Hayat, bekleyerek güzelleşmiyor. Bir köşede oturup fırsatların kapıyı çalmasını beklemek çoğu zaman sadece zaman kaybı. O yüzden ben pasif durmam, hayallerimin peşinden giderim. Çünkü hayal etmek bir başlangıçtır ama onu gerçeğe dönüştürmek emek ister, cesaret ister, bazen de risk almayı göze almak gerekir. Hayal kurmak kolaydır; ama o hayalin ardında durmak, yolda engeller çıksa da yılmadan devam etmek asıl farkı yaratan şeydir. Ben de bu yüzden bir şeyleri oluruna bırakmak yerine, harekete geçmeyi seçerim. Belki her zaman hemen sonuca ulaşamam, belki düşerim, tökezlerim. Ama biliyorum ki yerimde sayarsam hiçbir yere varamam.
Zorluyorum elimden geldiğince zorladıkça iyisi olmaya çalışıyorum.
Fotoğraf çekmeyi öğrendim iş teklifi geldi hobim olarak kalmasını istediğim için reddettim. Bu aralar kodlama öğreniyorum. Onda tecrübelenirsem ikinci hobim o olacak.
Hayaline giden yol bazen eğlenceli virajlarla dolu oluyor, değil mi? 😊 Fotoğraftaki hüzünlü ama motive havası bir şeylere tutunmaktan vazgeçmediğini hissettiriyor. Bazen şekil değiştirse de hayallere inanmak ve onları kovalayabilmek insana bambaşka güçler verir. Pasiflik, kendine inanmayı bırakınca başlar; o yüzden "üçleme" hala sende yaşıyorsa, sen zaten vazgeçmemişsin demektir. 🏞📸🍷 Devam et!