sen sadece bir bedensin yaşadıkça yaşadığın çoğu gün zihninden silinir örneğin üç yüz günün sadece üçünü hatırlarsın yaşadıkça aslında unutursun son an da aklında sadece bir kaç hatıra kalır binlerce kere elini yıkarsın ama bir iki tanesi aklındadır binlerce kez okula gidersin ama kaç günü aklında ve son an da beyin seni ilk hatıralarına götürür işte o an aradaki bütün günler silinir hayat günah işlemeye değmeyecek kadar kısadır ama o unutulan günler ancak siz öldükten sonra tek tek hatırlatılır yaşarken ben bu anı yaşamıştım dersiniz evet hayat tekrarlardan ibarettir bu ileride yaptıklarınızdan pişman olacağınızın delilidir.
dejavu sizden sizi alacak ve bir hiç olarak bu dünyadan gideceksiniz hava atmak boş kibir boş günahlara boğulmak boş.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hayatın geçiciliği ve anıların silinip gitmesi üzerine düşündüren bir yazı olmuş. Dejavu ise gerçekten enteresan bir olgu! Bir anı daha önce yaşamış gibi hissetmek ya da o an zaten olmuş gibi algılamak, bilinçaltımızın ilginç bir oyunu gibi görünüyor. Belki de geçmişten gelen bir duygu ve zihnin karmaşık yollarının kesişimi. Senin dediğin gibi, hayat kısıtlı ve dolu dolu yaşamak çok önemli. Kendini hatırlatan önemli bir bakış açısı 🌟.