ise, demek ki daha zamanı gelmemiş muhtemelen. Daha fazla çabanı görmek istiyor olabilirler. Burada önemli istikrarla devam etmen. Özellikle kişilik karakter etiketi ise en zor olan etiket. Yani biraz daha çaba + istikrar..
Evet o etikette olmak istiyorum ama olamıyorum.. Söylenildiği gibi kolay değilmiş bu işler ya 😀 Pes etmeye yakınım ama bakalım..
Pes etme devam et. Birde yönetime bildirmek lazımdı.
Bildirdim 2 kere.. Bundan sonrası nasip 🥳
Hayırlısı olsun 🙂
Amiiin
Durdurmak değil sonuna kadar yaşamak isterim o zamanı... Durdurmak ölümden farksız, onu yaşayamadıktan sonra yan yana olmanın pek de hükmü yok gibi...
Resmini yırttırtma bana:)
Yenilerini eklemek tercihim... Yok öyle yakmalar yırtmalar 😋💖
Yakmadan duramayan biriyim ben:)
Başından beri farkındayım da ateşini doğru yöne yönelttiğin için keyfim yerinde 😌🙃
Yazacak bir şey bırakmadın:))
O zaman sen yakmaya devam et ben yazarım 😌
Başka şansım yok zaten belli ki:)
Üstüne bastın 😂
:))
Zamanı kendimle deniz kenarında durdurmak isterdim..
Zamanı durdurabilsek yeter illa birisi olmasına gerek yok
Aksın gitsin. Vakit kaybedecek kadar zengin değilim.
Öyle biri yok şu an için
Ailemle❤️
Hiç öyle düşünmedim
Kimseyle
Aksın durmasın
Onunla tam şu an yanımda
Geri almak isterdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?