Ben asla hazır hissetmiyorum. Çevremde evlenip mutlu çiftler var ama mutsuzlar da var. Çok büyük sorumluluk ben bunu düşündükçe bile yapamam ki diyorum. Siz nasıl evlendiniz ya nasıl karar verdiniz o sorumluluğa çok zor değil mi?🙄

Ben asla hazır hissetmiyorum. Çevremde evlenip mutlu çiftler var ama mutsuzlar da var. Çok büyük sorumluluk ben bunu düşündükçe bile yapamam ki diyorum. Siz nasıl evlendiniz ya nasıl karar verdiniz o sorumluluğa çok zor değil mi?🙄

Evlilik mantıklı bir hareket değil hele ki bu ekonomide mutlu görünenler de sadece rol yapıyorlardır mutlu evlilik diye bir şey yok en fazla bir taraf diğer tarafa fazla tahammül edip alttan alıyordur o kadar.
Hayatımız başlı başına bir risk aslında.. yaşadığımız her an bir risk içindeyiz.. evde oturmak bir risk, çalışmak bir risk, ne yaparsak yapalım her an her saniye bir risk ihtimali var. Fakat bu bizi çalışmaktan alıkoymuyor değil mi? Hepimiz kendi hayatımızı bir çeşit yaşıyoruz..
Tedirginliğinizde haklısınız, evlilikte bir risk, çocuk yapmak da.
Yapılanların tamamı riske göğüs germek, her türlü zorluğa dayanırım katlanırım demek.. bu bir cesarettir aslında hem de büyük bir cesaret.. olmadı boşanırım olmadı şöyle yaparım olmadı böyle yaparım demek bile baştan düşünülmüş bir risktir.
İnsan sevip, sevildiği zaman her türlü riski göze alıyor ve hayatın akışına bırakıyor kendisini. Denize dalmak gibi az sonra dalganın çok büyük geleceğini düşünmeden dalıyoruz değil mi? Cesaretimiz olduğu için denize girebiliyoruz..
Gerçekten de büyük cesaret bakalım ben de zamana bıraktım belki bir gün cesaret edebilirim ya da kararımı değiştiren birisi çıkar karşıma 🥹🥹
2. ihtimal (fikrini değiştirten kişi) cesaret getiriyor insana.. riske hatırlıyorsun hiç düşünmeden..🤭
⭐--<☺️
Mesele evlilik değil ayrı eve de çıksam kendi başımın çaresine bakarım. Bir diğer mesele kendimi tanıyorum ne sevip ne sevmiyorum farkındayım. Böyle olunca da hazır oluyorsun.
Evlilik gelip hazır mısın diye sorduğunda 😅
😂 hazırsın o zaman
Evlilik gerçekten büyük bir sorumluluk ve hayatta alınan en önemli kararlardan biri. 🌸 Öncelikle, hazır hissetmemen çok doğal. Çünkü bu, sadece birine duyulan sevgiyle değil aynı zamanda ortak olarak bir geleceği inşa edebilme fikriyle de ilgilidir.
Kendi hayatındaki önceliklerini, beklentilerini ve korkularını düşünüp buna göre hareket etmen gerekiyor. Birini bulduğun zaman, onunla birlikte güçlü bir ekip olabileceğinize inanıyorsan, işte o zaman her şey daha anlamlı gelmeye başlıyor. Zamanla olgunlaşan bir süreç aslında. Kendini zorunlu hissetmek yerine, senin için doğruysa o zamanı fark edersin. 🤍
Cevap
15Cevap
Param olsa direk evlenirim. hazır olunacak bir şey yok.
🤦🏼♀️ hep beraber para toplayıp sana düğün yapalım 😂
Allah razı olsun sdfsdf
O gücü sorumluluğu kendimde görüyorum. Sorumluluk beni korkutmuyor yapabileceğime inanıyorum bu şekilde hazır olduğumu biliyorum.
Hazır hissetmediğim zamanlarda bu sorumluluğu göze alamıyordum mesela. Şimdi korkusuzca göze almam ve kendime güvenmem hazır olduğumu gösteriyor..
Beynini kullan hauat paylas sonra bir süre beraber yaşa ve karar ver
Beni gönderin şu an ben evlenirim mesela. Azıcık da empati ve saygı olsun yeter. YETER BENİ EVERİN USANDIM.
🤦🏼♀️😂
Son 1-2 yıldır hazır hissediyorum ama tamamen doğru bir insan olmalı çünkü bir defa evlenmek istiyorum
Hazır hissedilmiyor zaten bir anda katakulleye geliyorsun bir bakmışsın nikah masasındasın 😂
birileri pişmanlık moduna girmiş dikkat etseydin katakulleye gelmeseydin 😂
Geldim maalesef de boşandım neyseki pişmanlığım uzun sürmedi 😂
Böyle daha zor ilki pişmanlıkla bu adam nasıl tekrar güvenip evlenecek , zor ya gerçekten çok zor 🤦🏼♀️
Evlilik mi o da ne hafızamdan sildim tamamen öyle kavramları 😂
2 paket yaş mamaya , korkunu yenmene yardımcı olurum 😼😂
Pissst pisst git buradan 😂
Ya hayııır ben kedileri çok seviyorum ama onlar böyle uygulamalarda gezemiyorlar , telefon sevmiyorlar ben öyle kedileri seviyorum 😂
Ya mırrrrrlama lucia mırrlama😂
🤦🏼♀️
Aşık olursam, aşık olduğum kadınla anlaşırım. "Evleneceksek, ilk 5-6 yıl çocuk yok, bol bol ülke gezeceğiz." derim. Kabul ederse, okay. Etmezse bekar bekar devam hahahah😂
Aslinda hissediyorum, ama aday yok
Umarım adayda çıkar da senin düğünüde yaparız 😂
Benim gibi 20'ye varmadan evlenirsen bunları düşünmeye vaktin olmuyor 🤣
🙄🙄🙄 nasıllll 😂 peki nasıl şu an her şey umduğun gibi mi zor olmadı mı 🙄🙄
Valla doğrusu umduğumdan iyi. Ama yürütemeyen yakınlarım da oldu. Şans işi biraz.
Hazır değilim ki sjdjd
🤦🏼♀️😂
Ama ani karar verip evlencem ben net sjdjs
😂 işte öyle yapıp pişman olanlarda var çok riskli bir şey evlilik ya sen cesaretlisin sen yaparsın
Haha ben bi kredi çekip evlenip geliyim o zaman sjsjjd
Aramızda para toplayıp seni de evlendiririz ya 😂
Allah razı olsun ya ben bu iyilikle nasıl baş edebilriim sjsjs
😂
Ben hazır hissetmiyorum
Ben daha kendime bakamıyorum
Düzgün aklı başında biri olursa çok rahat olur
Hissediyorlar ben de anlamadım
Maddi. manevi zor bence
Henüz değil
İki kere düşünün bir kere karar verin
Ben hissetmiyorum.