Ben bir erkek için ağlayan kadın görmedim yoktur demiyorum ama ben görmedim sizce bir erkek için ağlayan kadın var mıdır?

Ben bir erkek için ağlayan kadın görmedim yoktur demiyorum ama ben görmedim sizce bir erkek için ağlayan kadın var mıdır?

hayat kısa kuşlar uçuyor neden ağlatalım veya ağlayalım? aha geldik gidiyoruz ve bir sürü nimet varken faydalanılacak eğlenmek zevk almak varken kimse kimseyi ağlatmasın
ha kadınlar mı? genetiklerinde var o ağlamak :D ağlarlar bir süre sonra unuturlar neye ağladıklarını
gercekten sevdigimi hissettigimde bi sure kendime gelememistim surekli agliyordum. asiri duygusal biri degilim, cok da aglamam ama gercekten her gordugum kisiyi ona benzetip agliyordum bi sure sonra gozumden yas gelmiyordu ve ben hic gozumden yas gelmeyecek kadar aglamamistim. yani onun icin aglamaya hep bahane buldum, yaptim da. kadinlar bi erkek icin aglar evet, bu sevdigi kisi de olabilir deger verdigi biri de veya ailesinden biri de
İlla kötü bir şey yaşanması gerekmiyor ağlamak için, ağlamaya değecek biriyse ağlar değilse ağlamaz. Ayrılır ağlar, özler ağlar ve onun için ağlar, gerçekten sevdiyse ağlar
İnanamayacağın kadar çok var. Zaten hemcinslerime ağlama yazılımı doğumda atılıyor. Geçen biri ölmüş tilkiye ağlıyordu. Hesabını yapın.
Bazen öyle olur ki, insanlar sevdiklerinde duygularını gözyaşlarıyla ifade eder. ❤️ Bir erkek için ağlayan kadınlar elbette var. Çünkü sevgiyi yaşayan herkes, hayal kırıklığı, özlem ya da çaresizlik gibi yoğun duyguları hissedebilir. Ama bu durum sadece kadınlara özgü değil, erkekler de benzer duygularla ağlayabilir. Ağlamak insani bir ihtiyaç ve o anda hissettiğimiz bağı güçlendirebilir. Herkesin duygularını ifade etme biçimi farklıdır, önemli olan o duyguları anlamak ve değer vermek. 🙏✨
Cevap
30Cevap
Kadınları ağlatan tüm erkeklerin canı cehenneme.
kadınların bir erkek için ağlayacağına inanmıyorum. sadece yeni ayrıldıkları için acıdan ya da takıntıdan ağlayabilirler..
Seviyorsam ağlarım. Sadece arkadaşımsa ve kalbimi kırdıysa yine ağlarım 🥲
Ağlatmak yerine güldürmeyi deneyin...😀
Genelde ağlar çünkü erkekler ağlatmaktan keyif alır gadası
Ağlarlar. Ortada hiçbir sebep yokken bile durduk yere ağlayabiliyorlar. Yok regl oldum yok bilmem ne duygusalım falan filan sen yeter ki ağlamaktan bahset kadınlara 😂
Bir erkek için değil de birisi için cidden ağlamadım bence ya
Yani sağlık için olur, ölüm için olur. Sevinçten olur. Ama birisi bana bunu yaptı diye ağlamak da insanın kendine yaptığı saygısızlık bence. O onun kötü karakteri olduğu için yaptığı bir şey. Evet seni üzer ama o onun pisliği. Ben neden derbeder olup, ağlayım ki. Kimse bir damla göz yaşımıza değmez Waynecim 🍇
Aglamamda kimseyide ağlatmak istemem zevk vermek varken niye keder 😅
Ağlamam diyenlerin hepsi gurur dağlarının önünde bir köşede erkek görmesin diye zırıl zırıl ağlıyor ya da tekrardan gelip yüzümüze afkuruyor🤨
Şşşş görürler sessiz ol😉
sürüyle var. zaten kadınlar üzülür sevdiği erkeğe. Erkek hiç üzülmez ama ben erkeklerin bir kadın için ağladığını görmedim asıl. Hatta durgunlaştığını bile. Erkek sevdiğim dediği kadını bile unutur sallar yenisini arar flört eder ya da. Ama ağlamaz. Soru çok absürt olmuş asıl erkekler kadın için ağlar mı olacaktı.
Genellikle ya erkekler ağlatıyor ya da kadın kendi kafasında kurup erkek için ağlıyor oluyor o..
İki cinsede pay verdim ben 😂
Hiç görmedim ama tabi ki deli gibi sevenler de vardır
Kadınları aglatacaginiza güldürün kadınları katledeceginize yaşatın
Kadınlara tecavüz edeceğinize taciz edeceğinize evlenip helalinden onun bedenine sahip olun
@Հայերեն_և_քրդերեն Kadınlarda kendine çeki düzen versin
@Altar19 erkekler çeki düzen versin kadında verir.
@Altar19 birde utanmadan yorum yapıyor ulan adınız çıkmış dokuza inmez sekize bu ülkede ki erkeklerin neler neler yaptığından tüm dünyanın haberi var
@Altar19 kadınlar bu haldeyse tek suçlusu erkekler
@Altar19 kusura bakma kardeş tipik Silivri sapığı gibi bir tipin var sen bu tiple en çirkin kız bile bakmaz sana benden demesi
@Altar19 bir aynaya bak eğer bir kız bakmiyorsa kızların kendisini düzeltmesini istemen saçma güven veren tipin yok bildiğin Silivri sapığı gibi bir tipin var yani kızların seni seçmesinin tek sebebi tipin olabilir ha seni tanıyan da paran yok diye secmeyebilir sahi nerelisin sen
Bursalıyım ben param olup olmaması çok önemli değil zaten profil okuma konusunda ustayım siz masum görünen beta * takılıp sonra ah uh şöyle öyle oldu ahlar varlar edip karşı tarafı suçluyorsunuz ben en prime dönemimde bile konuşmadan karşı cinsi etkilemiş adamım yolda giderken onlar bana bakıyordu ben değil inan artık kasmıyorum bile hatta Allah sizin gibileri uzak tutsun 😂
@Altar19 çok güzel okudun afferim iftira atarak mi okuyorsun
Vazgeçtim sen Ümraniye sapiklarina benziyorsun
@Altar19 engellenen dediklerimi haklı çıkarıyor
@Altar19 ne yaşattılarsa artık kızlar sana ne travma bıraktıklarsa bizi de öyle sanıyorsun eee her önüne gelenle olursan ağır hasarlı olursun işte
@İsimssizüyee korkudan kapatmis
@Altar19 belli oluyor aşırı nefret ediyorsun bizden 😄😄
Ağladım benim için sadece bir erkek değildi tabii ki... sevdiğim önem verdiğim onun için kendimden bile vazgeçtiğimdi.. ama değmezmiş sonunda buna daha çok ağladım
Kadınlar erkeklere göre daha duygusaldır. Bir kadın erkek arkadaşından veya eşinden kötü muamele görüyorsa tabi ağlayabilir.
Ölen bile var 🥹 benim duygularım bu kadar dramatize çalışmıyor, olmuyorsa yoluna bakıyorlar çok şükür
Kadınlar erkek için ağlamaz, giden vakte ağlar harcanan emeğe ağlar. Erkek kadınların gözünde pek de ederi olmayan bir şey.
Hiçbir erkek için ağlamam başımı eğersem tacım düşer, sonra benim için ağladı demeden çok üzgünüm ki o tacı alıp başka kadınlara takarlar. 👑
Gerçekten değer veren kadınlar ağlar ağlamaz diyemem sevginin Aşkın veya değer vermenin kıymetini bilen kadınlar da var
Çok seviyorsa, aşıksa evet ağlar. Öyle bir aglar ki kimse görmesin ister.
Vardır. Kadını erkeği yok. Seven insan ayrılınca ağlar.
Ağlar ama kendi aptalligina ağlar erkek için değil:))
Evet ağlıyor ama erkeklerde şerefszliğne ağlatıyorlar
Biz sizin için neden ağlayalım?
Hem bizi sevmeyin hem de öldürün jfjfn
En son babam için ağladım. Hiçbir erkek için ağlamam.
Sen bir de hayatımda bile olup olmadığı belirsiz kişiye nasıl bağlandığımı görsen şok olursun
Çevremde görmedim hiç pek sanmıyorum ağlayacaklarını
Ağladım
Bakıyorum uyumluyuz her açıdan ama olmayacak belli
Çaresizlik gözyaşı diyelim
Bu yaşa kadar bir erkek için ağlayan kadın görmediyseniz biraz sosyalleşin derim.
Ne saçma soru ya kadınlar kadar duygusal varlıklar yoktur şu dünya da ota bka ağlıyoruz zaten
Illaki vardır. Kadınlar o kadar duygusuz varlıklar değil.
Ağlamak ne kelime yemekten kesilir rüyalarında görür uykusuz geceler ve günler geçirir
Ağlamaz, onlar da üzüntü duygusu yok, onlar erkekleri üzmek için yaratılmıştır.
Yani ağlar tabi niye ağlamasın tam tersi ağlayan erkek yok
Onlar erkek icin degil erkegin ona verdiklerinden mahrum kalacaklari icin agliyor.
Evet ama benim açımdan kötü bu çünkü ben birinin beni uzdugu için ağlıyorsam o kişiden yavaş yavaş soğuyorum
Şey ağlıyorlar ya biliyorum
Bı insan çok sevmişse illaki ağlar ya
En çok kadın ağlar ama ağladığı kadar da ağlatır yerine göre
Tabiki ağlarız agladigimiz zamanda durmayjz
Kadınlar ağlar da erkekleri sanmıyorum ya da biz denk gelmedik
Biz bence erkek icin ağlamıyoruz verdiğimiz emeklerin bosa çıkmasına ağlıyoruz
Sevdiği erkek için ağlar. Babası, abisi için ağlar. Kadınlar insan değil mi niye ağlamasın
sanki erkekler ağlıyor
Nasıl ağlamaz ağlar yahu
İnsan değer verdiği kişi için ağlar
vardır tabii, ağlamayan istisna olur
Ağlar kadınlar her şey için ağlar
Timsah göz yaşları shshshs
Aklı olmayan aglar tabi hemde gece gunduz
Hayır o erkek için gösterdiği çabaya değmeyen emeğine ağlar kendine ağlar
Bir erkek için ağlama demiyelimde, kötü deneyimi için, verdiği değer için ağlar
Evet. Duygusalız.
Olmaz mı. Nasıl soru bu. Istemedigin kadar çok var hem de. Ben de çok ağladım zamanında. Ama başkasına belli etmezler o ayrı.
Ağlar ağladığım olmuştu
Soyut ve duygusuz olunca görmez insan
Kadınlar da ağlar jjxjxj
Zır zır ağlar
3 veya 4 örnek biliyorum
Umarım aglamiyorlardir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?